Grad castravete aprilie (F1) fotografii, recenzii, descrieri, caietul de sarcini

Grad castravete aprilie (F1) fotografii, recenzii, descrieri, caietul de sarcini

Sortează predominant de sex feminin tip înflorire, partenocarpice (adică, nu necesită albine polenizare). Cu toate acestea, cu ajutorul pcheloopyleniya, care este deosebit de important in primele plantări, este posibilă creșterea randamentului cu 25 - 30%.High-recoltând plante, srednepletistye, caracterizate printr-o ramificare laterală limitată. Densitatea de plantare în sere - 2.5-3 tufiș / metru pătrat. Primele 3 - 4 axils frunze transportate orbitoare (toate ovare eliminate și muguri). În plus, bucșa se formează în forma spic inversat. vârf de cuțit tulpina principală atunci când ajunge în partea de sus a împletiturii.

Grad castravete aprilie (F1) fotografii, recenzii, descrieri, caietul de sarcini

cilindrice Zelentsy, striate, srednebugorchatye, cântărind la 160 - 300 g, o lungime de 15 - 25 cm, sunt sortotipov Zozulya. Peel verde sau verde inchis, cu un scurt (1 - 3 cm), dungi albe grubeyuschaya la asamblare intempestivă. complex pubescence, rare. Tepii sunt de culoare albă. Colectia de castraveți a avut loc cel puțin două - trei ori pe săptămână. În prima lună de randament rodirea 7 - 13 kg / metru pătrat.

Hybrid salata - destinate consumului în stare proaspătă.

Grad castravete aprilie (F1) fotografii, recenzii, descrieri, caietul de sarcini


Soiul este rezistent la boli comune castravete - virusul mozaic blând, la fața locului de măsline; tolerant la putrezirea rădăcinii. Și se caracterizează printr-o toleranță la rece, care vă permite să primiți recolta în condiții meteorologice nefavorabile.

Grad castravete aprilie (F1) fotografii, recenzii, descrieri, caietul de sarcini

Principalul dezavantaj - susceptibilitatea la putregai alb.

Planta place solul fertil, dar, de asemenea, pe un pat nefertilizate dă recolta destul de semnificative. Rețineți că un fel de hibrid, cu un parthenocarpy, și anume, se poate stabili fructe fără polenizare, dar pentru a obține o recoltă bună trebuie să fie polenizate de insecte, atât de des am adăuga puțină apă pe marginile paturilor care atrage muște, albine (de exemplu, solzii unui pește, un sirop dulce etc.).

Bushes cravată de dorit ca aerul este circulat și vpros de apă, în caz contrar au existat cazuri ca putregaiul fructelor din vârful dacă bici nu este legat.

Dar, dacă nu ați eliminat castravetele în timp, nu se ingalbeneste, dar se va ajunge la o dimensiune mai mare, kozhurki devin semințe rigide, și mari.

1 an în urmă 4 luni

35-40% din castravete amar, și foarte bun,

acum 13 zile 10 ore

noi comentarii

IrkutskVostochnaya Siberia pe clasa de nord vinete Regele Buna ziua! Citiți despre varietate. Nord Regele“.Hochu adăuga zhtot regiongde grad-top prezinta Siberia de Est -Pribaykale (Irkutsk si Il

Tatiana. Togliatti privind Calitatea Urban de castravete castravete (F1) Grad excelent. nepretențioasă. fără nici un efort pe balcon a urcat (patru din zece semințe). fructe foarte

Elena, Novokuznetsk pe soiuri de pere Perun Ce fel de plante pentru polenizare la „Perun“?

Vilejka Belarus privind Zyatek varietate de castravete (F1) Grad .Pentru uimitor, care scrie despre el tot pravda.super.spasibo.

Sergey pe soiuri de mere McIntosh (Mekintosh) să prindă rădăcini în regiunea Moscova? Geruri stai, te rog spune-mi.

Paul pe mere soiuri de Imants Imants Vreau să planteze și Antaeus. Ce crezi că va merge? în regiunea Nijni Novgorod, sau acestea sunt doar proiectate pentru Belarus, precum și

Stanislav, Barnaul la soiurile de castravete Ginga (F1) Varietatea este bun pentru sărare.