Găini și pui din fire

Găini și pui de fire. O clasă de master de la Tatiana Samartseva

Găini și pui din fire

Găini și pui din fire

Găini și pui din fire

Începem să „construiască“ un pui. Sânilor și înapoi suprapuse pe unul de altul, astfel încât acestea să „captură“ la jumătatea distanței.Găini și pui din fire

Pentru a lega fiecare pachet în spațiul ambreiaj, formând un cap.

Găini și pui din fire

Dacă adăugați împreună partea din spate și piept, ei (cap) sunt deja vizibile în mod clar. Dar să nu ne grăbim.

Găini și pui din fire

Extindeți piept și spate, astfel încât capul a fost la partea de jos și la intersecția este aplicată peste aripi, și pe partea de sus - o minge-burta. Fără a atinge aripile, împachetări mănunchiuri de san si bila spuma spate. îndreptați ușor partea din spate și piept, și prin aderarea la capetele împreună, care leagă o coada de cal. Lungimea ar trebui să fie suficient, în cazul în care nu este suficient, faceți o altă „burta“ mai mici.

Găini și pui din fire

Coada este situată asimetric, spate scurt, piept de mai mult timp, dar trebuie să fie așa, pentru că aproape orice birdie cea mai mare parte a volumului reprezentat de sân și burtă.

Găini și pui din fire

Dacă unele fir este pierdut, cu un cârlig îmbrăcat cu ea, astfel încât ea a căzut în loc. Nu știu cum să te, și eu folosesc destul de des cârlig pentru a pune ușor corzile.

Găini și pui din fire

Cu atenție tunsoare coada, devine similar cu pomponilor.

Găini și pui din fire


Pentru a converti tipa preforme rezultată, nu este mult: stick-cioc de semințe și coase / lipici ochi. Îmi place să coase, iau culoarea firului.

Găini și pui din fire

Acum decide, avem nevoie de picioarele de pui sau nu. În opinia mea, puii de găină, și fără ele sunt bune, le puteți lua în palma, se strânge, și nimic nu va sta in cale. De la început am planificat pentru a le planta în cuib, la fel ca în fotografie, în cazul în care nu sunt necesare în mod deosebit picioarele, ele nu sunt vizibile.
Dar soțul ei a insistat că puii cu picioare va fi mai bine, deși, așa cum ei nu spun. Pentru vrabia Proshka încurajat să facă picioare de sârmă și înfășurați firul. Această noțiune este foarte interesant, dar nu am vrut să combine și licitație pui de moi, cu o structură rigidă. În plus, nu știu la ce vârstă pot da copiilor păsări cu picioare sarma tare, am vrut să fac un design sigur pentru orice varsta. A trebuit să se inventeze.

Găini și pui din fire

Deci, care a decis să pună puii lor pe picioarele lor - start. Am scos bucata de material plastic plat menționat deja, și va funcționa.
Ia roșu fir de tip Iris și se taie în bucăți de 5 cm, 6 pentru fiecare bucăți de pui. Apoi se adaugă la fiecare fir de aproximativ jumătate (aproximativ - pentru că va fi apoi se taie, nu este necesar să-și petreacă timpul de aliniere). Fiecare segment - un „deget“. La vârful adezivului scobitoare recruta kapelyushechku și lubrifiază pliat fir din locațiile ori despre mijloc. Eu folosesc un adeziv, cum ar fi „Titan“, iar în cazul în care adezivul este mic, este necesar să-și petreacă câteva ori cu degetele, comprimarea firul - și este aproape uscat. PVA se va usca mai mult. Atunci când se usucă preforma, se poate trece la asamblarea picioarelor.

Găini și pui din fire

Ia cele trei „degete“, adăugați-le împreună, astfel că a fost un pic mai mult decât partea medie. Nesigilate, încă o parte din grăsime fir cu lipici, răsuciți coarda și se apleacă perpendicular pe piciorul. Insasi unsoare picior din partea de jos, cu lipici, un pic, și lipi de plastic, ușor stroking „degete“ la piciorul drept a fost. După uscare se separă picioarele de substrat și se taie excesul de adeziv solidificat. Se taie vârful picioarelor, lăsând lungimea dorită și lipici în picioare în loc.

Găini și pui din fire

Acum - labe sus! - uscat. În opinia mea, cel mai amuzant imagine dovedit :)

Găini și pui din fire

In timp ce picioarele de pui uscate, vorbesc despre găină. Este de-a lungul aceleași linii ca puii, ci un template-uri mai lungi și midsection (bila din interiorul) un pic mai mult, pentru soliditate. Ceea ce o face într-adevăr de pui - o scoică. Aici, pe ea și locui. Fotografia este doar unul, dar cred că totul este de înțeles.
Ceea ce este necesar pentru decupării parabolice:
. • Două bucăți de țesut de măsurare 2 3cm culoare adecvat Aceasta este o marjă de debavurare, scoicile rezoluția finală obținută I aproximativ 1-1,5 cm în înălțime și în lungime, 2-2,5;
• Adeziv;
• Firul de lână roșie;
• O mică bucată de plastic - pe uscat decât.
Procesul de fabricație a decupării parabolice:
1. Merge două bucăți de țesătură cu lipici pe placă și se lasă să se usuce. Clay necesare pentru scoică rigiditate.
2. trunchiate gol: partea de sus - în formă de creasta, forma de arc de jos a capului.
3. Pieptene Top (partea vizibila) limpezirea firului de lână și din nou lăsat să se usuce.
4. Adeziv pieptene la cap.

Găini și pui din fire

Găini și pui din fire