Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie

Cineva încă mai crede că culoarea galbenă - un simbol de separare. Jos cu prejudecăți, deoarece culorile luminoase de nuanțe galben similare la lumina soarelui. atitudine pozitivă față de plantele de umbră va aduce noroc. În multe țări cred că această culoare aduce noroc și prosperitate, astfel încât aveți nevoie de tânăra familie nou creată. cuplurile moderne aleg din ce în ce nunta colorate, în loc de nuntă tradițională, astfel încât nu compozitii luminoase, inclusiv galben, nu se poate face. În cazul în care celebrarea dvs. este planificată în viitorul apropiat, ia în considerare buchete de mireasă galben.Înțeles galben

Clasic Galben se referă la tonurile calde. mai multe nuanțe sale nu dețin o energie negativă. culoarea soarelui este un tonic, stimulează acțiunea, dă bucurie și capacitatea de a avea încredere în viitorul lor. Paleta galben a devenit personificare a păcii și libertății, un efect pozitiv asupra activității mentale. În China, această culoare este considerată sacră, deoarece este - personificarea femeii, începutul ei.

Oamenii de știință au dovedit că o culoare galben deschis, precum și solare, ajuta la producerea de hormoni de fericire, și lipsa ei duce la o scădere a imunității, și chiar depresie. Dacă înainte de buchet de flori galbene înmânare a fost considerat un semn rău, florari moderne sfătuiți să ignore prejudecățile. Există caracteristici noi: flori galbene la bogăție, deoarece aurul are, de asemenea, o umbră a paletei.

Ce ar trebui să fie combinate buchet de mireasa

În primul rând, buchetul miresei ar trebui să se potrivească cu stilul ales întregii nunta. Subliniind culori individualitate, forma unica de mireasa frumoasa, nu uita mirele. Dacă ați ales buchet galben, un accesorii pentru soț trebuie să fie în aceeași schemă de culori. De exemplu, boutonniere și cravată sau o mică parte a costumului.

Aspectul buchetului trebuie să te gândești în avans și este mai bine să se consulte cu un florar cu experiență. El vă va spune cum să evite neconcordanțe minore, deoarece buchetul trebuie să se suprapună, nu numai cu modelul și culoarea rochiei miresei. De mare importanță este creșterea fetelor, coafura, machiaj, si chiar decoratiuni de nunta. Mireasa scurt în statură va fi „ascuns“ în spatele unui buchet mare, dar fata de înaltă este mai potrivită în cascadă aranjament floral. Flori galbene va arata foarte bine în mâinile miresei, care este îmbrăcat într-o culoare rochie de fildeș la modă.

Ce fel de flori pentru a alege pentru buchet de mireasa galben

Sarcina principală a buchet de mireasa este accentuării frumusețea miresei și ținuta ei mire. aranjament de flori solare va emite o energie pozitiva calda si bucurie va provoca frumos sentiment, foarte ușoară. Multe tipuri de flori sunt soiuri cu petale galbene. Prin selectarea formei buchetului și la un anumite specii de plante, floraria pot găsi doar dreptul de nuanta si lumina soarelui pentru a forma o compoziție.

Buchet, creat pe baza de trandafiri galbeni, dat la mireasa, spune că viitorul soț are grijă de ea, și ea pentru el, ca lumina soarelui. Trandafiri poate fi sub formă de semi-muguri, în timp ce numărul lor ar trebui să ajungă la douăzeci sau mai multe piese de la compoziții florale aspect festiv și solid. Arbust a crescut, având capul mare deschis, va arata foarte bine intr-un buchet rotund într-un picior mic, decorat cu panglica de matase. trandafiri galbeni pentru cuplu de tineri ar putea însemna un ritm măsurat în viața de familie.

Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie

Aceasta floare este considerat strict oficial. tija tubulară Gros lin în clopot cu petale largi. Eleganță și concizie a florii este de necontestat. Acesta va merge bine cu rochia miresei, în cazul în care modelul nu este luxuriantă, cu un minim de decor. Stilul Restrained al rochiei de mireasa si un buchet de crini - un meci perfect.

crini galbeni sunt mai rare decât în ​​alb, astfel încât un buchet de flori solare va fi chiar mai valoros atunci când mirele va prezenta mireasa lui. Compozitie cu crini este forma mai comuna a cascada cu picioare lungi, dar uneori scurt tăiat tulpina vă permite să construiască un buchet de flori mici, rotunde, cu nuante de lamaie si se decoreaza cu bandă florale.

Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie


În ultimii ani, devenit foarte populare buchete de nunta de orhidee. Aceste flori părea creat pentru mâna miresei, repetând toată frumusețea, delicatețe și eleganță. Orhideele luminoase de culoare galben sau lamaie la fel de chic va arata intr-un buchet. flori exotice Delicious este foarte capricios. Pentru a prelungi prospețimea, baza tulpinii este plasată într-o capsulă cu o soluție specială și camufleaza panglică și alte ornamente.

Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie

floare de lalea primăvară este de scurtă durată, astfel încât buchetul trebuie să includă numai acele elemente care au un boboc nedeschis strans, sau purtatori de petale se întâmplă foarte repede și poate fi din loc. Lalele, originara din Olanda, sunt supuse unui regim special, în scopul de a prelungi prospețimea florilor tăiate. petale de foc galbene ale acestor plante fascinante de foc luminos se va uita la buchetul miresei, pe un fundal de frunze verzi și o rochie lungă, albă.

Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie

Nu e de mirare numit kraspediyu flori uscate de aur. bile galbene de formă regulată pe tulpini subtiri păstrează foarte lung de culoare strălucitoare, datorită tolerabilitatea deshidratare. Kraspedii locul de naștere este Australia, cu clima uscată, astfel încât floarea este perfect adaptat la condițiile extreme. Ca o completare, în floare compoziții kraspediya mai frecvente decât în ​​buchete mono.

Galben bile „la cald“, cu un diametru de aproximativ trei centimetri, zasyhaya păstrează forma lor. Lăsând memoria de buchet de mireasa compus din kraspedii, vei fi o lungă perioadă de timp pentru a putea să se bucure de ele. Bilele nu se rup și nu sunt improscat pentru o lungă perioadă de timp. Pentru buchetul miresei „live“ va kraspediya accent exotic galben strălucitor.

Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie

Pe plan extern similar cu grădină mare de musetel diametrul de flori de 8 până la 12 cm, gerbera mult timp în urmă a câștigat popularitate în rândul florării. petale vii luminos, de lungă durată prospețime dau aceasta planta o mulțime de avantaje, printre alte culori. Gerbera au natura unei tije curbate, astfel încât florari sunt introduse în țeava de ac moale pentru a da forma dorită. În unele cazuri, utilizați folii transparente, de lichidare strans de flori sale trunchi. Pentru un buchet chic suficient chiar și o cantitate mică de gerbera luminoase.

Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie

Floarea soarelui

O florarii soluție interesantă poate oferi solicitanților de flori neobișnuite. floarea-soarelui decorative cu capace mari de natura galben acordate. Compozitie cu „soare mic“ arata originale, precum și pentru colectarea de fotografii de nunta - aceasta este o mană cerească. flori mari perfect obținute în cadru, oferind luminozitatea generală a fundalului. Floarea soarelui - flori foarte rezistente, s-ar putea externalizeze poverile ziua nuntii, fără a pierde recursul său. Din cauza tulpini groase care realizează simultan se ocupe de buchet, plante fixate în mod convenabil și nu se încadrează în afară.

Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie

Ranunkulyusy

Forma ranunkulyus Bud seamănă cu ceva între o tufă de trandafiri și bujor. petale multiple ale acestei flori forma rozetochki și devin similare cu opera de artă de origami. O varietate de paleta de culori ajută pentru a alege culoarea care este mai mult pe placul lor. Ranunkulyusy tenta galben arata ca un crin de apă. buchet Mono din grădina cocoșului este mai potrivit pentru o mireasa elegant și sofisticat.

În ultimii ani, ranunkulyus câștigat popularitate cu HONEYMOONERS care urmeaza ultimele noutati de moda. Atunci când alegeți un buchet de aceste flori, să acorde o atenție la jumătatea distanței lor, este mai bine ca acestea sunt închise ermetic. Acest lucru sugerează planta prospețime, care a tăiat recent. Saturat cu umiditate, ziua nuntii va aduce ranunkulyus bine.

Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie

Ce culori ar fi adecvată într-un buchet galben

Punctul culminant pentru buchet galben devine încorporat în ea de alte nuanțe. În contrast puternic cu albastru, roșu adaugă la atractivitatea unui aranjament floral al miresei. buchet frumos de a câștiga, dacă este un lalele galbene adauga iriși mov inchis. Combinația neobișnuită în compoziția trandafirul roz, nuanță de lamaie crin inconjurat va fi placut ochiului. verdeață luxuriantă, care este prezent în aproape toate buchetele, arata foarte bine cu culori însorite de orice fel. Culoarea albă este un pic stinge luminozitatea galben, dar va da mai multă sensibilitate.

Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie

Fotografie galben buchet de mireasa

Asigurându-vă că culoarea galbenă are doar emoții pozitive calde, întruchipează dragoste și fericire de familie, puteți alege în condiții de siguranță pentru buchetul miresei în culori însorite. O varietate de soiuri de floră galben va permite un aranjament floral unic, care se potrivește perfect în stilul de nunta. Diferite în formă și mărime, flori galbene sunt perfect combinate între ele și cu nuanțe de plante contrastante. Sunny ton nunta buchet potrivit pentru o nunta in orice anotimp cald, din primăvară până în toamnă.

Galben mireasa buchet - consiliere cu privire la alegerea din ce culori alcătuiesc, fotografie