girafă de jucărie cu propriile sale mâini

Pisicile sunt cunoscute pentru curiozitatea lor, dar la girafe? Acest lucru drăguț girafa jucărie moale, al cărui nume Gerber, foarte curios, deși este uneori un pic nervos, în cazul în care lucrurile nu merg așa cum doriți.


În plus față de tehnicile de cusut de bază, veți avea nevoie de bibelouri de echipamente de fabricație, care vor fi făcute din coama și urechi. jucărie girafă poate fi reperat, la fel ca omologii săi sălbatice, dar nostru distractiv jucărie girafă Gerber are un colorat luminos și frumos model pe corp. Ea este la fel de dulce ca mouse-ul jucărie Mabel și ceva similar cu perle elegante jucărie zebră moale.

Deci pentru a coase o girafă de jucărie cu propriile mâini, veți avea nevoie de:

 • buline albe tesatura copite, urechi, coada si coama (15 cm x latime maxima);
 • tesatura albastru model pentru corp (40 cm x latime maxima);
 • coarne roșii pânză de bumbac (13 x 13 cm);
 • Floss (matase) culorile negru și albastru;
 • 2 butoane negre cu un diametru de 1,25 cm (nu este nevoie să coase pe butoane, în cazul în care jucăria va juca un copil mic);
 • Setul principal de instrumente

Dimensiune model: aproximativ 40 cm în înălțime

girafă de jucărie cu propriile sale mâini
1. Copiați modelul pentru toate polietilenă girafe jucărie Gerbera si se taie sub.
2. Din tesatura alba cu puncte tăiate benzi 6,5 cm lungime și o lățime corespunzătoare lățimii materialului. tubulaturi lungi cusatura margine la aceeași margine lungă de pânză albastră, părți pe dos pliat. Ori piesa în două culori pe fața în jumătate în interior pentru a coincide cusături.

Coase picioarele și copitele o girafă Gerber

3. Copiați jucărie girafa model trunchiului, iar interiorul picioarelor pe dosul materialului pliat, astfel încât partea de jos a piciorului a fost pe țesutul din mazăre. piese tăiate pentru a obține două părți ale corpului și două părți interioare ale picioarelor.
4. Ori un singur corp bucată și o parte interioară a picioarelor spre interior. Veți observa că marginea superioară a părții interioare a piciorului este puțin mai îngustă decât partea corpului, deci va trebui să măture marginile de piese împreună pentru a asigura reduceri brute.
5. elementul Sew interiorul picioarelor pentru girafe părți trunchi, începând de la marginea superioară a părților interioare ale picioarelor si facand treptat cusătura care se extinde la 6 mm de margine. Ungeti părțile de margine opuse și Stitch, de asemenea, așa cum se arată în figură. Marginile inferioare ale copitelor nu au nevoie pentru a coase. Se taie colțurile pentru a obține o muchie rotunjită. În mod similar, Coase celelalte părți ale corpului și în interiorul picioarelor, dar nu scoateți partea din față.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini

Pentru a preveni aparitia ridurilor de pe tesatura defila în mod continuu prin intermediul și îndreptați Gerbera piese picior girafe jucărie atunci când coase baza copitelor.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini

Deși, uneori amuzant jucărie girafă Gerber este iritabil, ea, deși nestatornic, ci o dispoziție veselă, precum și viu pete pe copitele colorate! Hoof alege o culoare tesatura care-l contrastat cu țesutul corpului, dar culoarea potrivita ca modelul nostru.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini

6. Copiați baza de model pentru restul copitelor pânză albă și tăiat patru părți. Atașați o parte baza de copita la partea de jos a picioarelor sale pentru a face față și, atunci când sunteți sigur că acestea sunt adecvate în lungime, apoi însăilați sau ucide pinii înainte ca acestea vor macina.

Cum sa faci o coamă pentru o Gerbera jucărie girafă

7. Pentru a coamei, tăiate de la alb benzi tesatura spotted măsurare 4 x 50 cm. Ori bandă în jumătate din lungimea feței interiorul și fier. Coase benzile tăiate lungi însăilare cusături lungime medie, fără fixare la capătul firului. Trageți firul și de a face ansamblul de pe banda, astfel încât lungimea sa a fost de 25,5 cm. Coase pe un ansamblu de mașină de scris pentru a fixa pliurile.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini
girafă de jucărie cu propriile sale mâini

Mane în nostru jucărie girafă moale Gerbera este la fel de scurtă și precisă ca la girafe prezent. Este format din benzi asamblate din tesatura aceeași culoare ca și materialul din care copitei cusute.

8. Atașați coamă la partea din față a părții corpului de-a lungul jucării girafe gât. margine cusută coamei trebuie să fie deasupra marginea gâtului, iar capetele ies din ambele părți așa cum se arată în dreapta. Coase coamă și se taie părțile proeminente.
9. Ori părți ale corpului pe dos, astfel încât girafa picioarele erau printre ei. Ungeti piese, lăsând o deschidere pentru ambalare. Când ajungi la interiorul picioarelor, coase cu atenție marginea superioară a pieselor plate, pliate pe dos.


10. piese de trunchi Stitch lăsând o deschidere pentru ambalare. Taiati excesul și îndepărtați trunchiul lateral dreapta afară.
11. tamp ferm de umplere a corpului pentru jucării și o cusătură ascunsă coase gaura.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini
girafă de jucărie cu propriile sale mâini

Poate că va fi mai ușor să tac în interiorul picioarelor pliate partea cu partea corpului așa cum se arată în figură.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini

Cum să coase coarne și urechi pentru o distracție girafe jucărie Gerbera

12. Ori tesatura de culoare roșie pe dos și trage de model, coarne duble. Stitch detalii ale liniei marcate, lăsând capetele deschiderilor pentru imprimare, așa cum se arată în model. Se taie piese, care pleacă de la liniile de 3 mm. Scoateți coarnele laterale dreapta afară și presați ferm materialul de umplutură.
13. Ori marginile prime în interiorul și coase coarnele la cap gerbera, urmând instrucțiunile din „încorporarea unei cusături ascunse.“ Primul corn coase aproximativ 6 mm la stânga coamei, al doilea pe dreapta și 6 mm, Când coaseți, încercați să mențină o secțiune transversală circulară în partea de jos.
14. Ori alb materialul picățele rămas în jumătate fața spre interior. Copiați model pe materialul și piesele de ureche Stitch, lăsând o deschidere pentru pad-ul așa cum se arată în model. Taie piese urechi, îndepărtarea de la cusătură 6 mm, porniți pe partea frontală și fier.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini

Coase ochii jucărie girafă

Ochii în jucăriile copiilor noștri prietenele ochii înflăcărați girafe, urechile ciulite, atunci este gata pentru aventura. Urechile gerbera sunt confectionate din tesatura alba cu buline, în contrast cu coarne pânză roșie.

Butoanele de ochi pot înlocui cluburi, cusatura satin brodate, sau decupate din lână neagră simțit, în cazul în care casa are un copil mic.

Când ochiul este cusută butoane, încercați să trageți firul pentru ochi, atunci nu atarna pe Gerbera girafe bot de jucărie.

15. prometayte manual marginile inferioare ale urechilor și trage firul adunat țesătură așa cum este descris în pasul 7. Cusătura orb pentru a coase gerbera cap urechi, retrăgându la 6 mm de coarne.
16. ata Negru (mătase) coase prin butoanele ochi bot girafă precum și coase membrele.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini
girafă de jucărie cu propriile sale mâini

jucărie moale girafă Gerber Wags coada, sentimentul că găsește în curând ceva interesant. Ață albastră (de mătase) a făcut o perie frumos, care arată afară din coada umplute cu umplutură.

Am coase coada de Gerber jucărie girafă unui copil

17. Pentru a face coada tăiată din puncte albe pânză două bucăți de 4,5 x 2,5 cm. Ia 10 segmente de ata (matase) de 8-10 cm fiecare și le introduce între cele două părți ale cozii, pliat pe dos așa la capetele peeping părții înguste. Coase piesele coada impreuna, coase si ata (matase). Scoateți coada lateral dreapta și faceți o perie care lungime ceea ce doriți, taie excesul. Ori marginile prime din interiorul cozii și cusături oarbe l coase la Gerbera corpului.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini

Asta e tot o girafă de jucărie cu mâinile gata! Lasa copilul sa se joace cu ea cu plăcere.

Modele girafe jucărie Gerbera

girafă de jucărie cu propriile sale mâini

Dacă vă place site-ul nostru, sau informații la îndemână pe această pagină, împărtăși cu prietenii și cunoscuții - presă unul dintre butoanele din partea de jos a paginii de rețele sociale sau în partea de sus, pentru că printre inutile web nedorite gramada este destul de dificil de a găsi un material foarte interesant.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini
agrafe de par cu propriile lor mâini: agrafele cu flori

girafă de jucărie cu propriile sale mâini
Cusut de jucării, cu propriile lor mâini: instrumente și tehnici de

Ați putea fi interesat

Pe calendar deja de toamnă, iar în curând va veni Anul Nou. În acest sens, este timpul să se gândească la cadouri de Crăciun. Asta.

Aproape toți părinții se confruntă cu o problemă atunci când un copil în grădiniță sau la școală, a primit rolul în joc, de asemenea.

Și sunteți gata pentru celebrarea viitoare a noului an? Dacă nu ați cumpărat toate darurile pe care le poate pentru a mulțumi pe cei dragi.

jucării și Neat miniaturale realizate din pâslă sunt din ce în ce mai populare. Ele sunt ușor de operat chiar și pentru copii. Ei întotdeauna.

Se apropie de Anul Nou al Cocosului, și asta înseamnă - că e timpul să se gândească la cadouri. Ce simbol mai bun suvenir făcut cu.

Ma gandesc la ceea ce pentru a da la prieteni și familie pentru Anul Nou? Puteți cumpăra un cadou de la magazin, dar o puteți face.

Invitat: Prea mult a fost scris prea mult, jucăria este foarte interesant și frumos, am vrut să fac pe ziua de naștere a fiicei sale, dar atunci când a venit la ea. pentru mine ca un incepator este foarte dificil și o mulțime de care nu este clar. Cum ar fi modul de a colecta detaliile privind modul de a face copită, dar se spune: Când ajungi la interiorul picioarelor, coase cu atenție marginea superioară a pieselor plate, pliate pe dos. Ar fi mai bine pe fotografiile au arătat cum și unde să o facă, mai mult ar fi bine. Eu sunt acum cu durere în jumătate pentru a termina această jucărie, și chiar frică să-și imagineze ce se va întâmpla în cele din urmă, o mulțime de timp pentru a reface tot ceea ce a trebuit să se înțeleagă la întâmplare, o mulțime de timp pierdut și frică de rezultat, poate la toate, chiar frică pentru a arăta copilul va fi, și ziua de naștere a mea chips-uri mâine. Dacă da informații, lăsați-l complet, cu fotografii, cum să colecteze, ca o legătură în cazul în care pentru a apuca, cum să coase, și chiar interesat. și să nu toată puterea, probabil, doar un profesionist va intelege ce e ceea ce.

girafă de jucărie cu propriile sale mâini

Cel mai bun online

 • girafă de jucărie cu propriile sale mâini
 • girafă de jucărie cu propriile sale mâini
 • girafă de jucărie cu propriile sale mâini
 • girafă de jucărie cu propriile sale mâini
 • girafă de jucărie cu propriile sale mâini