Guadelupa, Guadelupa hartă, fotografie Guadelupa, Guadelupa loc pe harta lumii

Guadelupa, Guadelupa hartă, fotografie Guadelupa, Guadelupa loc pe harta lumii

Guadelupa - o țară fascinantă, amplasat în Antilele Mici, între Oceanul Atlantic și Marea Caraibelor. Cea mai mare insulă din arhipelag este insula Guadelupa, o suprafață totală de 1434 kilometri pătrați.Dacă te uiți la el din zbor o pasăre, forma sa seamănă cu un fluture minunat, care dormea ​​liniștit în apele din Caraibe. Aripile acestui fluture sunt două insule - Grande-Terre și Basse-Terre, și le conectează la istmul îngust, care, la momentul de maree se transformă într-o strâmtoare destul de largă. Grande-Terre - această abundență de plaje de nisip, amplasat pe malul pe care multe hoteluri confortabile. Aici domeniul de calcar de dealuri joase și trestie de zahăr.

Basse-Terre, în ciuda numelui său - Low Pământ, acoperite cu peisaj montan, alternând cu uimitor de frumoasă vegetație luxuriantă. Basse-Terre este bogat în râuri și este considerată cea mai frumoasă a acestei zone de teren. Este aici că cel mai înalt punct al Lesser Antile - Sufier vulcan activ, la poalele care este orașul Basse-Terre - capitala Guadelupa. Este un oraș mic vechi, construit în stil colonial francez. Este pe Parcul Național Basse-Terre, pe teritoriul căruia cuibărește un număr foarte mare de pasari rare, iar pădurile sale sunt acasă la un raton - animal mic, care a devenit un simbol al Guadeloupe. Decorul principal al parcului poate fi considerat localizat aici este cea mai mare cascada Caraibe.

Din cele mai vechi timpuri, teritoriul acestei regiuni a fost locuit de indieni, dar astăzi face parte din Guadelupa de peste mări Franța, și a lăsat o amprentă certă nu numai pe arhitectura orașelor locale, dar, de asemenea, pe serviciul în magazine și hoteluri. Limba națională aici -, moneda locală franceză - euro.Guadelupa astăzi - un teren de a combina în mod surprinzător farmecul tuturor infrastructurii turistice și imutabilitatea modului de vârstă în vârstă de viață a populației indigene. Faimos pentru ea nu numai plaje splendide, care are ca scop să se relaxeze pe o mulțime de turiști din diferite părți ale lumii, dar și frumusețea naturii sale curat. Aici puteți găsi atât de prundis si plaje cu nisip alb și negru, în unele locuri, în imediata vecinătate cu verdeață luxuriantă a junglei tropicale virgine.

Șic și stațiuni de bogăție cu hoteluri de lux, restaurante, piete comerciale imense, dealer auto, terenuri de tenis, piscine, terenuri de golf, solar și iahturi coexistă cu atitudini patriarhale de sate de pescuit locale și orașele mici.

Cu toate acestea, vizitează această țară, veți obține o mulțime de plăcere, pentru că aici totul se face pentru o petrecere a timpului liber și plin de ocupat, sosirile turistice. Cele mai populare zona stațiunii Gosier situat la 7 km de la Pointe-a-Pitre. Turiștii sunt în așteptare pentru plajele pline de culoare, barbotare izvoare de sulf, cascade și plantații de banane.

Cel mai mare oras din Guadelupa Pointe-a-Pit este renumit pentru muzeul etnografic, un Piata Victoriei uimitor de frumos și piața ambarcațiuni unde puteți cumpăra o mulțime de suveniruri interesante și alte lucruri mici.

mândrie specială a considerat Guadelupa o mică fabrică pentru producția de rom, în număr mare întinse în întreaga țară. Destul de inestetice către exterior, atrag turistii cu taverne, unde vă puteți bucura de o mulțime de această băutură delicioasă. Rom - aceasta este una dintre bogatstvGvadelupy. Economia ei de export aduce o parte semnificativă a veniturilor. La fiecare patru ani, o regată populară „Calea spre romul“ are loc în zonă.

Pentru intrarea vizelor Schengen Guadelupa este necesară, care poate trage la Ambasada Franței. De obicei, este nevoie de mai mult clearance-ul este de 10-20 de zile.

Restul în această țară nu va împiedica nici lag, ora locală de la Moscova timp de șapte ore, în timpul iernii și 8:00 în timpul verii. Vei aduce cu tine o mulțime de impresii despre această regiune minunată și caldă, iar ei vor continua mult timp pentru a vă menține cald chiar și în serile reci de iarnă și singur. Mai jos veti vedea unde Guadeloupe pe harta lumii și fotografii ale acestor locuri interesante.

galerie foto