Grija pentru păr creț creț la domiciliu, revista cosmopolită

Îngrijire a părului creț la domiciliu

Buclele sunt diferite - variind de la bucle ondulate plămâni și se termină cu bucle mici și strânse. Dar principiile de ingrijire pentru diferite tipuri de bucle sunt similare. pentru că în primul rând aceste diferite uscăciune a părului. Comparativ cu drept, ei nu absorb umezeala. și în plus. structură slabă caracterizată. predispus la rupere. Prin urmare, pe bază de bucle de îngrijire sunt de înmuiere și agenți de hidratare. Veți avea nevoie de:șampon hidratante. care nu conține sulfat

șampoane sulfat sunt mai potrivite pentru parul drept. predispuse la grăsime. Prin astfel de mijloace bucle va continua pushitsya. Pentru a avea grijă de păr creț la domiciliu să acorde o atenție la hidratare șampoane fără sulfați. astfel. care conțin uleiuri naturale. extract de salvie și alte componente extenuante. Nu este necesar să se folosească șampon pentru a adăuga volum. cu bucle, acest lucru nu va funcționa.

10 nuante mai la modă de păr: alege orice. Tu nu va merge prost!

 • 20 ambalaje pentru păr scurt: simplu. elegant și neobișnuit!

  aer condiționat

  Proprietarii norocos de bucle nu se poate face fără aer condiționat. Pentru a-l pune pe timp de 3-5 minute. În plus față de aer condiționat convenționale. care trebuie să fie spălate off. bine hidrata buclele ajuta loțiuni. nu necesită clătire. Acestea sunt aplicate pe parul umed și se lasă să se transforme parul plictisitoare într-un bucle inform chiar și netede. prevenire a electrizării și uscare.  Calitativ creme indelebile nu face parul mai greu. în același timp, să le ofere o protecție termică (dacă folosiți un uscător de păr sau fier; stivuire). Cu ajutorul unei creme a face bucle mai elastic. care le va da o stralucire sanatoasa si model de stil frumos.

  Pentru a alimenta buclele lipsite de viață (mai ales după colorare) masca util. Folositi-l de 1-2 ori pe săptămână în loc de aer condiționat. Doar nu uitați să dețină un pic mai mult înainte. Cum se spăla. Masca salva tine de la capetele despicate si ruperea.

  Spray pentru pieptănare

  În îngrijirea părului ondulat este util să vă pieptene cu câțiva dinți. și un spray special pentru pieptănarea ușoară. Cu aceasta, procedura ar fi mult mai plăcut. parul va fi mai puțin confuz și fără complicații.

  Cositul - baza de ingrijire pentru par cret

  Obiectiv numărul unu - pentru a găsi un maestru adecvat. care știe cum să lucreze cu bucle. Pregătirile pentru îngrijirea vă oferă doar aproximativ 30% de succes. deoarece cu parul cret totul depinde de tunsoare dreapta. Expertul literat vă ajută să creați o coafura de genul asta. la buclele sa uitat cea mai avantajoasă și nu necesită un stil de zi cu zi complicate cu fiare de călcat și clești. Și o dată la trei luni, nu uitați să tăiați capetele. astfel încât buclele despicarea varfurilor sunt deosebit de vizibile.

  ← Faceți clic pe „Like“ și urmați-ne pe Facebook