Furnizor de Magazin Online

Furnizor de Magazin Online

Instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul de a găsi un produs mai ieftin! În acest articol, comune recomandări detaliate privind alegerea furnizorului în România, Europa, Statele Unite ale Americii și China.

De asemenea, cu acest articol vom începe o serie de articole despre diverși producători și distribuitori, condițiile lor (valoare minimă, livrare, schema de operare), și alți parametri.Această întrebare chinuie toți oamenii de afaceri care au decis să deschidă propriul magazin online și imaginați-vă că aveți o înțelegere a ceea ce a vinde (cum să înțeleagă ce să vândă magazin online?), Dar nu există nici o înțelegere în cazul în care să-l cumpere.

Pentru a simplifica înțelegerea informațiilor pe care le luăm exemplul unui dispozitiv „ceas cu alarmă Runaway“ (imaginea sa în titlul postului). Acest vânzător de top, în mod constant de popular și este vândut în mai multe magazine de cadouri online și mai mult.

Luați în considerare următoarele opțiuni pentru a găsi furnizori de astfel de produse:

Introducere.

De ce am ales „ceas cu alarmă fugar.“ Da, pentru că nu este în valoare de 2 bani, nu se deschid China, produse în multe țări, și au o prezență semnificativă, costul mediu de aproximativ 1300 de ruble.

Apropo aici cum funcționează:

Am putea alege, de exemplu, îmbrăcăminte sau electronice, dar care lucrează cu un produs similar necesită o mulțime de calificare și anumite cunoștințe specifice. Apropo, am procurat deja mai multe interviuri cu proprietarii de magazine mari on-line și au promis să dezvăluie câteva idei interesante

furnizor de căutare în România.

Rezumând-l într-un paragraf:
Acestea ar trebui să caute, sau pur și simplu de căutare sau pe B2B specializate (business-to-business) portaluri.

În primul rând du-te printr-o simplă căutare. Caută „alarmă ceas fugar de cumpărare“ și „ceas cu alarmă Runaway en-gros“, ne-a dat următoarele rezultate (cel mai ieftin):

Furnizor de Magazin Online

Cerere de pret en-gros în compania a dat următoarele rezultate:

Furnizor de Magazin Online

După cum putem vedea, costul acestei alarme a fost de 535 de ruble. Amintiți-vă această cifră.

Furnizor de magazin online din Europa / Statele Unite ale Americii.

Începe căutarea pentru acest produs în afara România. La urma urmei, noi înțelegem că în România aceste alarme nu produc, așa că ne întoarcem la colegii noștri străini care, în mod evident, el ar trebui să fie mai ieftin.

Compania care a venit cu acest ceas cu alarmă situată geografic în Statele Unite. Pornirea site-ul ei, în primul rând du-te la magazinul de vânzare cu amănuntul. O vedem după cum urmează:

Furnizor de Magazin Online

Adică, un ceas cu alarmă, care se vinde în România este exact la fel ca la vânzare cu amănuntul direct de la producător.

Acum, check-in și du-te la secțiunea pentru cumpărători en-gros de pe site-ul producătorului original. Costul este de 25 $, și este de aproximativ 750 de ruble.

Ce concluzie putem face? Prețul de vânzare cu amănuntul și cu ridicata în Statele Unite și România sunt practic aceleași. În plus, nu uitați că în Statele Unite, este în valoare de preț pentru a adăuga costul de transport maritim din Statele Unite ale Americii. Astfel, în timp ce este mai convenabil și mai ușor să fie cumpărat în România - bunurile sunt primite mai repede, iar banii vor ieși la fel.

furnizor chinez pentru magazinul on-line.

Noțiuni de bază la cele mai interesante. Chinezii nu sunt într-unul zadar dintre cele mai populare producători. Și, cu siguranță, ele sunt deja produse de acest produs, având în vedere o mare popularitate în întreaga lume.

În articolul despre căutarea de furnizori din China, ne-am descris cum să le caute, așa că hai să mergem la pista bătuți. Vom căuta atât mai populare site-uri web din China cu livrare gratuită în România, precum și pe site-urile mai închiși în cadrul pieței interne (acestea sunt mai ieftine).

Să începem cu site-urile cu livrare gratuită. Notorious Dealextreme.com ne oferă pentru a cumpăra acest ceas cu alarmă pentru 15 $ cu transport gratuit la cel mai apropiat oficiu poștal. 15 $ este de aproximativ 500 de ruble la rata de 33 de ruble pe dolar.

Furnizor de Magazin Online

Nu la fel de ieftin ca ne-ar dori, dar mai bine. De fapt, acesta este prețul Nazca al tuturor pe care le-am examinat. Dar, în China, există o mulțime de locuri unde poti cumpara un produs similar, așa că merge mai departe.

Cât costă un produs similar pe alte site-uri? Să luăm, de exemplu, site-ul AliExpress. în cazul în care a vândut, de asemenea, sute de mii de alte produse. Aliekpress este un site de vânzare cu amănuntul alibaba.com diviziune, în cazul în care va fi capabil să cumpere mai mult în condiții de siguranță. Și odată văzut ca costul final de bunuri și livrare. Deci, suntem în căutarea pentru serviciul nostru:

El a vândut acolo la un preț de 12,5 dolari, sau aproximativ 415 de ruble. Rețineți că costul de a obține mai mici și mai mici.

Articolul următor pentru a căuta să acceseze direct site-ul Alibaba.com. Cu toate acestea, vom lucra cu secțiunea site-ului, care are ca scop pe piața chineză. este preț semnificativ mai mic.

Cautam și a vedea prețul următor:

Aproape 26 de yuani. Douăzeci și șase de yuani. Rubla echivalentă este de aproximativ 130 de ruble. Sută ruble. THIRTY Aici este diferenta! Da, vă spun acum, că trebuie să adăugăm de transport maritim în România. Dar este, în experiența noastră, maximul ridica prețul bunurilor de 2 ori, atâta timp cât doriți să trimiteți un minim de 10 de unități vândute. Cu alte cuvinte, prețul maxim pe acțiune, ținând seama de livrare va fi de aproximativ 250 de ruble.

Acum, că ați înțeles cum să construiască de stabilire a prețurilor în magazinele noastre din Romania on-line? Și de aceea toate momelilor lucru atât cu China. Un alt lucru este faptul că poartă o mulțime de risc, cum ar fi: • Problema cu legalizarea de mărfuri cu volume mici;
 • Creșterea de interes din partea autorităților de reglementare în cazul în care volumul mediu;
 • Certificarea mărfurilor;
 • Dificultățile cu livrarea;
 • Absența aproape completă a controlului din partea chineză, fără asistenți de pe partea Chinei.

Dar, chiar și cu toate aceste dezavantaje, pur și simplu reduce pericolul lor din cauza pași simpli, pe care le vom acoperi mai târziu.

Cum de a alege un furnizor în magazin on-line?

Să se compare prețurile mărfurilor.

Acest tabel ne arată următoarele:

Pe scurt:

Care este planul de acțiune atunci când aleg o nișă și a decis ce va vinde?

munca corecta cu furnizorii de magazin on-line este un element foarte important, mai ales la început.

 1. Dacă începeți să lucrați într-o nișă care au deja distribuitori în România, apoi începe să-l cumpără în România. Deci, vă sunt garantate pentru a obține mărfurile repede;
 2. Achiziționa bunuri comercializabile garantate, plus o anumită cantitate pentru a dilua gama de produse;
 3. Apoi, în timp, vei intelege cu adevarat ce a vandut bine si putem negocia sau de reducere, sau căutați un produs în alte țări, în special în China;
 4. Niciodată la început nu este necesară pentru a trece complet în China, din moment ce va depinde în întregime de poporul chinez, precum și companiile de transport. Iar cei care și alții nu au întotdeauna o fiabilitate bună;
 5. extinde în mod constant gama și a scăpa de solduri nelichide.

Aceasta este una dintre cele mai simple scheme de lucru, la începutul și nu a fost extrem de dificil.

Deci, am compilat o listă de potrivire companii considera acum problema cum putem alege cel mai potrivit furnizor dintr-o listă pregătită.

Cum de a alege un furnizor din listă? Criteriile de evaluare.

Da, aspect foarte important este criteriile de evaluare furnizor. Dacă urmați principiul Pareto, 20% dintre furnizorii vă va oferi 80% din întreaga gamă. Acest principiu funcționează atât în ​​furnizori de constatare, și cu vânzări directe: 20% din mărfurile va fi dat 80% din totalul vânzărilor.

Vom proceda la evaluarea. În acest scop, am pregătit un tabel cu ajutorul căruia se poate determina care furnizorul pentru magazinul dvs. online vi se potriveste cel mai mult. Descărcați criteriile de evaluare a furnizorilor și să păstreze lectură.

Tabelul are următoarele criterii de evaluare:

 1. preț;
 2. reziduuri de stocare de urgență;
 3. Depărtarea depozitului;
 4. Controlul date de livrare;
 5. calitatea produsului;
 6. termeni de livrare;
 7. Cantitatea de comanda minimă;
 8. Lățimea intervalului;
 9. Capacitatea de a sincroniza automat resturile mărfurilor;
 10. Disponibilitatea certificatelor, licențelor și a altor documente;
 11. Condițiile de lucru și plăți.

Cum să utilizați. introduceți în numele corespunzător furnizor coloana, pune jos note de la 1 la 10 pentru fiecare criteriu de evaluare, iar în coloana „Evaluarea“ veți primi automat un punctaj mediu, care se bazează pe toate evaluările tale.

Acest tabel va ajuta foarte mult pentru a înțelege care este compania potrivita pentru tine. De asemenea, nu uitați că puteți schimba criteriile de evaluare a acestuia sau a extinde tabelul după cum doriți.

Utilizarea de sănătate!

Furnizor de Magazin Online

Jeanne, lucra cu site-ul, și, treptat, veți înțelege în cazul în care să apăsați, de exemplu, pentru a sorta elementele în funcție de valoare sau de a folosi un alt filtru. Sau în nici un fel :)
O căutare se face în limba chineză, pentru a întreba traducerea în această limbă.

Elena, și în ce o întrebare? Nu doar cumpara pe ebay.com, și am pentru el este atitudinea foarte pozitiv :)

Eugene, sunteți în căutarea gama? Poate că va cere ceva mai bun.

În timp ce ceasuri, apoi se va extinde.

Bună ziua, Andrey! M-am întrebat de aprovizionare magazin online de mobilier. Există o experiență similară? (De așteptat să lucreze pentru modelul „toți să externalizeze“).

Catherine, da, copia fotografii de acolo este dificil. Dar nimic nu împiedică să facă o „captură de ecran“, cu o fotografie și de a salva pe computer. PicPick recomanda programul pentru acest extrem de convenabil.

și pentru a evita pierderea de calitate a imaginii, pentru a crea un document Word și transfer de amplitudine fotografii de aliekspress, Alibaba, Taobao, și altele asemenea, transferul este ușor de făcut, faceți clic pe fotografie și ținând apăsat butonul din dreapta al mouse-ului este transferat la pagina documentul Word :)

Cum de a găsi un furnizor din Vietnam

Bine ai venit! Blog mare!
Următoarele interese.

Cum mai bine pentru a aduce în en-gros din China, care costă mai puțin de 1.000 $ (dar același produs), și colete nu mai mare decât o cutie de pantofi?

1. Cazuri de pe IP sau de a emite un ordin de sine?
2. În cazul în tragerea la sorți pentru uz personal, dacă un frâne parcele?
3. Dacă da, sunt de acord să plătească taxe vamale, cum se face cel mai simplu mod de a nu pentru a rula de fiecare dată la vamă ofițerii oprit încărcătura?

poate sugera cel mai ieftin site-ul chinez cu ceasuri de marcă precum Casio.i, etc ... .skolko în căutarea nu pot găsi, am vândut suficient de calitate ceasuri Casio pentru 500 de ruble, iar în plasa, cel mai ieftin -Din 790-1500 ...

Oleg Deci, ce probleme? Vand ceasuri pentru 500 de ruble și le vinde în IM la prețul, poate alții fac doar asta. Nu toți vizitatorii dvs. MI ghici de la magazin în cazul în care acestea sunt vândute mai ieftin decât tine.
O altă caracteristică - aproape în fiecare oraș are un mic magazine en-gros lângă piața centrală sau altele asemenea astfel încât nu pot fi cumpărate și dispozitiv interesant la preturi foarte atractive.
În opinia mea umila, ceasuri Casio pentru 500 de ruble, prin definiție, nu poate fi de o calitate suficientă. Le-am eu Casio, dar am cumparat pentru 3.500 de ruble (costul mediu de 4500), iar acestea sunt orele pe care le-am dorit și că cel mai mic pret este în regiunea mea.
Mult noroc!

De ce am de IM noastre existente pentru a cumpăra ceva? Cu toate că vând lucruri din Europa, dar poate fi deja o copie a brand-ului! Eu nostru nu cred ... Este ciudat că nu-mi oferi ... Eu știu de unde pentru a obține o copie foarte buna a ceea ce aș dori să vândă, dar nu e materialul utilizat este dăunătoare pentru pielea oamenilor, dar, cu toate acestea, chiloți de cost bărbați nu mai sunt în 1600 p sunt. și 400. Dar, la momentul am napolzovalsya astfel de produse, stiu ca „arsuri și pruriginoasa“ piele de la ea.
Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră și „placa“!

Apoi, pentru a înțelege originea pe eticheta produsului, compara calitatea și de a face concluzii adecvate.

Buna ziua! Site-ul este într-adevăr superbă. Nu mă așteptam să găsesc multe informații utile într-un singur loc. Dar site-ul nu este iluminat de o temă foarte importantă este acest obicei!
De aceea, mă grăbesc să vă pun o întrebare:
1) Am găsit un furnizor care este dispus să trimită un lot de mărfuri până la 1000 $ pentru prețurile en-gros ridicol și am nevoie de produse rastomozhit într-un mod simplificat, care este „La cererea“. Ați putea descrie chiar și aproximativ secvența de acțiuni. Dacă am înțeles corect ceea ce am nevoie de documente de la furnizor, contractul de furnizare. Ce fel ar trebui să fie aceste documente?

Bună ziua, eu sunt un student în anul întâi și vreau să creeze un magazin online, dar din moment ce am aproape nici un ban, eu nu pot cumpăra un lot mare de produse de la furnizori. Dar există o dropshipping. Explicați vă rugăm să mai în detaliu cu privire la aceasta. Mulțumesc.

Serghei, nu văd nici un motiv să nu pentru a începe. Există o mulțime de furnizori din Romania, cu care puteți începe.

O zi buna pentru tine, Andrew!
Spune-mi, orice documentație de verificare serviciu pe bunuri dintr-un magazin online? Dacă coopera cu furnizorii străini, acestea sunt puțin probabil să ofere sertifikaty..da și dacă da, ceva în propria lor limbă. Mergând pentru a face make-up, este o certificare obligatorie.

Cum ar putea să învețe de pe Internet, aveți nevoie pentru a face-up certificatul de înregistrare de stat. Și pentru a obține, aveți nevoie de certificate de calitate și de conținut de materii prime din fiecare produs, plus un contract cu furnizorii. Un alt certificat sau o declarație de conformitate. Vreau să cumpere produse cosmetice de la mai mulți furnizori, toate din Statele Unite, dar nu toate pe statele site-ul, care sunt dispuse să coopereze în condiții de gros, și de multe ori dacă sunteți gata, atunci condițiile nu sunt precizate (și contracte cu privire la un cuvânt). Nicăieri sprijin rusesc, toate în numai în limba engleză.

Întrebare: Cum pot solicita documente privind calitatea produsului? Cum de a face o afacere? Nu trebuie să fac toate astea?

Eu încă nu înțeleg. Am comandat pentru mine pe o brățară site-ul chinezesc pe mana si balet apartamente sale, balerini costa 200 de ruble, o brățară în jurul valorii de 100 de ruble, mi-a trimis ordinul, toate regulile. Și tu spui că nu vor fi asociate cu ordinele mici. Dar dacă eu spun deschid IM sau face același grup în contact, am înțeles voi arunca de pe comanda, si voi comanda lasa același site-ul chinez, de exemplu, pentru a începe nu va dura mai mult de 20 de produse, încărcați fotografii, pot la arunca pe partea de sus de ordinul a 1-2. Deci, puteți obține?