Gardasil (vaccin) comentarii

În ciuda faptului că medicii se tem de vaccin Gardasil, vaccinul, recomand cu tărie să facă, în ciuda faptului că altoire nu este deja 9 ani.


Prietena mea a preluat PVI la naștere de la mama lor. Mama PVI manifestat sub forma unor multiple veruci pe diferite părți ale corpului. Prietenul meu PVI pentru o lungă perioadă de timp nu a fost demonstrat, dar după 20 a apărut brusc papiloma pe stomacul și organele genitale. Ea a întrebat mama ei ce era, dar ea a spus că e în regulă. Dar vizual este să desfigureze prietenul meu și terapeut sfătuit papiloma tăiat. Ea a făcut acest lucru, dar au existat cicatrici mici, și papiloame a apărut în altă parte.
Apoi, un prieten de-al meu, epuizat de lipsa de informații și de ce să facă, a găsit un ginecolog bun, care a explicat în detaliu ceea ce TSA și ceea ce conduce. Ginecologul a spus că nu există nici un tratament pentru PVI și că tinerele fete să fie vaccinate împotriva PVI, pentru a preveni apariția bolilor și că totul este foarte mulțumit, în ciuda prețului ridicat. Dar când vine vorba de sanatate, si medicamente sunt scumpe, că toți oamenii sensibile aleg pentru sanatate, deoarece PVI bolnav fiecare patra. Bărbații sunt purtători ai acestei femei boli mortale.
Dar ginecolog a spus că vaccinarea cu Gardasil PVI - aceasta va fi abandonată, iar în cazul în care banii PVI intra cancer, atunci acesta va fi tratat.


Prietenul meu, fiind ghidat de intuiție, a decis că cele două decese nu sunt, și a decis să facă vaccinarea Gardasil, în ciuda faptului că „va fi aruncat bani.“ Ea a decis să suprime deja existente în ea lovitură de imunitate PVI de sânge, care a dezvoltat vaccinul.
Grefarea este efectuat de 3 ori. Fiecare în valoare de € 150.
Prietenul meu recuperat de la PVI după vaccinare TOTALITATE!
Recent, a lansat Gardasil 9.
In ciuda starea generala de sanatate, prietenul meu, pentru că PVI ea a fost deja în sânge, se va face din nou vaccin. Prima dată a făcut vaccinarea acum 10 ani. Efectele secundare ale vaccinărilor ea nu a experimentat.
Prietena mea pentru a scăpa de PVI doar folosind acest vaccin.
Și înainte de această vaccinare prietenul meu a fost pe cale de a rezerva un loc în cimitir.
Va multumesc din inima dezvoltator american de aceasta minune de droguri!
I Gardasil este recomandat pentru toate (dacă nu există contraindicații clare smertelnoopasnyh).

Gardasil (vaccin) comentarii

20 capcane turistice din Europa, care ar trebui evitate dacă mergi într-o excursie în Europa, ar trebui să acorde o atenție la unele dintre capcanele turistice.

Gardasil (vaccin) comentarii

Gardasil (vaccin) comentarii