frunze de trandafir

Noastre master-class cu propriile lor mâini pentru a vă ajuta să devină un needlewomen reală și de a face diferite meserii, origami, decupaj si ciubuc. Aici veți găsi cursuri de master detaliate de tricotat și scrapbooking. Aflați cum să facă produse din plastic extraordinare și sticle de plastic, cum se coase papusa Tilda, găsi tricotat și schema ciubuc.frunze de trandafir

trandafiri de toamnă din frunze de arțar

Cum îmi place trandafiri. Dar, din păcate, ele nu durează. Și, de asemenea, aș dori să se extindă viața lor, că acestea sunt mult mai lungi ne-a plăcut prezența lor. Ce se întâmplă dacă trandafiri făcute din frunze de toamnă. La urma urmei, acestea sunt mult mai păstrează prospețimea lor. Atât timp va decorarea noastră de masă sau de interior. cu atât mai mult, deoarece acestea sunt ușor de făcut. Le puteți face, mersul pe jos cu copiii în parc. Fara a se abate de la plimbare, și copiii, cred că această lecție va dori. Este atât de distractiv și interesant, atunci când un frunzele căzute în mâinile tale obține un frumos buchet, se pare, lasă doar să vină în viață, pentru a primi oa doua viață, ca să spunem așa, face un al doilea respirație.

Noțiuni de bază. Pentru trandafiri toamna, avem nevoie de arțar frunze obișnuite ca căzut și proaspăt culese din copac.

Pentru a începe o mică frunză de arțar împăturit în jumătate.

frunze de trandafir

Curl rola lui. Aceasta este floare noastră de bază. Strâns poftă de mâncare nu este necesar, este necesar, ceea ce ar fi fost floare luxuriantă și în centru, în primul rând.

frunze de trandafir

Luați foaia următoare. Porțiunea de mijloc a unei frunze curbează spre interior. Celelalte două capete ale foii ies în afară spre exterior. Noi încercăm care ar fi fost foaie de partea greșită în interior. Deci, floare va fi mai estetic si va arata mai luminos.frunze de trandafir

Acum, la dreapta și la stânga ieșită din frunze folie, formând o petală luxuriantă. In partea de jos a foii prese mâna sau imediat intercepeaza cu un fir.

frunze de trandafir

Pentru un singur trandafir, sau mai degrabă pentru a crea petalele vor avea nevoie de șase - șapte frunze. Puteți ridica și mai mult. Luxuriant a crescut, deci este mai frumos. Iată ce trandafirul, a apelat la mine. În partea de jos am prins un fir de frunze la Rose a căzut în afară. Puteți face această bandă de construcții.

frunze de trandafir

Pentru buchet meu a fost de ajuns si trei trandafiri. După cum au dovedit doar o mare. Și utilizarea într-un buchet de trandafiri se mai simt din loc. Dar te uiți la discreția lui. Poate ai un vas mare, sau ai nevoie de un flori imens, atunci da, le face mare.

frunze de trandafir

Acum face tubul de trandafiri. Sa usor de facut prin infasurarea cateva frunze de bază buchet de arțar. În partea de jos aveți nevoie pentru a repara frunzele care nu au năruit, și să păstreze forma.

frunze de trandafir

frunze de trandafir

Acum un buchet gata. Ce-ar fi stat mai mult, puteți să-l stropească cu fixativ, și că el ar fi trebuit să lumineze, apoi se adaugă un pic de sclipici. Există paiete, florale speciale. Dar putem lua de la cosmetician pentru un secol.

frunze de trandafir

frunze de trandafir


Deci, bucurați-vă creativitatea și starea de spirit toamnă!

frunze de trandafir

frunze de trandafir