Ghicitul la domiciliu de a iubi, pentru viitor, cum să spun averi soarta

Mulți membri ai sexului mai echitabile sunt interesați de întrebarea cum să învețe să ghicească. Toată lumea vrea să știe ce-i așteaptă în viitor. În lumea de astăzi există multe largă varietate de moduri de divinație, care permit să știe casa lor viitoare.Ghicitul la domiciliu de a iubi, pentru viitor, cum să spun averi soarta

Astăzi, există mai multe moduri de a spune averi pe viitorul lor la domiciliu. În acest scop, o varietate de subiecte

Pentru divinație, puteți utiliza o varietate de elemente care pot fi la îndemână. Cel mai adesea acest lucru ia, carte, hârtie sau sticlă. Aceste elemente au fost folosite de către strămoșii noștri. Vom analiza cele mai populare ghicirea acasă.

Care sunt divinație pe oglinzi

Mulți au auzit despre ghicitori de dragoste în casă, care are loc pe oglinda. Această ceremonie este cea mai verosimilă și simplu.

Pentru a efectua o astfel de ceremonie pregăti domanuzhno două oglinzi. Acestea ar trebui să aibă aceeași formă și mărime. Apoi, va trebui să le pui, astfel încât au uitat față în față. Se prepară în prealabil două lumânări care în timpul divinație trebuie să se aprindă.

lumanarilor set lângă unul dintre oglinzi, partea din față. Cea de a doua oglindă Pick up și să devină mai înainte, adică pe masă. În acest moment, se va vedea reflecta o altă oglindă. Ei susțin că puteți vedea reflexia logodnicului.

Tenis folosind lumânări

Ghicitul privind iubirea poate fi realizată cu utilizarea de lumânări. Dar există o regulă, trebuie să acorde o atenție deosebită la culoarea și forma lumânare pentru divinație. lumanari spiralate sunt folosite pentru a prezice, dar Biserica - pentru a găsi dl dreapta.

Ghicitul la domiciliu de a iubi, pentru viitor, cum să spun averi soarta

Aflați logodită ajutor lumânare biserică

Cum să ghicească lumânările? Pentru a efectua ritualul, trebuie să fii singur în cameră. În acest moment, nimeni nu ar trebui să intervină. Ai nevoie să se relaxeze și doar apoi aprinde o lumânare. Concentrați-vă pe flacără în cazul în care se comportă cu calm, atunci toate eforturile tale reuși. În cazul în care începe să se împartă în două, apoi în curând vă așteaptă probleme. În acest caz, dacă ați aprins o lumânare, și ea a ieșit dintr-o dată, vă așteptați lovitura neașteptată a sorții.

Există un alt mod, cu o lumânare pentru a ghici. Trebuie să luați o mică bucată de hârtie și scrie pe ea numele iubitului ei. Mental întrebați-vă dacă viitorul tău va dezvolta cu această persoană. După care aveți nevoie pentru a arde o bucată de hârtie de o lumânare. Se colectează cenușa și să devină la miezul nopții, lângă fereastră.

Prin fereastra deschisă Introduceți mâna și urmăriți cenușa. Dacă nu se întâmplă nimic cenușă, favoritul va sta cu tine pentru viață. Și în cazul în care cenușa a dus departe, atunci acest om, ai nici un viitor.

Prezicerea viitorului cu carduriAcesta poate fi realizat pe cărți de tarot dragoste sau ritualul pe carduri pentru viitor. Pentru a face acest lucru, utilizați carduri speciale pe care le puteți cumpăra în magazin. Și tu poți face divinație de cărți de joc, doar pentru ca acesta să ia 36 de cărți.

Cum de a efectua ritualul de divinație

 1. Înainte de punte divinație nevoie de un shuffle bun în timpul acestei întreb mental întrebarea răspunsul la care doriți să știi.
 2. Apoi, trebuie să eliminați din partea stângă a punții și a pus-o dedesubt.
 3. Apoi, este necesar să se ia nouă cărți și a le așeza ca un evantai.
 4. Doar există o cerință în orice caz, este imposibil să se întoarcă și să se uite la cartela.
 5. Aflați valoarea cărților care le puteți utiliza interpretare.

Există un alt mod de a citi cărți, pentru aceasta trebuie mai întâi să efectueze toate acțiunile care au fost menționate mai sus. Dar această metodă este că plăcile trebuie să fie extins transversală. Chiar prima carte trebuie să fie puse în centru. Restul cardurilor trebuie să fie extins de sus în jos și de la stânga la dreapta.

carduri de valoare trebuie să producă modul următor:

 1. Cartea de sus spune că se va întâmpla în curând.
 2. Chiar vă permite să știți de un eveniment pe care nu vă așteptați.
 3. Partea de jos arată trecut, pe care le-ați uitat de mult.
 4. Harta va ajuta la stânga pentru a afla ce dificultăți vă așteaptă în viitor.

schema de cărți de Tarot vă permite să învețe o mulțime de noi și interesante. Multe Ghicitorii moderne folosesc exact astfel de metode, deoarece acestea sunt cele mai simplu și onest. Harta nu sovrut și, dacă vă decideți să-și petreacă ghicitul pe viitor, utilizați această metodă.

Ghicitul la domiciliu de a iubi, pentru viitor, cum să spun averi soarta

cărți de tarot ajuta să învețe soarta

Puteți afla în continuare soarta folosind carduri speciale numite Tarot. Fiecare dintre aceste carduri are o interpretare clară, nu are nevoie să se uite în altă parte, acesta este aplicat direct pe hartă. Dar să fie conștienți de faptul că dacă utilizați Tarotului, ai pierdut o mulțime de energie. Prin urmare, nu se recomandă nici o nevoie specială de a face acest lucru. Acest lucru se aplică chiar și acele persoane care nu sunt experți cu experiență sau magicieni.

Cum să-i spuneți averi pe carte

Ghicitul pe carte este cea mai simplă și poate fi folosit de oricine. Pentru astfel de sisteme Oracle trebuie doar să știi câteva reguli:

 1. Cel principal este de a selecta ziua corectă a săptămânii și cartea.
 2. zi mai potrivite pentru acest ritual este marți și joi.
 3. În această zi, cărțile sunt mai predispuse la adevăr.
 4. Este de a alege o carte care este relevantă pentru întrebarea dumneavoastră. Nu luați o carte de referință medicală, dacă sunteți interesat în viitor.
 5. Pentru a efectua ritualul necesar să se ia cartea și rosti mental întrebarea.
 6. Și apoi deschide cartea, și scormoni un deget pe orice linie, pur si simplu nu te uita la ea.
 7. Apoi a citit și să încerce să-l explice.

Cel mai adesea se încadrează în astfel de linii, care au o semnificație ascunsă. Și dacă vorbim despre orice moment al anului, acesta este conceput problema va fi rezolvată în acest moment. Puteți utiliza cartea tot timpul, dar nu abordează probleme importante cu ea.

Metode de divinație a secolului XXI

Ghicitul la domiciliu de a iubi, pentru viitor, cum să spun averi soarta

Aflați mai multe despre interpretarea divinație, puteți folosi ceea ce auzi la celălalt capăt:

 1. Dacă nu se întâmplă nimic, atunci favorita ta nu se gândește la tine.
 2. Dacă la sfârșitul unui ocupat, așteptați.
 3. În cazul în care numărul nu este disponibil, atunci trebuie să ia o decizie serioasă.
 4. Dacă spui că ești numărul greșit, atunci relația dintre iubita ta pentru tine la fel ca tine.
 5. „Bună ziua“, se spune că toți au venit împreună.
 6. „Ascultă“, clădirea iubit pe planurile tale.
 7. „Da“, în curând viața ta se va schimba dramatic în bine.
 8. „Speak“ - în curând va fi recunoscut în dragoste.
 9. „Unde te cheamă“ - în curând vă așteptați la un scandal serios.
 10. „Pe firul“ - dumneavoastră preferat dureros ratat.

Orice metodă de divinație este în propria lor bună și interesantă.

Puteți lua una dintre ele și să încerce, dar orice divinație ar trebui să ia în serios. Astăzi există mai multe metode de a ști viitorul lor și nu neapărat pentru ca aceasta să folosească serviciile ghicitorilor. Puteți face acest lucru singuri acasă, și puteți utiliza mijloacele la îndemână.