Garden Ring, istorie și fotografii București

Se crede că istoria Garden Ring Moscova pornește din secolul al XIX-lea. Apoi sant săpat în jurul orașului vechi, a fost bombardat și distrus perete de pământ. În acest loc au început să apară la domiciliu, cu grădini și grădini din față, format străzi, care au fost amplasate într-un cerc de capital.oraș de lut

În 1591 la ordinele lui Boris Godunov a început săpăturile în jurul Moscovei. Pe parcursul anului, a fost turnarea în sus se montează, iar pe partea de sus a fost construit din zid de stejar, se ridică la aproximativ 5 metri. Au existat aproximativ o sută de surd și de ieșire 34 al turnului. Mai mult, de-a lungul arborelui de pe partea exterioară a săpat șanț, care ulterior a fost umplut cu apă. Necesitatea unor astfel de fortificații în jurul orașului a apărut după București a suferit raiduri devastatoare de către trupele de Khan Kazi Giray.

Garden Ring, istorie și fotografii București

Locuitorii numit această clădire Skorodomom, denumirea oficială - oraș de pământ. Doar a ajuns să fie numit, iar zona dintre White City și arborele și râul București. Aici a trăit micilor comercianți, meșteșugari și țărani. Dar Zamoskvorechye a fost populată în principal arcasi. De aceea, acest loc este încă numit mușchetari District.

În vremuri tulburi pereti (1598-1613) de stejar cu turnuri au ars, dar a fost șanț. Mai târziu am pus o palisadă de top ascuțit de bușteni groși.

A doua viață a metereze

La sfârșitul secolului al XVII-lea, această fortificație a pierdut scopul său inițial. Acesta a fost transformat într-un fel de frontiera vamală a liniei de oraș. Din diferite părți în fața intrării pe piețele emergente din Moscova. Cel mai renumit dintre ei au fost de Smolensk și Sukharevsky.

La sfârșitul secolului al XVIII-lea arborele, și cu ea fortului, parțial distruse, iar în locul lor sunt formate pasaje și întreaga zonă. În 1812, toate clădirile care erau de fiecare parte a zidurilor sale, au fost distruse de foc.

formare

În 1816 sa decis să demoleze rămășițele meterezul, și surparea și sape șanț beneaped. pentru construirea Comisiei Moscova cu privire la acest aspect, planificat pentru a crea o stradă circulară largă, pavate cu caldarîm. Sub trotuar trotuar și a luat doar 25 m distanță între cele două linii situate venit case, apoi la 60 m. În restul proprietari spațiu a trebuit să rupă Palisades, la discreția lor. Astfel, a început să se formeze inelul Garden (București).

Garden Ring, istorie și fotografii București

Deja prin 1830, proiectul a fost practic pus în aplicare. Fără grădini din față sunt doar câteva site-uri situate în Zamoskvorechye, și zona. Smolensk și Zubovskiy copaci transformat în bulevardele și Novinsky - în spațiul rezervat pentru festivaluri, așa că a rămas până în 1877.

Inel Garden (Bucuresti), dezvoltat progresiv. În 70-e din secolul al XIX-lea au fost pavat calea pentru tramvaie, mersul pe jos, cu o tracțiune cal. Acest tip de transport numit Conca. În 1912 a fost înlocuit cu un mai modern. Acesta a fost tramvaie pe electricitate. Traseul prin care au mers, a fost numit oficial „B“, iar poporul a numit „bug“.

Începutul secolului XX

La începutul secolului Ring Garden (București) a fost construit intens. În cazul în care nu cu mult timp în urmă existau clădiri joase, nu erau numai clădiri înalte administrative și comerciale, dar și rezidențiale.

Garden Ring, istorie și fotografii București

După cum știți, la începutul acestui secol, nu a fost liniște. În 1905, în timpul revoluției, în piețe și străzi care fac parte din Ring Garden, a fost lupte grele. Partea de vest a deosebit gros a fost presărat cu baricade, care au fost destinate să protejeze cartierele muncitorești. Cele mai sangeroase Ciocnirile dintre trupele guvernamentale și detașamentele revoluționare au avut loc pe zonele Kudrinskaia, Crimeea și Zubovskaya.transformările ulterioare

In 30 de ani am început să pună în aplicare un plan de reconstrucție a capitalului, în care a fost închis și Ring Garden. București și apariția sa schimbat treptat. drum pietruit a fost acoperit cu asfalt. De asemenea, extins foarte mult carosabilă prin demolarea grădini față și tramvaiele care navighează pe traseul „B“, au fost înlocuite cu troleibuze noi. Cu toate acestea, traficul integral a fost organizat abia în 1963. Peste râul Moscova a construit două poduri: Krasnokholmsky și Crimeea.

Când Marele Război Patriotic, Ring Garden în locuri a fost întărită de structuri de protecție. Și în mijlocul verii anului 1944, după înfrângerea armatei sovietice trupelor naziste din Belarus, pentru că a avut o mare operatiune castigat in lupte de război.

Garden Ring, istorie și fotografii București

După război, o reconstrucție ambițioasă a capitalului a continuat. Numărul de astfel de instalații, care urmează să fie transformată, și a inclus inel Garden. Bucuresti, ce fotografii păstrate din acele timpuri, a dobândit treptat un aspect mai modern. Din 1948 și pentru următorii 6 ani în zona Inelului Garden a fost construit trei dintre cele șapte celebrul zgârie-nori Stalin.

In anii '50 a deschis linia de metrou Ring, care este partea de sud a stației „Park Kultury“ și la „Kursk“ a fost trecut sub ea. În următorul deceniu, am continuat să reconstruiască Ring Garden. Unele dintre străzile sale sunt chiar mai extinse și transformat în bulevarde moderne, cu pasaje subterane, pasaje supraterane, noduri și tuneluri. La mijlocul anilor '90 pe ea a interzis trecerea camioanelor grele.

Aceasta este una dintre cele mai importante intersecții ale orașului. Inel de grădină Lungime de la Moscova. - linie de transport circular care înconjoară partea centrală a capitalei este de 15.6 km și o lățime de 60-70 m, este interior al celor trei ruts autostrăzi existente și, pe lângă cea mai veche. inel de grădină diferă congestie extremă, astfel încât există adesea mulți kilometri formate tub. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, este încă demn de îndeplinirea funcțiilor sale.

Compoziția Ring Garden este format din 18 pătrate: Triumph, Gravity, mici si mari Sukharevskaya, Lermontov, Red Gate, Sol Arbore, Caesar Kunikova, stație de cale ferată Kursk, Taganskaya Paveletskaya, Serpuhov, Kaluga, Crimeea, Zubovskaya, Smolenskaya-Hay, Smolensk și Kudrinskaya . Unele sunt mari, altele sunt mai puțin importante și puțin cunoscute chiar moscoviții.

Garden Ring, istorie și fotografii București

În primul rând, în acest loc, în Tver poarta, a existat o așezare oraș Earthen destul de mare. Până în secolul al XVII-lea zona a devenit o piață, iar apoi a apărut primul Arcul de Triumf, construit din lemn. Treptat, zona a fost construit cu case, iar în cazul în care există acum o grădină „Aquarium“, găzduit anterior un iaz și grădini aparținând Mănăstirii Novodevici.

Forma modernă a pătrat a fost în anii '30, când piața a fost tăiat în jos, iar zona este acoperită cu asfalt. Odată ajuns aici, un monument de V. V. Mayakovskomu, acesta a devenit un loc popular pentru o varietate de lecturi de poezie.

Cel mai „invizibil“ si considerat a fi zona din Crimeea Caesar Kunikova. Al doilea este numit dupa un erou al Uniunii Sovietice, a participat la al doilea război mondial. Pe această zonă nu există o singură casă, deoarece acestea se referă la toate străzile din jur. Despre același Kunikova amintește doar placa.

Garden Ring, istorie și fotografii București

La fel ca Square, pe străzile din Ring Garden (București) au propria lor istorie. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece capitala are o istorie lungă. Sadovaya-Karetnaya considerat cel mai scurt, deoarece o parte din lungimea sa este de numai 406 m. Acesta a apărut la începutul secolului al XIX-lea. Numele său dublu asociat cu grădini o dată aici în creștere și o stradă din apropiere, numita serie de patru roți. Aproape toate casele din clădirile vechi au fost demolate în anii '70 ai secolului trecut.

Garden Ring, istorie și fotografii București

în cazul în care să stați

Practic, fiecare excursie in capitala, sau afecta în vreun fel de inel de grădină. Și aici este ceva pentru a vedea. Apropo, serviciile de turism oferite de hotel „Garden Ring“ (București). Clădirea sa este situat la intersecția cu același nume al liniei de transport și Prospekt Mira, în zona centrală a orașului. Nu departe de ea sunt Piața Roșie, un complex sportiv „Olimpic“, Grădina Botanică și Institutul. N. V. Sklifosovskogo. „Garden Ring“ - hotel (București), care este ideal atât pentru turiști și oameni de afaceri.

Garden Ring, istorie și fotografii București