Fungus a scalpului - simptome, tratament - Cum de a vindeca

Daca parul tau de lux începe să subțire și palid, iar pielea inconfortabil senzația de mâncărime și cu fulgii - e timpul să acorde o atenție la starea epidermei - poate că au fost vizate de o ciuperca a scalpului.Bolile cauzate de bacterii cunoscute medicina fungic cu mult timp în urmă, cu toate acestea, de a le împiedica răspândirea, din păcate, nu se poate. Contrar progresului tehnic semnificativ, ciupercile sunt nu numai că nu scufundat în uitare, dar, de asemenea, prolifera rapid într-un mediu de deteriorare și urbanizarea activă. Până în prezent, există dovezi de mai mult de un milion și jumătate de specii de infectii cauzate de ciuperci.

proces Vozbuditelyamipatologicheskogo pe pielea capului este drojdie gribkiPityrosporumovale - o componentă naturală a microflorei pielii unei persoane sănătoase. perturbări ale sistemului în organism poate duce la creșterea excesivă a numărului de bacterii fungice, care, la rândul său, duce la dezvoltarea dermatitei seboreice a scalpului.

Fungus a scalpului - simptome, tratament - Cum de a vindeca

Simptomele scalpului fungice

Uscăciunea și înroșirea pielii, mâncărime severă, apariția de pete mici, rotunde de nuanță roz, fulgi de mătreață abundente într-o culoare albicioasă sau gri excitat.

Dureros fel de păr - subțierea, uscăciune, secțiunea capete, arbore de păr fragil pe întreaga lungime. Leziunile pot fi observate pierderea parțială sau totală a părului.

Intensificare a glandelor sebacee, părul își pierd rapid prospețimea și gras lor la rădăcini în câteva ore după spălare.

In formele severe de infecții fungice pot începe inflamația purulentă din cauza blocarea conductelor sebacee.

In absenta tratamentului bacteriilor Pityrosporumovale se multiplica incontrolabil, și pot să apară leziuni ale pielii feței și gâtului.

Pentru a examina „recunoaste“ ciuperca a scalpului, puteți explora fotografiile simptomele pe internet. Dar, în orice caz, rata de lecheniyadolzhen numi un dermatolog experimentat.Cauzele infecțiilor fungice ale pielii

Piele, ca indicator al perturbațiilor interne pot indica diverse disfuncționalități ale sistemelor interne. În special, stimulentele pentru creșterea intensivă a fungilor pot fi următoarele anomalii:

dezechilibrul hormonilor sistemului de reproducere și glandei tiroide;

oboseală cronică a sistemului nervos - stres regulate și lipsa de somn;

proasta funcționare a sistemului digestiv, și tulburarea metabolică;

scăderea imunitate totală la bolile de fond suportate sau ca urmare a tratamentului medicamentos;

deficit de vitamina și lipsa de micronutrienți vitale in dieta.

Fungus a scalpului poate dezvolta nu numai ca urmare a bolii. Motivul poate fi o predispoziție genetică, de îngrijire a părului necorespunzătoare, utilizarea de îngrijire personală și mai mult altor persoane.

Cum de a vindeca ciuperca scalpului

Mai departe la tratamentul scalpului ciuperca este necesară la primele simptome, în caz contrar aceasta poate duce la pierderea parului si, in cazuri grave, pierderea completă a datelor. Tratamentul trebuie să vizeze nu doar eliminarea defectelor estetice, dar, de asemenea, pentru a restabili ulei natural glande funcționează prin normalizarea activității tuturor sistemelor organismului.

Ketokonazol- posedă antifungice, fungicid și acțiune antiandrogenică, oprește necesar pentru sinteza materialului membranei celulare, având în vedere care este rupt funcțiile vitale fungice ale bacteriilor.

Cand injectate in metabolismul celular patogene blochează material de miez fungi, ceea ce duce la moartea microorganismelor.

Tratați ciuperca scalpului trebuie să fie atât în ​​exterior și interior. Cu toate acestea, să fie conștienți de faptul că lupta împotriva bolii este responsabilitatea zonei trichologist medic, și auto poate exacerba numai problema.

Alte măsuri de tratament

normalizarea sistemului endocrin și tractul gastro-intestinal;

primesc medicamente anti-inflamatorii și keratolitice;

terapia medicamentoasă este o boală sistemică cauzată de perturbarea microflorei a scalpului;

normalizarea somnului și de recuperare a sistemului nervos.

măsuri preventive

Pentru a menține rezultatele tratamentului, precum și să reducă la minimum posibilitatea de recurență este necesar să se respecte anumite măsuri preventive, chiar și după cursul tratamentului:

utilizarea profilactica sampoanelor antifungice (1 dată pe lună);

controlul conținutului nutrientii necesari in dieta;

normalizarea de muncă și de odihnă, a specialistului somn prescris;

intervențiile în timp pentru tratamentul bolilor interne.

Când primele simptome ale scalpului ciuperca ca mijloc suplimentar poate fi utilizat ALERANA ® Șampon Anti-mătreață. care cuprinde piroktonaolamina, provitamina B5 (pantenol), Procapil. Utilizarea sistematică a suprima șampon permite multiplicarea bacteriilor fungice, restabilirea texturii pielii și a părului și stimulează creșterea părului.

Ați putea fi interesat

Fungus a scalpului - simptome, tratament - Cum de a vindeca