furnicile de foc sunt de culoare roșie - fotografie și descriere

furnicile de foc sunt de culoare roșie - fotografie și descriere
furnici de foc Red
furnicile de foc sunt de culoare roșie - fotografie și descriere
Habitatul furnica roșie
furnicile de foc sunt de culoare roșie - fotografie și descriere
musca furnică roșu

Există doar câteva specii periculoase de furnici, care poate reprezenta o amenințare la adresa vieții umane. Unul dintre ei - furnici roșii de foc, care este adesea numit criminal, deoarece muscatura de orice animal sau persoană veninul lor poate provoca dureri de arsură și reacții alergice severe, care pot duce în cele din urmă la moarte.Istoria furnici roșii

Chiar și acum 100 de ani, furnicile de foc locuiesc doar în Brazilia până întâmplător în 1930 nu au fost aduse nave comerciale într-unul din porturile Alabama, Statele Unite ale Americii. O dată într-un climat favorabil pentru ei, fără a întâmpina nici o rezistență din fauna locală, furnicile au început să se înmulțească rapid, stăpânirea treptat teritoriul tuturor statelor sudice ale Americii de Nord și Mexic.

Multe țări sunt implicate în studiul de specii de insecte, efectuarea de cercetare, dezvoltarea de metode de distrugere a acestora, precum și metode pentru tratarea oamenilor și a animalelor de la mușcături lor. Pierderea generală SUA egală cu 5 miliarde $. cheltuite anual pentru asistenta medicala pentru persoanele afectate și animale, cu privire la produsele chimice pentru a le distruge.

În procesul de dezvoltare a unor noi teritorii furnici de foc sunt dăunătoare nu numai pentru oameni și animale de casă, ei deplasa și ucide frații lor de specii endemice, pot ataca cuib de crocodili, broaște țestoase și păsări, situat la înălțime deasupra solului.

Descrierea tipului și a caracteristicilor

furnica de foc are dimensiuni foarte mici: 2-4 mm, de sex feminin roșu-brun la culoare, masculii sunt mai inchisa, aproape negru. Pe o fotografie furnică roșu poate vedea că trupul său este format din cap cu fălci, vițel, 6 picioare puternice, o multitudine de mustăți și intepaturi, care sunt ascunse în abdomen.

furnicile de foc sunt de culoare roșie - fotografie și descriere

furnici de foc Red


In natura ei construiesc cuiburi joase, formând dealuri pe sol până la 0,5 m înălțime și diametru. Există o diviziune clară a rolurilor asupra persoanelor care lucrează, oferă produse alimentare, agenți de pază, muncitorii din construcții, regina, uterul si asistente medicale, care se hrănesc puii.

Printre mai multe cuiburi de furnici construi multimetru tunele, care pot fi difuzate pe, și la o întâlnire cu vecinii „soldați“ să se implice în lupte.

În timp ce furnicile de foc trăiesc în colonii de pe teren, dar de multe ori suferă de inundații în patria sa. Pentru a supraviețui, furnicile au putut să vină cu un mijloc de mântuire, ca și carnea propriului său corp, a avut loc împreună cu falci puternice. O astfel de structură poate înota câteva săptămâni.Atunci când o intepatura musca furnică folosește și injectează în mai multe puncte ale solenopsin otrava care aparține clasei de alcaloizi. Aceasta produce durere de arsură, se simte ca o arsură de foc, pentru care a dat numele unei insecte. La persoanele afectate apar adesea reacție alergică, însoțită de edem, vărsături, amețeli, posibil șoc anafilactic și chiar moartea. La locul veziculelor muscatura apar după vindecare, care de multe ori lăsat cicatrici.

Nutriție și reproducerea

Plante și animale de alimente - asta e ceea ce furnicile roșii mânca și ce să se hrănească populația coloniei. Această iarbă, lăstarii tineri de arbuști, o varietate de insecte și larvele lor, omizi, precum și animale mici, cum ar fi șoareci, broaște, șopârle și șerpi, ouă de păsări, hoituri și animale moarte.

In timp ce de vânătoare furnici care lucrează împreună. Atacarea victima, introduc în ea o doză de otravă, care provoacă arsuri severe și durere, apoi să-l mănânce fără obstacole sau trageți în casa ta pentru creștere larve mai tinere.

furnicile de foc sunt de culoare roșie - fotografie și descriere

Habitatul furnica roșie


Ca și în cazul tuturor membrilor insecte, o dezvoltare furnica are loc în 4 etape:

 • depunerea de ouă uter, și pentru viața ta dă 1 puii de sex feminin într-o cantitate de până la 250 de mii de bucăți .;
 • apariția larvelor de ou, ca un vierme mic, care alimentează populația activă a coloniei;
 • formarea de Pupa;
 • transformarea într-o insectă adultă.

foc moduri de reproducere de furnici pentru a trezi interesul oamenilor de știință: unii masculi și femele se pot clona, ​​în scopul de a crește numărul de persoane care lucrează.

Comportamentul uman este prin muscatura de furnici foc

Potrivit statisticilor, în fiecare an, din cauza mușcăturilor acestor insecte 30-35 de oameni mor în lume, care puternic veninul otrăvitor provoaca o stare de sănătate severă. Prin urmare, toată lumea ar trebui să știe cum să te prezinți, dacă este mușcat de furnica roșie de foc importate:

 • senzație de muscatura unei insecte, ar trebui să se deplaseze imediat departe de habitatul acestor monstri, având grijă;
 • insecte trebuie să fie îndepărtate cu grijă din piele sau haine, se agită nu va funcționa;

În nici un caz nu se poate împinge aceste furnici, deoarece cadavru începe să miros, semnalând pericolele altor locuitori ai coloniei din apropiere, cerându-le să ajute.

 • elibera zona muscat de piele de îmbrăcăminte și se spală în apă rece, o mai bună aprovizionare compresă răcire;
 • pus în aplicare un unguent mușcătură care conține un antibiotic pentru a preveni infecția infecție;
 • asigurați-vă că pentru a lua pastile anti-alergice, apoi solicitați imediat ajutor medical de la medici.
 • furnicile de foc sunt de culoare roșie - fotografie și descriere

  musca furnică roșu

  Furnicile prejudiciul cauzat și cum să se ocupe

  Deși Predators foc aduce unele beneficii pentru a manca paraziții cerealelor, leguminoase, plantații de orez și trestie de zahăr, dar cu atât mai mult ei sunt capabili de a livra probleme.

  Stabilindu într-o anumită zonă, colonie de furnici aduce o mulțime de efecte dăunătoare asupra mediului natural și agricultură:

  • provocând intepaturi dureroase de animale sălbatice și domestice, care suferă de fermieri și proprietarii de ei înșiși;
  • Se hrănesc cu plante din plantații agricole;
  • mânca stocurile de cereale în ferme;
  • dăuna clădirilor;
  • aranjarea cuiburilor în moduri de combine de lucru si alte produse agricole, pentru a preveni funcționarea normală.

  In ultimul deceniu, cercetatorii americani au folosit o varietate de metode și tehnici de distrugere a furnici roșii de foc. La început, au încercat să dăunătorilor otravă cu pesticide, pulverizarea lor cu elicopterele. Apoi, această metodă a fost recunoscută ca fiind dăunătoare pentru insecte și animale.

  În lupta împotriva „invaziei de foc“ metodele folosite de săpat cuiburi, inundând-le cu apă și azot lichid cu punct de fierbere, dar în această situație uterul învățat să se târască adânc în pământ, și să aștepte acolo toate probleme pentru a ieși mai târziu și depun ouă, pentru a asigura creșterea populației de furnici vechi.

  Metoda cea mai originală de luptă a fost de reproducere-gorbatok zboara, furnicile sunt folosite pentru cultivarea puilor lor. Gorbatka își depune ouăle direct pe furnici, larve și eclozat, imobilizând susținătorului de familie, folosind enzima paralizant le mănâncă, treptat, aproape 40 de zile.

  Dar toate acestea încă nu aduce rezultate pozitive, și reinstalarea furnici roșii de foc din întreaga lume continuă.