Goat beneficiu brânză, daune, calorii

Goat beneficiu brânză, daune, calorii

Fulgi de ovăz - un produs cunoscut nu numai în bucătărie, ci și în casa cosmetologiei. compoziția și nutriționale Calitatea cerealelor ea una dintre principalele componente ale dietei și de îngrijire a pielii tratamente de sănătate face.Goat beneficiu brânză, daune, calorii

El este periculos, deoarece infecția se răspândește rapid ascendent tractului urinar și acoperă rapid rinichi, ceea ce poate duce la probleme mult mai grave. înșelăciunea lui este că el este capabil să se întoarcă din nou și din nou, chiar și în cazul tratamentului cu succes.

Goat beneficiu brânză, daune, calorii

Am creat o selecție de tratamente de spa pentru cele mai scumpe și frumusețea lumii, în comparație cu care obiceiurile de Cleopatra, cum ar fi o baie de lapte de măgari sau de somn într-o masca de aur arata ca servicii de înfrumusețare, situat într-o zonă rezidențială a unui mic centru regional.

Goat beneficiu brânză, daune, calorii

Care sunt principiile de bază ale puterii Yogi, și pe ce produsele și produsele alimentare ar trebui să refuze, atunci când faci yoga? Experiment cu dieta, pentru a alege alimentele care revigorează spiritul, limpezește mintea și va fi cel mai echilibrat.

Goat beneficiu brânză, daune, calorii

bastoane crab - una dintre cele mai populare produse alimentare, producția și vânzarea de a aduce profituri multimilionare producătorilor lor. Cine a fost primul care a pregăti bastoane, și sunt ele sigure?

Goat beneficiu brânză, daune, calorii

Și apoi, în cele din urmă, pe scalele prețuite figura! Bucuria din faptul că obiectivul poate ruina o nouă parte a noii imagini - lasarea pielii. Ce putem face pentru a restabili elasticitatea pielii, si cum se pot preveni aceasta sagging?

Goat beneficiu brânză, daune, calorii

Algele cunoscut omenirea din timpuri imemoriale. Și, aproape imediat după prima cunoștință cu Laminaria strămoșii noștri antici au început să-l folosească pentru o varietate de boli de terapie.

Goat beneficiu brânză, daune, calorii

brânză de capră este considerat a fi un produs francez. Și într-adevăr, pe spațiile europene de astăzi, Franța este considerat un lider în producția acestui tip de brânză, ajustarea ofertei la toate colțurile lumii. Anumite soiuri de brânză de capră franceză considerate delicatese delicioase și bani de cost.

Între timp, locul de nastere istoric de branza de capra - nu Europa, și țările arabe, inclusiv Asia și Caucaz. De acolo, brânza de capră răspândit spre nord în Europa. Apropo, unul dintre soiurile franceze de branza de capra numit Le Chabichou. Numele populare soiuri derivate din cuvântul arab „Shabi“ - o capră.

cheesemakers moderne în Franța, iar gospodina franceză de obicei va fi capabil să pregătească zeci de specii de brânză de capră - în saramură, ulei cu ierburi Provence, usturoi, piper. Consumatorii cunosc tipul greu de brânză de capră, brânză moale și brânză, cu o textură delicată, precum și numeroase specii de mucegai.

O brânză de capră clasic - un produs din lapte fermentat. cu expresia „capra“ aroma, claritatea si textura delicata picantă, care se topește literalmente în gură. Această brânză de capră alb pur - în lapte de capră nu este caroten, spre deosebire de vaca. În cazul în care brânza de capră are o nuanță diferită (a nu se confunda cu un strop de condiment), atunci cu siguranță adăugat coloranți sau alte ingrediente, în plus față de lapte de capră.brânză de capră clasică nu necesită altele decât laptele de capră real aditivi. Lapte natural acidifică, drenată din zer, caș este golit și lăsat sub jugul. În această poziție, brânza se maturează timp de mai multe săptămâni, într-un loc răcoros.

Compoziția de brânză de capră

Beneficiile de brânză de capră

El a câștigat faima ca un francez de brânză de capră delicatețe este bun pentru sănătate. Unul dintre avantajele sale cheie, în plus față de gustul picant - redus brânză calorii. Iubitorii de brânzeturi care urmaresc greutatea lor, se confruntă cu unele dificultăți. Pe de o parte, brânzeturile sunt alimente bogate in calorii, cantitatea de care, în regimul alimentar este necesar pentru a face un minim. Pe de altă parte, este un produs util și gustos, complet abandoneze că nu este necesar chiar și pentru figuri. brânză de capră poate deveni ca mijloc între sol necesitatea de a adera la un produs alimentar conținut scăzut de calorii și distractiv să mănânce brânză.

Goat beneficiu brânză, daune, calorii

Brânză de capră realizate prin tehnologia convențională (fără încălzire) cuprinde un set unic de microorganisme vii și pro- prebiotice. Brânză de capră Ciupercile sunt o mare de încărcare funcționale, pentru a îmbunătăți digestia. intestinelor. brânză de capră poate fi un avantaj real pentru diferite tulburări ale intestinului cauzate de dysbiosis.

Diverse studii cu brânză de capră permis să concluzioneze că media orice brânză grad capră conține de la 102 la 110 de specii diferite de bacterii producătoare de acid lactic. Importanța lor pentru sănătate nu poate fi supraestimată. În primul rând, un intestin sanatos - este baza funcționării eficiente a sistemului imunitar. În al doilea rând, bacteriile acidului lactic ușor deranjate factor pH față de mediu acid împiedică astfel dezvoltarea microorganismelor patogene.

Brânză de capră poate deveni un asistent în tratamentul diferitelor probleme cauzate de microorganisme patogene, cum ar fi drojdia, candidoza. De obicei, terapia implică aplicarea topică a medicamentelor, care vizează modificarea microflorei în favoarea microorganismelor sănătoase și efecte interne asupra microflorei intestinale. Pentru întărirea generală a organismului, procesul de normalizare în brânza de capră intestin poate deveni indispensabil datorită compoziției unice de microorganisme benefice.

Compunerea lactic microorganisme de acid brânză de capră are efecte benefice asupra ratei proceselor metabolice, accelerează digestia și trecerea acestuia prin tractul digestiv. brânză de capră - una dintre puținele brânzeturi pe care orice nutritionist recomanda consumul chiar si persoanele cu obezitate pentru a accelera metabolismul.

Capacitatea bacteriilor acidului lactic produc bacteriocine branza de capra, compuși de proteine, care suprimă dezvoltarea diferitelor patogeni, - un alt avantaj al brânzei de capră. Bacteriocine brânză de capră se administrează în formulări diferite iaurturile industriale pentru a conferi efectul dorit. Și în brânză de capră conține întregul set de bacterii producătoare de acid lactic în forma sa cea mai pură!

brânză de capră este bine tolerat de persoanele cu intoleranță la lactoză. Acesta poate fi consumat, chiar și cei cu nivel ridicat de colesterol din cauza conținutului minim de grăsimi saturate.

Mulți locuitori din România, în special în partea de nord, sufera de o lipsa de vitamina D. se confrunta cu o deteriorare a sănătății, somnolență. oboseală, reducerea calității vieții, în timp ce nu sunt asociate cu deficitul său de vitamina brânză D. capră, de altfel, alte brânzeturi, conține o cantitate considerabilă de vitamina D. 100 g de brânză de capră asigură 60% din necesarul zilnic de vitamina D pentru adulți .

Un alt mineral important pentru sănătate, care este bogat brânză de capră - seleniu. În conformitate cu conținutul de brânză Selena Kozy este aproape dublă față de cea a brânzeturilor din lapte de vacă. Seleniul este implicat în procesele redox în organism la nivel celular, prevenind astfel dezvoltarea multor procese patologice grave, cum ar fi oncologia maligne, boli ale sistemului cardiovascular.

Compoziția unică de brânză de capră ajută la neutralizarea cancerigene, previne dezvoltarea celulelor canceroase, aspectul și diviziunea lor. Atunci când medicii de cancer recomanda să intre în dieta de brânză de capră, reduce rata de dezvoltare a proceselor patologice si imbunatateste starea de sanatate a chimioterapiei, reduce greață, amețeli.Goat beneficiu brânză, daune, calorii

Ce se întâmplă cu brânză de capră

Cazurile în care un producător pentru a reduce costul produsului final spatluire la lapte de capră (nedeshevo produs) vacă. Aceste impurități pot ajunge la peste 50 de procente, astfel, nivelat calitati unice brânză de capră. Această brânză de capră trebuie să conțină inscripția de pe ambalaj «PUR chevres», indicând prezența numai lapte de capră și este tradus din limba franceză ca „capră pură“.

Brânză „Sainte-Maure“ este considerat în Franța, cel mai popular soi de brânză de capră, acesta este produs în Torino. Datorită faptului că în timpul fabricării bucăți de brânză laminate din lemn de frasin, in afara brânzei are o culoare specifică, albastru-gri, ca urmare a mucegaiului pe cenușă de lemn, iar în interiorul brânza rămâne albă. Gustul acestui tip de brânză are o nuanță de lamaie distinctă, care crește în cele din urmă.

Brânză „Krotten de Shavinol“ (în franceză „Krotten“ înseamnă bălegar de cal), contrar malosimpatichnye sale din titlu este aroma foarte delicat, ușor gust de nucă. Gustul poate varia în funcție de vârsta brânzei. În primele două săptămâni după maturare brânza este moale, iar după trei sau patru luni, el se usucă și devine gri și aspectul începe să justifice numele său. Gustul devine astfel mai picant.

Brânză „Chabichou du Poitou“ (din limba arabă „shabshu“ - o capră, Poitiers - un loc în Franța, care este numit locul de nastere al clasei) este considerat unul dintre cele mai vechi brânzeturi din Franța. În afara brânzeturilor mici acoperite cu crusta de mucegai alb-albastru, iar în interiorul brânzei are o textura foarte delicata pasta. O astfel de brânză are un pronunțat gust de nucă note de aromă de capră.

Harm brânză de capră

Brânza preparat fără tratament termic (o brânză de capră reală este preparat astfel încât) poate transporta un risc de microorganisme dăunătoare. Dar acest risc este mai degrabă teoretic, nu este confirmată de datele științifice și practice.