gheață de casa reteta crema de inghetata

Înghețată „Ice fructe“ iubit de copii și adulți. Acest produs nu este doar răcoritoare și delicioase, dar, de asemenea, util. După pregătirea înghețată din sucul și pulpa de fructe coapte. Frumusetea acestui desert acolo, în timpul verii, atunci când vremea devine fierbinte și înfundat.

gheață de casa reteta crema de inghetataShop "Ice Fruit" - prejudiciul bun sau?

Din păcate, producătorii sunt din ce în ce se deplasează departe de tehnologie, folosind materiale naturale. Prin urmare, oricât de ciudat ar suna, inghetata, a cumpărat într-un magazin, este de multe ori un amestec de sirop sintetizat cu aromă de fructe, coloranți artificiali și arome chimice. Se pare că sucul congelat achiziționat aduce oamenii nu numai dăunătoare, dar, de asemenea, calorii inutile.

Deci, de ce să plătească pentru un produs inutil? Multe gospodine au venit cu succes din această situație. Pentru că a ști cum să facă înghețată de casă (popsicles), vă puteți delecta gospodării, cel puțin în fiecare zi. Cu cât se pregătește un tratament suficient de rapid și se potrivesc absolut orice sucuri, fructe și boabe ca ingrediente crude.

gheață de casa reteta crema de inghetata

înghețată de casă cu mâinile lor: câteva sfaturi

Beneficiile fructelor și a valorii lor pentru corpul nostru spune multe. Prin urmare, vasul fierte de vindecare pulpă de fructe congelate nu numai ajuta la o baie răcoritoare în vreme caldă, dar, de asemenea, pentru a da tuturor micro și macronutrienți utile conținute în ele. Scăzut de calorii crema de gheață acest lucru va fi un alt aspect pozitiv. Timp pentru a pregăti o astfel de tratează util și răcoritoare va avea nevoie de destul de un pic. La doar câteva minute - și un desert delicios este aproape gata. Acum ai doar congela.

Astăzi, există mai multe modalități de a pregăti acest desert. Acestea pot fi diferite în compoziția de ingrediente și nivelul de complexitate. Cu toate acestea, bunătăți de casă, chiar și în rețeta cea mai complicată nu va cauza probleme prea mult, dacă urmați câteva dintre recomandările și să nu se abată de la formulările propuse. În timp ce unele improvizație, în cazul în care este vorba de alegerea fructe sau un amestec al acestora, este permisă, pentru prepararea de opțiuni de înghețată de casă sunt multe, dar rețeta standard a acestui desert, nu este.

gheață de casa reteta crema de inghetata

Există câteva reguli pe care ar trebui să urmeze:

  • Înainte de legume de gătit trebuie să fie bine spălate și uscate.
  • Toate vasele folosite trebuie sa fie curate.
  • Unele fructe si boabe, cum ar fi cireșe, crușin, lămâi, mere și portocale etc. - poate avea un gust acru. Înainte de a pune o mulțime de fructe sub formă de congelare, este necesar să se încerce. În cazul în care piure sau suc va acru, este necesar să se adauge un pic de zahăr sau de sirop dulce.
  • Pentru a îmbunătăți caracteristicile de gust de fructe, precum și accelera capacitatea de răcire sau o masă suc de fructe adăuga sirop de zahăr, care este preparat din raportul de 100 de grame de zahăr per 500 de grame de fructe crude.
  • Pentru a prepara siropul, trebuie să completați într-o mică cantitate cratiță măsurată de zahăr, se adaugă puțină apă și se aduce la fierbere. Soluție dulce agitare, este adus la fierbere și se fierbe pentru a dizolva complet zaharul. sirop Răcit amestecat cu suc natural, se toarnă în pahare și pune în congelator timp de 20-30 minute. După ce amestecul sa intarit un pic, este posibil să se instaleze bețe de lemn și se lasă să înghețe.
    gheață de casa reteta crema de inghetata


Un desert delicios de suc

Utilizarea sucuri naturale - una rețete mai simple, înghețată de casă. Popsicles, preparate prin această metodă păstrează toate proprietățile benefice și nutritive ale fructului. Pentru a găti un produs delicios, revigorant și conținut scăzut de calorii, este nevoie de orice suc natural și formele adecvate. puteți face un curcubeu multicolor, de umplere și de congelare capacitate de băuturi diferite de fructe coapte naturale și fructe de pădure, dacă se dorește. Singurul dezavantaj - creșterea timpului de gătire, deoarece înainte de următoarea toarnă sucul, trebuie să vă așteptați la lichidul anterior este înghețat.

Dacă la procesul de „producție“, pentru a aduce copii împreună și de a face destul de un pic de imaginație, puteți obține inghetata formele cele mai neobișnuite: în formă de animale mici colorate, stele, sau tot felul de compoziții.

mix fructe de pădure congelate

Pentru a face acest desert, puteți folosi orice fructe de gradina: zmeură, căpșuni, coacăze, cireșe și alte fructe. Înainte de gătit au nevoie să se întindă un pic, astfel încât sucul apărut. În cazul în care boabele par să se înrăutățească, puteți adăuga un sirop de zahăr mic, preparat în prealabil. Masa rezultată este umplut mucegai și plasat în congelator. timpul de congelare poate fi de la 4 până la 6 ore.

Foarte des în piure de fructe adăugat sirop de zahăr de lămâie. Pentru această parte a boabelor triturate printr-o sită poftă de mâncare, printr-o mașină de tocat carne sau la sol într-un blender, se adaugă câteva picături de suc de lămâie, apă și zahăr. șlam fructe de zahăr a fost adus la fierbere, se fierbe până zahărul se dizolvă și se răcește. Siropul rezultat a fost adăugat la piure și se amestecă bine. Apoi, a pus pe formele și înghețate, fără a uita de lemn stick de bastoane 20 de minute după începerea congelării. Cu aceasta reteta pentru inghetata de fructe se dovedește foarte gustoase si aromate. Desert îngheață rapid, ceea ce este deosebit de important atunci când casa este nerăbdător copii.

gheață de casa reteta crema de inghetata

Popsicles cu iaurt

Pentru a prepara un desert delicios, trebuie să stoc pe un borcan de iaurt natural, de preferință fără aditivi, precum și orice fel de suc de fructe - acesta poate fi mere, piersici, portocale, struguri, etc. În primul rând, trebuie să măturică cu atenție iaurt. Apoi, masa de aer se toarnă suc de iaurt. Amestecul rezultat a fost pus pe formele și lăsate în congelator timp de aproximativ o oră pentru a se intareasca masa. După aceea, peste o masă de iaurt congelat se toarnă în suc refrigerate și din nou introduse în congelator până la solidificare completă a înghețatei. Popsicles la domiciliu poate decora cu ciocolată rasă sau de nucă de cocos.

Delicat, realizate din piure de fructe

Principalele ingrediente pentru desert congelat poate folosi orice fructe proaspete. Spalata și cojit mere, piersici, caise, pere, prune sau măcinat până la omogenizare cu ajutorul unui blender. Dacă este necesar, care rezultă pulpa de fructe se pot adăuga unele sirop de zahăr sau câteva picături de suc de lămâie. Amestecul a fost pus pe matriță și plasată într-un congelator până la solidificare completă. De altfel, obținut de gheață de casa crema - piure de fructe de gheață, fierte și congelate în nici un fel mai lungă și mai dificilă decât alte deserturi de răcire dintr-o varietate de fructe coapte. Gustul uimitoare va mulțumi toate gospodăriile.

gheață de casa reteta crema de inghetata

bucăți de fructe adăugate la inghetata

gheață de fructe cu bucăți de fructe - vasul este foarte gustoase și neobișnuite. Pentru ao găti ai nevoie de un sirop de zahăr, care va accelera procesul de întărire a fructelor. În acest scop, s-a adăugat o cană de apă clocotită 4 linguri de sirop de zahăr și se fierbe timp de 5 minute. Soluția fierbinte se toarnă fructe și lăsat să se răcească. Apoi, masa se intinde pe cani ceramice și plasate într-o înghețare timp de 2-3 ore.

gheață de casa reteta crema de inghetata

Forme pentru a face inghetata la domiciliu

rețete de gheață de fructe sunt multe, dar ce minunat gătești acest desert? Aici vin în ajutorul mucegaiuri speciale, a cumparat intr-un magazin, diverse boluri și boluri de înghețată. Ele pot fi găsite în aproape toate punctele de vânzare specializate în vânzarea de bunuri de uz casnic și ustensile. Cu toate acestea, în cazul în care campania a acestor magazine, noi nu amintim întotdeauna lucruri, cum ar fi matrițele pentru înghețată. Deci, în schimb, ei folosesc adesea o varietate de cupe și tăvi de plastic de la iaurturi și brânza de vacă. Mulți însuși în loc de forme speciale de adaptare pentru a utiliza copiii net pasochki pentru a juca în cutia cu nisip. Este chiar distractiv - pentru a face deserturi colorate astfel de forme. Iar pentru copiii unui astfel de proces - un adevarat festin!

gheață de casa reteta crema de inghetata