Gel Eyeliner - despre cosmetice comentarii

Gel Eyeliner - despre cosmetice comentarii

Pentru a vă asigura că machiajul a fost expresiv și sofisticat, trebuie să acorde o atenție deosebită ochilor, și anume faptul că acestea sunt frumoase și analizate cu atenție. Ce-l folosesc? Înseamnă mult: este creioane. și umbre și contur lichid. Dar ne îndreptăm atenția asupra dermatograf gel. Care sunt avantajele sale? Cum să-l folosească?Compoziția și funcția dermatograf gel

Gel dermatograf este încă abia începe să apară în piața noastră, dar are adepții săi. Liner cum sugerează și numele, este un gel care are o consistență păstoasă. Grosimea și densitatea gelului depinde de grosimea și claritatea rezistenței liniei. Gelul este mai gros, se obțin mai multe săgeți.

In conturul său gel compoziție este o cantitate considerabila de pigment, care permite crearea unei linii luminoase și stabil. Gel se usucă repede, fără deversând și fără a se spăla.

Gel Eyeliner - despre cosmetice comentarii

Inclus merge de multe ori si o perie speciala. Cu el puteți apela cu ușurință de linie și se îndepărtează excesul, dacă este necesar. În plus, unele au o presiune perii speciale, prin care pentru a ajusta grosimea liniei dorite.

dermatograf Pro gel

Acest instrument decorativ cosmetic are mai multe avantaje importante, și anume:

 • Această linie poate fi utilizat atât de către profesioniști și începători;
 • Lățimea și lungimea săgeții este ușor să varieze - gel se supune perfect pensula în mână, „artist“;
 • rezistent la dermatograf, fixate rapid, și nu se răspândește de umiditate și de contactul accidental;
 • Saturația culorilor este pigmentată nuanțe luminoase;
 • Se aplică foarte ușor la orice nuanță de umbră, umbrit, acest lucru trebuie făcut imediat după aplicare, dacă este necesar;
 • Perioada de valabilitate de linie de viață mai mult de un an. Acesta poate fi folosit deosebit de lung creion de ochi, dacă o folosim în fiecare zi;
 • Ea nu traumatiza pielea si nu contracta aceasta nu produce disconfort.
 • Economie.


Sfaturi de utilizare

 • Periati pentru aplicarea liner gel trebuie să fie elastic, cu o lungime medie de somn. Cele mai potrivite sintetice.
 • Pleoapele trebuie să fie curate, ele pot fi o pulbere pic. Înainte de a aplica linerul este de asemenea de dorit să se aplice mai întâi un strat de bază de umbre.
 • Periati pentru a recruta numărul necesar de linie, ușor răsucind pe suprafață. Merita daca acesta este complet imersată și suluri. Pentru a evita excesul dermatograf pe pensula, poate fi defilat pe partea laterală a rezervorului cu conector.
 • Aplica dermatograf gel pe pleoape drum familiar pentru tine, în același timp, a efectuat o linie de-a lungul genelor îngrijite. Dacă se dorește, este posibil să se efectueze linia carn de la coltul exterior al ochiului. După o conectați la mijlocul unei margini ciliate și vopsea.

Gel Eyeliner - despre cosmetice comentarii

 • Aveți grijă că, după aplicarea pe pensula a avut nici o linie, și așa că nu uscat. După fiecare utilizare, peria trebuie să fie curățate cu grijă. În cazul în care ultima dată când nu ai, atunci, înainte de a începe să re-utilizarea de linie de gel, dip pensula direct înainte de utilizare. Pentru a face acest lucru, se spală pensula în apă și tamponati-l cu un șervețel. În caz contrar, linia poate ieși curba.
 • Tub cu linie ar trebui să fie închise ermetic, deoarece contactul cu fisuri de aer pot apărea pe suprafața. În cazul uscării de linie poate fi precis dilua o picătură de ulei (vegetal și costum). Dar nu exagera, pentru că furtunurile pot deveni prea subțire și mai puțin rezistente.
 • Spălat de pe conventionale Remover dermatograf machiaj.

Feedback de la cei care au folosit dermatograf gel

„La unul dintre atelierele de lucru ale brandului coreean Missha am descoperit un dermatograf gel rezistent la apa. Acesta este disponibil în cinci culori si are o nuanta sclipitoare suplimentar pentru a sublinia pleoapa inferioara. Am aplicat la negru clasic. Eyeliner a durat toată ziua, fără pete sau tragere pleoapelor. Iar seara am spălat, fără ulei hidrofile“.

Gel Eyeliner - despre cosmetice comentarii

Și alte comentarii confirmă că dermatograf gel au multe avantaje. De exemplu, pentru multe femei este important pentru o proprietate, cum ar fi apă-dovada. In plus, gradul de utilizare permite experiment și linii de ieșire și diferite în lungime și grosime. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că dermatograf gel devenit atât de popular și în cerere.

Rezumând, putem spune că dermatograf gel, fără îndoială, au luat o poziție puternică printre multe alte produse cosmetice de culoare. Ușor de aplicare, durabilitate și claritate a liniei - este ceva care va ajuta la fiecare femeie sa arate întotdeauna expresiv și încrezător. Sperăm că toate sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să utilizați creion de ochi gel cu plăcere.