Fundazol, instrucțiuni de utilizare, reale

Fundazol, instrucțiuni de utilizare, reale

fungicid Protectant și o gamă largă de efecte sistemice împotriva unui număr mare de boli fungice de semințe și frunze. Ea are atât un protector (profilactic) și proprietăți curative.Substanța activă. Ben.

Este produs sub formă de pudră albă umezire sau culoare crem.

dozare fundazol

Preparatul se amesteca usor cu apa. Pentru a prepara soluția corespunzătoare de lucru dozare fundazol diluată într-o cantitate mică de apă și apoi la volum.

După ultimul tratament recoltării trebuie să fie de cel puțin: castraveți - 7 zile, pentru tomate - 10, pentru mere, pere - 20 zile.

Efectiv pansament înainte de plantare seminte:

  • Cartofi - pulverizarea unei soluții de 10 g în 0,5 I de apă la 10 tuberculi de sămânță;
  • Gladiolus - imersia bulbilor la 3 ore, o soluție de 10 g de 2 litri de apă;
  • Usturoi - o zi într-o soluție de 10 g la 0,5 litru de apă.


Perioada de protecție fundazol

În funcție de tipul de boală, cultură și faza de creștere de 1-3 săptămâni. Dressing semințele asigură un efect protector mai lung. Eficiență maximă se manifestă la o temperatură a aerului de + 10 ℃ de mai sus. Pansamente semințele pot fi realizate atât în ​​ziua de semănat și 30 de zile înainte de plantare.

Fundazol compatibile cu pesticidele de bază, îngrășăminte și regulatori de creștere, în afară de medicamente având o reacție alcalină. Dacă un precipitat în soluție - prin urmare, medicamentele nu sunt compatibile.

Per sezon este permis nu mai mult de 2 tratamente fundazol de droguri prin pulverizare și irigare, ca după agenții patogeni au prezentat o rezistență!

Fundazol nu este dăunătoare pentru păsări, pești, albine și râme.

Atunci când se lucrează cu preparatul nu folosesc ustensile alimentare. Pentru a lucra într-un aparat de respirație, mănuși, ochelari de protecție. În timpul funcționării, nu se poate bea, fuma, mânca.

Recenzii de preparare fundazol

Dacă aveți experiență cu fundazol la instalațiile lor, vă rugăm, sunteți mulțumit de efectul de ea? Ce rezultate a dat aplicarea acesteia?

Comentariile și completările dvs. vor ajuta multe grădinari evalua în mod obiectiv efectul medicamentului și să decidă - este în valoare de cumpărare sau nu. Vă mulțumim!