Gaza nou-născut cum să ajute copilul atunci când jeep-ul (tratament)

Balonarea și acumularea de automobile GAZ la nou-născuți - un model familiar de aproape fiecare părinte. Copiii mici adesea flatulență. Care sunt cauzele acestor grupuri și cum să se ocupe cu ei? Să investigheze.Flatulență: pentru a găsi și de a elimina cauza

Simptomatologia este destul de ușor de recunoscut: doar copil poevshy și fericit pentru nici un motiv, nici un motiv devine agitat, plâns nemângâiat, aducând picioarele la burtă, se înroșește din faptul că tensionarea și strecurat. Și, desigur, pentru că gazele acumulate nu sunt date în mod normal, alimente digerate. O consistență tip spumă sub formă de bule, amestecat cu mucus, nu presiune puternică asupra peretelui intestinal.

Gaze la nou-născut - soarta copilului aproape în fiecare lună, în vârstă de alungare călcîie până la 3-4 luni de viață. Convențional, originea flatulență pot fi împărțite în două grupe: atunci când aerul intră în tractul gastrointestinal, din exterior, iar atunci când produsele de gazificare sunt formate direct în intestin prin acțiunea proceselor de fermentație.

Dacă înțelegem natura apariției de autoturisme GAZ la nou-nascuti, putem să-l ajute cel mai eficient.

Jeep, a primit în afara

aer Ingerat, ocolind stomac ajunge rapid în intestin. Deci, de multe ori se întâmplă atunci când nu există nici o captură de piept dreapta. Tanara mama, care nu are nici o experiență de hrănire, nu fi timid pentru a cere ajutor la asistenta spital trebuie să învețe cum să pună copilul la sân. Mamelonul trebuie să fie pe deplin înțeles de gura, cu un halogen.

Gaza nou-născut cum să ajute copilul atunci când jeep-ul (tratament)

Bună atașament - un factor cheie în rezolvarea problemelor cu flatulență

Mealtime nu exista sunete străine, cum ar fi plesni, nu ar trebui să fie. Problema poate apărea atunci când biberonul. Apoi recomanda sa cumpere un ventil sticla antikolikovym, aer capcană.

disbioză fiziologice

La nastere, copilul a început să lucreze în modul de testare, o varietate de funcții, inclusiv funcționarea corespunzătoare a intestinului. Activă este colonizarea de bacterii benefice, având ca rezultat formarea de automobile GAZ din nou-născut. Sau asupra efectului flatulență nutriție necorespunzătoare mamei care alăptează. Este necesar să se cunoască și să se limiteze strict produsele care cauzează balonare, sau le abandonează temporar: • fasole;
 • Varză proaspătă;
 • produse de făină;
 • sucuri acidulate.

Nu este recomandabil consumul excesiv de zahăr.

Prevenirea emanarii

Există o serie de tehnici simple, care ajuta la reducerea flatulență la sugari:

 • hrănire pentru a pune un copil pe burtica;
 • după hrănire ia firimiturile pe mâinile sale și purtând o coloană, atâta timp cât excesul de aer nu se va abate;
 • accident vascular cerebral ușor sensul acelor de ceasornic burta copilului; face gimnastica, aducând picioarele la corp și aducerea lor înapoi în poziția inițială (desigur, nu după o masă).

Gaza nou-născut cum să ajute copilul atunci când jeep-ul (tratament)

mijloace destul de eficiente

Dacă a existat un atac

În cazul în care, cu toate acestea, mașinile GAZ la nou-nascuti și-au făcut simțit, pentru a ajuta copilul să le elibereze. Acest lucru se face după cum urmează:

 1. Masaj. mișcări circulare ușoare de ajutor nu numai ca o măsură preventivă, dar, de asemenea, în timpul atacului. Masaj îmbunătățește motilitatea intestinală, iar mașinile GAZ mai ușor pentru a avansa și de retragere. Dar, în cazul nou-născutului astfel de manipulări nu aduc calm, dar el a fost chiar mai vine de durere, astfel încât metoda nu este a ta. Nu este necesar să forța de masaj.
 2. Se încălzește. Din cele mai vechi timpuri, bunicile noastre știa că în cazul în care copilul este colicative, este necesar să se aplice la burtă de încălzire cald pad sau cald scutec apăsat. Chiar și mâinile mamei mele, oferind caldura, capabil de a ușura durerea și accelera promovarea gazelor la ieșire.
 3. Instrumente bazate pe mărar. Substanțe active mărar sau chimen dulce se pot relaxa spasme musculare netede și de a îmbunătăți procesul digestiv. reprezentanți de seamă ai unor astfel de agenți sunt mărar Vodicka și Plantex - pulbere granulară cu extracte de fenicul.
 4. Aerisirea tub. Aceasta poate ajuta în mod eficient pentru a trage gazele, care este în valoare de exact ieftine. Copilul este plasat pe flanc, pursing picioarele ei la burtă. scutec stau la baza pre ca automobile GAZ la sugari pot veni însoțite de mișcări intestinale. Vârful tubului este lubrifiat cu cremă pentru copii și introdus în anus. Dar metoda are un mare dezavantaj: este eficientă numai atunci când gazele se acumulează în partea de jos a anusului. Dacă acestea sunt departe în intestin, efectul nu va fi.
 5. Pregătirile pe baza de simeticona. gazarea tratament implica de multe ori a lua medicamente pe baza de simeticona. Este o substanță inertă, a cărui sarcină este doar de a colecta bulele de gaz și pentru a le elimina, astfel încât utilizarea sa este considerat sigur pentru sugari. Mijloace permise de 2 săptămâni după naștere. Disponibilă ca o formulare de suspensie sub diferite denumiri: Espumizan, bobotik, Infacol etc ...
 6. Clismă. In cazuri extreme, puteți utiliza o clismă, cu condiția ca, împreună cu jeep-ul, copilul suferă constipație. Dar, de multe ori fac astfel de proceduri nu pot fi spălate departe, deoarece bacteriile benefice din intestine, și, eventual, dependență.

Deci, am învățat de la ce apar mașinile GAZ la sugari, precum și ce să facă pentru a elimina aceste simptome dureroase. Și amintiți-vă: autoturisme GAZ, precum și colici intestinale, trebuie să aibă loc în câteva luni.