Gutei (creșteri pe oase) - tratamentul fondurilor de semințe populare pe picioare

Gutei (Dr. Henry)

Cauzele guta

Doar câteva excepții predispoziție ereditară, guta este o boală tipică a civilizației cauzate de tulburări metabolice (de acid uric). Acesta din urmă este reținut în sânge, în loc să fie eliminată prin rinichi. Există depozite cristaline ale acidului uric în articulații (în special în degetele de la mâini și picioare).simptome de gută

În atacurile acute de guta articulațiilor devin umflate, rosii si foarte inflamat chiar și atunci când ating lumina. Ar trebui să consulte imediat un medic. Atacurile gutei, cu toate acestea, pot deveni cronice. Articulațiile în acest apar nodurile gutoase sub piele care urmează să fie tratate, deoarece acestea pot provoca deformarea articulațiilor. Complicațiile includ și leziuni renale.

Pentru ca factori de guta sunt dieta saraca, excesul de greutate fiind utilizarea, frecventă de alcool și cafea, și boli de rinichi.

remedii populare gutei Tratamentul

Vă rugăm să imprimați rețete, care va ajuta sa scapati de sau cel puțin ameliorarea durerii în creșteri osoase pe degetele de la picioare. Este foarte dificil de a alege pantofi, și după uzură extinsă (în special pantofi strâmte) sunt grav rănit. Zbrueva AN Slantsy

 • Excrescente pe oase. ... în zona articulațiilor și a creșterilor au apărut degete, așa cum au fost ondulată. Toate în toate, nu o priveliște plăcută. Am văzut mâinile și prietenul ovaționat - nu vă faceți griji, am avut la fel, și le-am proprii vindecat. Și ea a spus baza de prescriptie medicala. Am folosit-o de 10 de ori, și toate excrescențe mele au dispărut. Se pare, astfel încât să puteți scăpa de „semințe“ de pe picioare.  O rețetă este după cum urmează. In sticla de iod de 10 mg cinci comprimate trebuie să dizolve aspirina convențională. Se agită flaconul și aspirina dizolvat și iod devine incoloră. Această soluție este necesară pe timp de noapte pentru a unge zona afectată -narosty pe mâini sau oasele pe picioarele lor - și pune membrele în cald - purtați mănuși pe mâini, picioare pe degetele de la picioare. Efectul nu este de mult timp să aștepte.

  Oase de pe picioarele lor

  Cultivarea de os la piciorul? De fapt, nu e os. Aceste depozite de sare care au apărut din cauza unui stil de viață pasiv. Pentru a vindeca această problemă foarte în serios. Dar medicina tradițională oferă mai multe modalități de a scăpa de un astfel de os, una dintre rețetele pentru cure care utilizează păsări biliar.

  O mulțime de probleme în furnizarea de oase cresc prea degetele de la picioare mari: picior deformat, mersul pe jos devine dureros. La fel de neplăcut și pinteni forma pe osul călcâiului. Natura acestor creșteri osoase este aceeași - o tulburare metabolică.

  Deformarea oaselor din degetul mare cu care se confruntă cea mai mare parte de femei. Conform estimărilor medicale, doar 2% dintre bărbați în creștere osoase la nivelul piciorului.

  Cel mai adesea, există creșteri pe oasele degetul mare. Acestea, precum și alte creșteri osoase pot fi tratate prin astfel de mijloace.

  Dieta pentru gută

  În plus față de dieta este necesară utilizarea unguentul pentru gută. Cumpara poate fi într-o farmacie, dar este mai bine să se consulte un medic.

  Metode moderne de a scăpa de oase la nivelul picioarelor

  Funcționare cu gută pe picioare - un mod extrem afară. Tăiați oasele pacientului pe picioare, le repara cu șuruburi sau plăci. Cusaturile sunt eliminate după o săptămână sau trei. De multe ori, cu toate acestea, după umflaturi reapar operații.

  Chirurgia moderna pentru a elimina un os pe piciorul trece practic fără prejudiciu. În timpul operației, schimba unghiul dintre oasele falangele degetului mare este transferat la tendoane și picioarele oferă vizualizarea dorită. Pacientul este capabil sa mearga a doua zi după operație, iar după 3 zile, urmează să fie evacuate. nu este nevoie de ipsos și cârje în timpul acestei operații. Prima dată după operație, este necesar să se meargă în încălțăminte.

  Îndepărtarea cu laser de semințe pe picioare - acest proces este un nou și puțin cunoscute. Dar tot mai multe clinici de chirurgie cu laser folosi la dispoziția deformare valgus. Ea are avantaje enorme fata de chirurgie cu laser traditionale.