gresia de vinil recenzii, pentru a vă ajuta!

podele moderne pot fi foarte diferite - totul depinde de posibilitățile financiare ale viitorilor chiriasi. De exemplu, un mai ieftin considerat linoleum și țară de lux case au adesea kovrolinovoe sau acoperire laminată. O alternativă viabilă la aceste materiale pot fi o podea de vinil țiglă. Alții despre pozitiv, pentru că împreună cu aspectul modern si estetic se caracterizeaza prin fiabilitate si durabilitate.reparații simple și convenabile

gresia de vinil recenzii, pentru a vă ajuta!

Placi de vinil este un material alcătuit din mai multe straturi. Acoperirea se bazează pe foaie clorură de polivinil, ci pentru miez de cuarț, care se adaugă la compoziția acestuia, se realizează factori cum ar fi duritatea, rezistența și elasticitate. Datorită acestor caracteristici ale linoleumul comentarii tile de clienți este entuziast. În ceea ce privește structura de țiglă, este alcătuită din mai multe straturi:

  1. Din stratul de mijloc depinde proprietățile decorative ale materialului. Bazându-se pe țiglă este aplicată prin intermediul unor coloranți speciali, care pătrund în materialul de la aceeași adâncime.
  2. O funcție importantă a stratului intermediar - protecție împotriva radiațiilor ultraviolete, care se realizează prin film special. Previne lumina solară pe modelul de acoperire.
  3. Stratul superior este transparent și durabilitate, protejarea acoperirii și a rezistenței sale la abraziune.

gresie de vinil: comentarii și recomandărigresia de vinil recenzii, pentru a vă ajuta!

Ca o regulă, utilizat pentru finisare țiglă în formă dreptunghiulară. Aceasta se face prin presare la cald, cu o textură de marmură sau granitice, precum și imitație lemn sau gresie. Materialul are un mat, suprafață lucioasă sau texturate. Varietatea de culori, texturi si dimensiuni este o garanție că puteți găsi soluția ideală pentru orice cameră.

Ea are o podea de vinil țiglă și feedback-ul pozitiv, datorită faptului că acesta este caracterizat printr-un grad ridicat de rezistenta la uzura. Calitatea se realizează datorită faptului că materialul inclus în criblurile cuarț și clorura de polivinil sunt supuse sinterizare la temperaturi ridicate. Prin urmare, acoperirea este capabilă să transfere perfect sarcini și rezistența mecanică la detergent.

gresie vinil: preț

gresia de vinil recenzii, pentru a vă ajuta!

După cum sa menționat mai sus, acest material este destul de popular în rândul cumpărătorilor din cauza costului relativ scăzut și cu aspectul estetic. De exemplu, placi din PVC Tarkett Lounge Ibiza va costa o medie de 575 de ruble. pe metru pătrat de suprafață. Dar, mai mult decât un produs de calitate Armstrong Scala va costa in jur de 1200-1300 de ruble pe metru pătrat. Dacă aveți de gând să țiglă de stabilire încălzire prin pardoseală, puteți selecta ce marca Contesse Etaj: Această țiglă poate fi pus chiar sub suprafața de încălzire prin pardoseală până la 28 de grade.

Apropo, dacă aveți nevoie de o reparație rapidă, puteți selecta un material adeziv, cum ar fi gresia de vinil. În primul rând, este ieftin. În al doilea rând, aceasta va dura o lungă perioadă de timp. În al treilea rând, se potrivește foarte ușor și în orice moment, pot fi eliminate.

gresia de vinil recenzii, pentru a vă ajuta!

gresia de vinil recenzii, pentru a vă ajuta!