grădină acasă cum să crească mărar Casa

Despre plantare mărar acasă

Dill este una dintre cele mai iubite și utilizate de către plante. Dezvoltați-l la domiciliu este ușor pe tot parcursul anului. Și în timpul dezvoltării sale, acesta va da nu numai proprietăți utile, dar va decora orice pervaz sau balcon.grădină acasă cum să crească mărar Casa

Containere pentru plantare, pregătirea pentru însămânțare

 • Este necesar de a alege orice fel de mâncare: cutii de plastic sau din lemn, ghivece de flori aproximativ 1-2 litri. alte recipiente.
 • container de fund plasat un strat de drenare mic. Ele pot deveni pietricele, cioburi de cărămizi sparte, argilă expandată. Turnat pe un strat de nisip de râu.
 • Apoi, înainte de a ajunge la marginea de 2-3 cm. Puneți la sol. achiziționarea lui sau în magazin sau de a lua cu zona sa suburbană, amestecat cu turbă și humus.

Pentru plantare selectat din clasa de mijloc, de exemplu, „Gribovsky“. Este bine dovedit. Acesta oferă un verdeață prietenos. Plante rezistente la boli.

Pentru a scapa de diferite uleiuri esențiale, semințe de fenicul pentru o zi înmuiate în apă, schimbându-l din timp în timp. După aceea, timp de trei ore, a fost plasată într-o soluție slabă de permanganat de potasiu. Acele boabe din care sa scufundat pe fundul de feluri de mâncare, întins pe un prosop să se usuce înainte de plantare. semințe de innobilate aruncată. Ei nu germina.

a pus "Salute" din soiurile târzii-maturare, "Kibray", "Hellraiser". Ei germina încet, dar da frunze stufoase magnific. Acesta va fi un decor frumos al camerei sau balconul interior.

 1. Semințe plantate în brazde, sau pur și simplu pus pe suprafața pământului umed în câțiva centimetri unul de altul la o creștere liberă. Presărați-le pe partea de sus de turbă sau sol.
 2. Răsaduri acoperite cu folie (sticlă), într-un loc umbrit cald înainte de apariția. Acest lucru este neprincipială. În țara este întuneric, iar apoi ei încă mai trebuie să îndure lumina. Apoi, containerul cu plantele sunt plasate pe un pervaz sau balcon încălzit.
 3. Dill tolereaza o temperatura de 18 grade. În primul rând verde va apărea în două săptămâni. Puteți periodic, de exemplu, la o săptămână după tăiere, podsazhivanie produc semințe noi. Acest lucru se datorează faptului că, în locul unei verdeturi la distanță nu va crește noi lăstari fără semințe de plantare suplimentare.


Ingrijirea plantelor

Întregul proces căutarea după o instalație este redusă la pulverizarea sa, turnarea, eliberarea de buruieni.

 • Mararul place solul umed. Udarea produc o apă supernatant. Cu toate acestea, nu ar trebui să li se permită să aterizeze mucegăit din cauza overflow. Este mai bine să pulverizeze frunziș.
 • Containere zilnice cu răsadurilor rotită cu 180 °. În acest caz, planta nu va fi tras atât de afară. Și dobândi un aspect frumos.
 • În timpul iernii, pentru a asigura o iluminare suplimentară includ lampă fluorescentă de plante pentru 5-6 ore, în cazul în care instalația este situată pe un pervaz. Acesta este plasat pe o înălțime de 0,5 m deasupra aterizare. In caz contrar, tulpini alungite, iar frunzele sunt rare.
 • După două săptămâni hrănite planta îngrășăminte complexe. Unii gradinari adăugate în mod regulat vermicompost. În cazul în care planta este plantat în sol fertil, îngrășăminte se aplică după următoarea recoltă de noi copii.
 • În cazul în care camera este cald, iar planta nu este suficient de ușoară, acesta va fi tras. Pentru acest lucru nu sa întâmplat în camerele în care mărar fierbinte stropite mai des. Apoi, rădăcinile și frunzele vor fi mai puternice. Cu cât temperatura și mai puțină lumină, cu atât mai planta va intra în creștere.

Ce se poate face cu apariția de răsaduri

 1. Când va lăstarii, planta este transferat într-un pervaz luminos, este mai bine pe partea de sud. Scoateți banda din partea de sus.
 2. Dill capabil să se deplaseze temperatura sub 18 °. Ar fi frumos să pună prima săptămână timp de noapte în condiții reci sau fereastra deschisă. O astfel de acțiune nu va permite o cultură se extinde, contribuind la dezvoltarea sistemului radicular.

Mararul este modest, iar beneficiile ea abundă. Nu numai că îmbunătățește gustul diferitelor alimente, oferindu-le un parfum placut, dar, de asemenea, are proprietăți de vindecare. Au ierburi la domiciliu este o necesitate.