Furnicile de acasă cum să iasă din casă pentru totdeauna

Furnicile de acasă cum să iasă din casă pentru totdeauna

Văzând acasă câteva insecte taratoare, mulți nu acordă nici o importanță la acest lucru, dar după câteva zile populația crește există persoane în câteva ori și devine imposibil să se ascundă de ei.Cele mai frecvente oaspeți în apartamente și case sunt de origine din familia de furnici Faraon. Acestea sunt nuanțe de galben-maro sau negre transparente. Fosta au o dimensiune de 2-3 mm mai mici, al doilea - de două ori și să ajungă la 4 mm.

Alegerea Cititorii noștri! În lupta cu furnicile cititorii noștri sunt sfătuiți de protecție contra dăunătorilor-Reject. Tehnologia electromagnetică și cu ultrasunete cu o eficiență de 100% pentru a face față cu furnici, gândaci, gândaci și alte insecte. mijloace absolut sigure, ecologice pentru oameni și animale de companie. Citește mai mult aici.

Uneori a scăpa de furnici de uz casnic în casă este mai mult de lucru decât cel dorit. La urma urmei, făcând exterminarea insectelor vizibile în cameră, nu am suspecta o posibilă furnicar în casă, cu uterul, și noua generație mai tânără. Prin urmare, pentru a aduce toate faraonii de apartament in casa, problema trebuie abordată, deoarece rădăcinile sale - la furnicar.

Cum de a aduce acasă furnica de casă - instrumente și metode

Pornirea pentru a rezolva problema cu insectele din casă nu este întotdeauna o abordare rațională - duce la agravarea în continuare a situației. Pentru a elimina dăunătorilor din metodele acasă populare, trebuie să ia în considerare cu atenție planul de acțiune. În primul rând, este necesar să se analizeze condițiile de producție de alimente - pentru a urmări în jos așa-numitele trasee de furnici pe care călătoresc în mod frecvent. În continuare, el trebuie să găsească furnicar. Dacă acest lucru nu a putut fi realizat, atunci puteți profita de crete speciale, cum ar fi „Masha“, și umblă prin tranșee, prin tratarea lor cu un agent chimic.

Cel mai important lucru să ia în considerare, este că substanța otrăvitoare pentru insecte nu trebuie să depășească 2% marca. Într-un alt caz, o otravă care nu se va ajunge la faraonilor de sex feminin cuib și, soldații vor muri pe loc.

Este demn de amintit, în scopul de a scăpa de furnici acasă, asigurați-vă că pentru a bloca accesul la insecte la sursa de apă, adică, ori de câte ori se acumulează apă - în chiuvetă și baia ar trebui să fie uscat.

Cum să se retragă din apartament casa remedii populare furnici

Furnicile de acasă cum să iasă din casă pentru totdeauna

furnicile de uz casnic celebru dinte dulce, în contrast cu grădină, ei mananca un aliment uman gata făcute, în special dulce. Prin urmare, prin punerea la domiciliu, pe un medicament naționale de prescripție pentru îndepărtarea dăunătorilor mici, se adaugă zahăr la acesta.

Metodele tradiționale mai eficiente, pentru a elimina furnicile de apartament pentru totdeauna:

 • Micile containere și gem, zahăr sau miere administrat 1 lingura acid boric. Mâncăruri cu otravă sunt aranjate în locuri în care cele mai frecvente „coloniști“.
 • trasee Ant pot fi tratate cu terci de usturoi sau pudra pentru copii. Este cunoscut faptul că acest tip de dăunători nu tolerează mirosuri puternice. Deci, există o posibilitate de dezorientare și pierderea de mișcări dăunătorilor din pescuit stabilite.
 • Furnicile sunt încă foarte mândru de carne crudă. Umplutura poate fi adăugat drojdie de panificatie, carne de bile rola cu o surpriză, și a pus în apropierea plintele și în colțuri ale apartamentului.
 • Aranjați pe un prag pentru orice plante aromatice: menta, melisă, lavanda. Există o posibilitate togi, ca focar de dăunători nu este în apartamentul tău, și un vecin. Oaspeții vin, cel mai adesea, în mod obișnuit - prin ușa din față.


Rețete tradiționale pentru a scăpa de toate furnicile

remedii populare sunt cel mai des folosite ca colegi de cameră de afișare mici pentru totdeauna în afara apartamentului ei ajuta, fără a dăuna oamenilor și a animalelor de companie, deoarece acestea nu conțin substanțe chimice. Cea mai importantă condiție - pentru a scăpa de o ședere de mediu confortabil.

 • Spray sticla umplut cu apă și se adaugă 1 lingură oțet. Soluția a fost tratată toate mișcările de insecte.
 • drojdie de bere se dizolvă în orice sirop dulce la o stare moale. cutii de carton cu momeală descompusă în bucătărie.
 • Se dizolvă 1 linguriță sodă și detergent și scaunele promazhte în casă, în cazul în care de multe ori se întâlnește cu oaspeții neprohannymi.

Cum de a afișa furnicile din grădină?

În cazul în care indivizii interne sunt într-un spațiu închis, grădina pe un teren al acestor dăunători grădină întindere completă. Ei au precipitat copacii și nu le da sistemul de rădăcină se dezvoltă, a luat o fantezie plante cu fructe, în special în sere, insectele transporta afide și larvele, distrugând astfel recolte întregi.

remedii populare, care sunt utilizate în zonele de grădină, este puțin probabil pentru a scăpa de insecte roșu pentru totdeauna, dar sezonul de vacanță, va salvat cu siguranta.

Ca și în cazul faraonilor galbene interne, locuitorii de grădină roșu derivă mult supărătoare. Noi folosim dovedit remedii populare:

 • În timpul nopții, atunci când întreaga colonie și se odihnește la domiciliu, muraveyny săpat și umplut cu apă clocotită și bicarbonat de sodiu.
 • În grădină, în condițiile de viață mari, dăunători roșii sunt la fața locului, cu cea mai mare concentrație de plante medicinale. Prin urmare, costurile și privarea de condițiile de viață confortabile insecte roșu de îngrijire.
 • Găsirea furnică pe o țară este posibil să se umple porțiunea kerosen sau benzină și arde săpate anterior.
 • zaț trebuie să stropească pe trasee, daunatori gradina pavate.

Cum să se retragă din zona de furnici pentru totdeauna?

Cele mai simple remedii populare pentru gradina roșu insecte pe site-ul:

 • Pentru a ateriza pe gradina perimetrului de gard Melis sau menta. Scatter tomate frunze pentru dacha. Astfel, în condiții de mirosuri intolerabile, insecte uitat pur și simplu să-ți drum.
 • În primăvară, atunci când există o curățare, porțiune de grădină Perekop poate împrăștia oregano și sulf, în raportul 2: 1.
 • Se toarnă ulei vegetal fierbinte ant cu apă.
 • Să se răspândească cenușă și sulf în locuri în care indivizii rău intenționat.

Furnicile roșii aduc comentarii apartament

Furnicile de acasă cum să iasă din casă pentru totdeauna

Judecând după comentarii, mulți oameni, atunci când se confruntă cu problema apariției ocupanților rău intenționate în apartament, le doresc cât mai repede posibil a scăpa de ea, iar acest lucru se face folosind produse chimice de acțiune puternică, efectul care poate fi văzut dintr-o dată, dar totul începe din nou în câteva zile: regina dă naștere noi urmași. Prin urmare, distrugerea coloniei faraonilor, trebuie să creeze condițiile pentru infectarea soldați persoanele cu salarii, cu scopul de a otrava a intrat în cuib. Feedback-ul pozitiv cu privire la mijloacele de:

 • Aerosoli: Reid, Raptor și Jet.
 • Cretă creioane: Masha, DEET și mare războinic.
 • Capcane și momeală vie: Absolut, Raptor și capcane lipicioase Argus.

În scopul de a aduce furnicile din apartament, cel mai important lucru ce trebuie să faceți - pentru a găsi cuib. Dar nu întotdeauna, această sarcină este fezabilă. În acest caz, este o otravă care este necesar să se pregătească pentru minerii din indivizi. Foarte feedback pozitiv primit momeală dulce de acid boric. După adăugarea acestuia la baza dulce de zahăr, septica dăunătorilor otravă duce la centrul coloniei - la regina, aducând astfel moartea ei.

Utilizatorii noștri recomanda