gâtul inflamat frecvente tratament corect

gâtul inflamat frecvente tratament corect

Cu gatul inflamat frecvente, în primul rând este de a avea grijă de întărirea sistemului imunitar. Pentru aceste scopuri, utilizate ca medicamente și nemedicamentoase mijloace.Motivul pentru gatul inflamat frecvente

Angina (sau amigdalită acută) - o boala infectioasa caracterizata prin inflamarea amigdalelor. Cel mai adesea, agenții patogeni anginoase sunt streptococi, pneumococi si stafilococi. In cazuri rare, amigdalită acută se dezvoltă din cauza unei infecții virale.

Cea mai evidentă cauza de gatul inflamat frecvente - un sistem imunitar slab. Dacă sunt adesea expuși la boli infecțioase ale faringelui, aceasta indică o lipsă de apărare al organismului. Angina de multe ori deranjează și fanii băuturi reci. Prin urmare, amigdalită acută, chiar și în timpul verii, nu este mai puțin frecventă.

Printre copii și tineri este amigdalită cronică destul de comună, care poate fi exacerbată de mai multe ori pe an.

Dacă pentru a face o intervenție chirurgicală pentru a elimina amigdalele?

Până la amigdalelor anilor '90 a fost una dintre cele mai comune proceduri chirurgicale la copii. Dar acum, expertii recomanda pentru a efectua operația numai în cazuri extreme. Acest lucru se datorează în parte apariției tratamentului conservator eficace al anginei, precum și efectele adverse care pot apărea după îndepărtarea amigdalelor.

Problema operației poate apărea atunci când tratamentul medical nu este de succes (după 2-3 cursuri de terapie combinată cu un specialist), si angina pectorala se repetă mai mult de 4 ori pe an.

Antibiotice pentru angina

Pentru a elimina organismele patogene antibiotice necesare. Ca antibiotice utilizate în general penicilina (flemoksin soljutab etc.), macrolide, cefalosporine, și uneori. Este important să se meargă complet printr-un curs de antibiotice (determinată de medic), și nu întrerupe primirea lor, chiar și după recuperare. În caz contrar, există riscul de a dezvolta rezistență bacteriană. IMPORTANT. Antibioticul este luată numai pe bază de rețetă.Gargara cu angină

gargară sunt parte integrantă din tratamentul anginei. În acest scop, soluțiile pot fi utilizate medicamente anti-inflamatorii. De asemenea, este adesea folosit pentru clătirea decoct de plante medicinale și uleiuri esențiale. Acestea din urmă au exprimat proprietăți antimicrobiene și antivirale.

imunitate

Având în vedere că principalul motiv pentru frecventa Angina este un sistem imunitar slab, tratamentul ar trebui să vizeze îmbunătățirea de apărare al organismului. În acest scop, ambele mijloace medicale si non-farmacologice.

includ întărire (inclusiv rigidizarea orofaringelui), activitatea fizică regulată și de nutriție bună, cu un aport adecvat de vitamine și minerale la metodele nemedicamentoase pentru îmbunătățirea imunității.

Preparate de origine naturală în tratamentul anginei

Popularitatea de medicamente existente în mod natural, deoarece aceste medicamente acționează simultan mai multe link-uri patogenice ale bolii: ameliorează inflamația și crește rezistența organismului. Un astfel de instrument este un preparat natural complex Tonsilotren.

Tonsilotren a fost dezvoltat din nou în 1936, în Germania, și de atunci a fost folosit cu succes pentru tratamentul și prevenirea atât amigdalită acută și cronică. În țara noastră, medicamentul este utilizat pentru mai mult de 20 de ani, și în fiecare an tot mai multi medici recomanda pacientilor lor Tonsilotren.

De tonzilotren compoziție includ sulfat de atropină (Atropinum sulfuricum), ficat calcifiate sulfuric (Hepar sulfuris), dicromat de potasiu (Kalium Bichromicum), siliciu (Silicea) și iodură de mercur (Mercurius bijodatus). Toate aceste componente funcționează la diferite legături patogenice ale bolii, care poate rezista în mod eficient a bolii și pentru a reduce frecventa recidivelor (care este deosebit de important cu angina frecventă).

Tonsilotren. Datorită combinației dintre cele cinci componente, reduce inflamatia si stimuleaza mecanismele proprii de apărare ale organismului împotriva infecțiilor virale și bacteriene ale gâtului în diferite stadii de inflamație. Tonsilotren reduce inflamația și restabilește funcția de protecție a amigdalelor, reduce volumul lor. Când angina Tonsilotren promovează curățarea golurile prize amigdale, reduce umflarea si inflamarea ganglionilor limfatici. De asemenea, este important ca, în plus față de tratamentul bolilor de gât, contribuie la normalizarea imunității întregului organism și pentru a preveni reapariția.

Tonsilotren reduce frecvența anginei (precum exacerbarea amigdalite cronice) de 2 ori, iar frecvența ARD - 3 raza¹.

Eficacitatea si siguranta dovedite prin numeroase studii clinice. Tonsilotren poate fi administrat copiilor de la 1 an. medicament disponibil sub formă de pastile.