Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Vederea modernă de construcție peisaj sa schimbat foarte mult. În mod constant introduce noi elemente de design care permit teritoriul în apropierea casei arata mult mai bine. De exemplu, o mare popularitate a început să folosească gabioane. În acest articol veți afla mai multe despre toate detaliile și complexitatea cum să facă gabioane cu mâinile lor. Ne-ar dori să vă asigurăm că toate lucrările privind construcția lor, puteți face singur. Pentru a face acest lucru, trebuie să ajungi la o parte importantă a procesului. Dar, în primul rând, vă oferim să se familiarizeze cu gabioane în design peisagistic. În plus, acesta va fi prezentat o mulțime de fotografii utile și interesante, care descria fabricarea pieselor.Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Gabioane - l

Sub gabioane înseamnă un container special din grila metalică. Aceasta este, de gabioane trebuie să facă cadrul rețelei, și apoi să le completeze un material. Într-o varietate de materiale, dintre care unele pot acționa ca un agent de umplere:

 • moloz / fracțiune fină mare;
 • cherestea;
 • ; galeți
 • piatra de râu;
 • cărămizi și m. p.

Sfat! În cazul în care agentul de umplere este selectat pietriș grosier fracțiune sau pietre, în corpul gabionului poate forma goluri. Pentru a le elimina, un masterat suplimentare recomandă folosirea amenzilor moloz.

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Astfel, proiectul în sine este realizat dintr-o plasă de sârmă, care este de calitate laminate. Containerele sunt făcute în secțiuni mici, pentru a face convenabil pentru umplerea umplutură. De asemenea, sunt necesare birouri secționate, care va servi suplimentar ca rigidizări. Dacă ei nu vor, atunci de gravitație gabioane piatra poate cădea în afară.

Cadru din plasă echipat în mod necesar cu un capac realizat din aceeași grilă. Aspectul lor specială va permite decora absolut orice proiect peisaj. Ele pot servi ca garduri, ziduri de sprijin și altele asemenea. Unicitatea acestei clădiri este că este relativ durabil. Acest lucru înseamnă că va fi capabil să o lungă perioadă de timp să se bucure de peisaj frumos în site-ul țară cu gabioane personalizate.

aspecte pozitive

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Există mai multe decizii pozitive majore în favoarea construcției gabioane. Subliniem detaliile de bază:

 • Rezistență ridicată și fiabilitate. Datorita unei baze bine pregătite, întreaga structură va fi stabilă și fiabilă.
 • Durată de viață îndelungată. Este utilizat pentru o carcasă din material galvanizat plasă de inox. Dacă observați tehnologia de fabricație, gabionului gata poate dura până la o sută de ani. În același timp, pe parcursul întregii vieți de serviciu, gabioane nu va pierde recursul lor vizual. Este în cele din urmă, care trebuie să înlocuiască umplutura, cum ar fi lemnul putrezit pot fi înlocuite cu pietre.
 • Gidropronitsaemost. Deși gabioane servi ca o structură de fustă, ele absorb umezeala. Din acest motiv, ele sunt bine utilizate ca un zid de sprijin. Ca urmare, zona nu va fi apă stagnantă.
 • Capacitatea de a crea gabioane toate formele și dimensiunile. Nu există standarde în ceea ce privește forma și dimensiunea gabioane viitoare. Totul este determinat în mod individual pentru un anumit site.
 • Instalare ușoară. Gabioane gard cu mâinile lor este sarcina destul de ușor de înțeles. Având în vedere că lucrarea va fi chiar capabil să se ocupe de o singură persoană, cu toate acestea, trebuie să muncească din greu.
 • Nu este nevoie să ofere servicii de îngrijire și întreținere specială pe tot parcursul ciclului de viață.

Datorită faptului că gabioane poate fi umplut cu o varietate de materiale pentru designeri noi posibilități atunci când decorarea design peisagistic. Puteți sublinia cu ușurință frumusețea și forma naturală a pietrei sau a altor materiale.

Unde gabioane folosite

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Pe scurt menționăm domeniile de utilizare a gabioane. Astăzi, ele sunt utilizate în principal în regenerarea design peisagistic.

Deci, ele pot fi instalate în astfel de locuri:

 • Ele pot forma o zonă de relaxare și chiar de mobilier, cum ar fi mese, scaune, banci.
 • Gard pentru paturi de flori sau alte plante.
 • Pentru a întări hangarul ca zid de retinere.
 • La crearea rock grădini în stilul de design peisagistic japonez sau modern.
 • Pentru a crea partiții, arcade, paturi de flori verticale și altele asemenea.
 • Pentru a consolida solul în apropierea iazuri, râuri, lacuri și multe altele.
 • Ca elemente decorative de pe site-ul peisajului.
 • Pentru construcția de scări și așa mai departe.


soiuri de carcase

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

După cum sa menționat deja, în baza cadrului este utilizat pentru gabioane ochiurilor de plasă. Grosimea de sârmă ar trebui să fie de până la 6 mm și de cel puțin 2 mm. Aceasta este o cerință importantă, deoarece acoperite cu pietre vor exercita o presiune puternică asupra structurii. În ceea ce privește sârmă, acesta trebuie să fie galvanizat și PVC acoperit. Într-un astfel de caz, previne formarea de coroziune. sârmă de clasă și ochiurilor de plasă pentru gabioane să fie ridicat, numai pentru motivul că o astfel de construcție fiind construit nu pentru un an, și, probabil, timp de mai multe generații.

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

În funcție de obiectivul vizat, forma construcției viitoare pot fi foarte diferite. Este de remarcat faptul că nu există reguli stricte. Noi vă va oferi o serie de soluții originale:

 • Caseta. Ca nume devine clar că acesta este un cadru dreptunghiular făcut din plasă umplută cu pietre sau alte materiale.
 • Plat / saltea cadru. Există, de asemenea, clare. Sub această formă se înțelege gabioane mici, care de multe ori soluționarea pentru consolidarea liniei de coastă.
 • cochilie cilindric. Soluția perfectă dacă aveți nevoie pentru a face un post de reținere pentru mobilier sau viitorul gard. Gabioane, de asemenea, sub forma unui cilindru va fi un element de decor mare de orice design peisagistic.

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

În general, putem da absolut orice formă a acestei construcții. Ar trebui să conectați-vă imaginația și să realizeze toate ideile la viață. Mesh - materiale disponibile și ușor de utilizat, astfel încât ar trebui să aveți nici o dificultate în producția de carcasă. În plus, puteți vedea imaginile din acest articol, sunt șanse veți găsi o idee originală.

Instrucțiuni pentru producerea de gabioane

Fabricația gabioane mâinile proprii necesită un plan de acțiune precis. În primul rând, trebuie să se pregătească materiale și instrumente, precum și printre materialele pe care le putea avea nevoie:

 • Chopper.
 • Nivelul de constructii.
 • Lopată.
 • Clește.
 • Foarfece pe metal.
 • Clippers.

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Din materialele care aveți nevoie pentru a pregăti următoarele:

 • Plasa din oțel galvanizat pentru a crea cadru.
 • sârmă de oțel pentru legarea pereților cadrului.
 • Filler.
 • film negru la gunoi sub cadrul gabionului.

Deci, acum, pas cu pas, să ia o privire la procesul pentru producerea de gabioane.

Training - cheia succesului

Primul pas este de a pregăti locul unde va fi instalat gabioane. Pentru aceasta este necesar pentru a elimina complet un strat de sol fertil la o adâncime de 150-200 mm. Hoe și lopata de fotografiere sol fertil. Apoi, în partea de jos trebuie să se toarnă pietriș pentru a aranja perna de pietriș. Toate movilă ar trebui să fie aliniate cu grijă. Puteți utiliza nivelul și șina lung.

Sfat! Pentru a vegetației de creștere în viitoarea structura carcasă a rețelei, puteți face un pic la marginile structurii anexând, așa cum se arată în fotografia de mai jos.

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Alinierea patului de pietriș, totul a fost acoperit cu bandă neagră. Acest lucru se va umezi, de asemenea, creșterea buruienilor prin cușcă gabion.

Asamblare și cadru de montaj

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Pentru producția de cadru este plasă de foi de metal utilizat. Trebuie să decideți cu privire la care celulele vor fi la ea. În acest scop, pre-definite cu o umplutură, în acest caz, va rock. Pe baza dimensiunilor sale, respectiv, și determină dimensiunea celulelor din grilă.

Plasa ar trebui să fie decupată din dimensiunea dată. De exemplu, a pus la construcția parter și se așteaptă de la toate cele patru laturi și se aplică viitorului cadru de perete. După ce ar trebui să fie cu fir toate marginile. Pentru cabluri de legare nu pornește, capetele trebuie să fie fixate bine. În caz contrar, se confruntă cu constructe pot deconecta.

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Apoi, urca în poziția verticală a peretelui lateral. Toate articulațiile ar trebui să fie, de asemenea, cu fir. Este obligatoriu să se stabilească crucea, care nu va permite plinătatea gabioane cadru pe fiecare parte sub greutatea pietrelor.

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Sfat! În cazul în care cadrul structurii de gabioane este prea mare, atunci este posibil să se utilizeze o rezistență mai mare secțiuni de armare de până la 8 mm, și instalați-l în loc de tricotat de sârmă.

umplere

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Etapa finală a lucrărilor - completarea cadrului, în acest caz piatră. Vă puteți conecta imaginația. De exemplu, puteți alege culoarea pietrei și de a crea în gard întreaga compoziție. Una dintre cele mai importante cerințe este de a face cât mai mic posibil goluri. De asemenea, asigurați-vă că toate unghiurile au fost umplute cu pietre. Ca rezultat, veti ajunge intr-un garduri.

În același timp, să aibă grijă să pietre mari și mici între o armonie perfectă. În caz contrar, toate poate arata ca un morman de moloz obișnuită. Mai mult decât atât, este important să se asigure că fragmentele de piatră nu sunt ieșită din celulele de grilă. Acestea pot deteriora cei care vor avea loc în apropierea clădirii. O alta este de a se asigura că fracția de piatră nu este mai mică decât rama ochiurilor de plasă în caz contrar umplutura va cădea pur și simplu.

al doilea rând

Gabioane cu mâinile lor ghid pas cu pas

Opțional, puteți construi al doilea rând. Pentru a face acest lucru, în partea de sus a primului rând al doilea cadru, realizat din aceeași grilă. În acest caz, trebuie să fie legat cu sârmă la cadrul rândului de jos. În cazul în care masa totală a gabioane va fi mare, iar în sol zona instabilă, poate fi necesar pentru producerea bazei de bandă. Acesta va servi ca un suport bun pentru întreaga gabionului. În plus, un astfel de cadru ar contribui la utilizarea pe termen lung.

Sfat! Lățimea fundației trebuie să fie câțiva centimetri mai mare decât cadrul rețelei gabionului.

concluzie