gripa Intestinal fara diaree

Manifestația gripei intestinale

Gripa Intestinal în medicina tradițională este numit oficial gastroenterita. Ele sunt încă suferă, mii de oameni. Gripa Intestinal se dezvolta la copii și la adulți, dar copiii și persoanele în vârstă sunt expuși la o mai mare măsură.Agentul cauzal al acestei boli este un virus care poate intra în organism în mai multe moduri, dar de cele mai multe ori infectia se produce prin băuturi și alimente, în special în utilizarea de produse lactate de calitate slabă. Simptomele infecțiilor intestinale de multe ori nu sunt detectate imediat după infectare.

Fără diaree și alte manifestări vizibile ale perioadei latente de gripa intestinale poate dura de la câteva ore până la câteva zile, aceasta este perioada de incubație.

Principalele simptome ale bolii sunt dureri în partea stângă sau dreaptă, de stomac, și stomac, inflamații în intestin, esofag și stomac.

Este de multe ori dezvoltarea bolii este însoțită de greață și vărsături la copii, fara febra si diaree. În unele cazuri, gripa, sau este însoțită de, sau să conducă la esofagita și gastroduodenită, colită, enterocolită, gastrită, pancreatită, colecistită, enterovirusuri și infecției cu rotavirus, apendicita. La pacienții infectați cu un virus periculos, poate crește la temperatură și apariția unei dureri de cap semnificative. Dacă temperatura crește la valori critice pentru gripa intestinale, trebuie să luați imediat mai antipiretice.Riscul de gripa intestinale este faptul că există o deshidratare marcată din cauza vărsături frecvente, prin urmare, cu primele semne ale bolii, trebuie inițiată terapia. gripa intestinale Lansat duce la consecințe neplăcute. Este necesar să se contacteze clinica de boli infectioase pentru diagnostic si orice cercetare necesare.

Medicamente si alimente in gripa intestinale

Atunci când gripa intestinale numește agenti speciali si antibiotice - Hilak fort Furagin, rehydron furazolidon, furadonin, Smecta. Immodium, Enterofuril, nifuroxazide. suport bun este oferit și apă minerală.

Prevenirea bolilor este simplu - o igienă personală aprofundată. Se vor spăla mâinile înainte de a mânca, după folosirea toaletei și înainte de a pregăti mâncarea. studieze cu atenție termenul de valabilitate al produselor utilizate, de fapt, produsele alimentare restante servește adesea ca un impuls pentru dezvoltarea gripei intestinale.

In tratamentul gripei intestinale folosesc un regim alimentar special. Excludeți din dieta de carne și produse din carne. În fiecare zi, de dorit puternic de ceai negru și brânză. În afară de citrice a permis utilizarea de fructe și legume roase.

remediu popular Testat impotriva gripei, este rădăcina mlastina cudweed și cianoză. Într-un pahar de apă clocotită se toarnă o lingură cudweed două ore insista și se filtrează. Infuzia consumat de trei ori pe zi, cu cald, o jumătate de ceașcă jumătate de oră înainte de mese. După normalizarea scaunului ia un decoct din rădăcini de cianoză. rădăcini mărunțite, luat lingura cana preparata de apă clocotită și puțin tomyat la foc mic, răcit și filtrat. Utilizați o lingura bulion la culcare.

Aici voi sta pe o dieta - și să devină un sănătos și tineresc! Are acest sunet familiar? Inscrie-te pentru toate dietele!

Vestea cea mai interesantă