Friabil terci de ovăz - studopediya

Preparat din mei, orez, hrișcă, orz, orz, cereale Poltava. Folositi-le ca un fel de mancare separat sau pe o placă laterală. Fierte în apă sau bulion.Hrișcă. In naplitny cazan cu fund sau cazan pishchevarochnye turnat la o viteză de apă-euclidiene-supraviețui la fiert, se adaugă sare, se toarnă cereale preparate, îndepărtarea de pe suprafața separatorului boabelor goale și se fierbe, amestecand ocazional Veselkov până uruială absorbi toate apă. Apoi, asezonate nivelul uleiului de cereale suprafața, aproape capacul si aburit budinca pana cand fierte sub încălzire. Gata făcute furculiță terci Loosen bucătarului. Fed cu unt fierbinte sau amestecat cu ceapa passerovannym și tocat ouă fierte și ulei. terci rece poate fi servit cu lapte sau zahăr. Hrisca este folosita ca garnitura la diverse feluri de mâncare.

Rice terci metoda rassypchataya.Pervy. În apă clocotită sărată, luată la o grăsime Rata ADD-lyayut (5-10% în greutate de orez), revărsată preparat uruială de orez fiert si agitarea pana se ingroasa, apoi se fierbe până cereale fierte într-un recipient cu capac în cuptor dulap la foc mic timp de aproximativ 1 oră .

A doua metodă (Fig înăbușită). orez Preparată opărire cereale apă clocotită, astfel că nu avea nici un gust de faina, apa se scurge și se toarnă carne fierbinte sau bullion de pui, la o rată de sare adăugată și ulei (poate fi pus în mijlocul cerealelor câteva bulbi prime decojite și ienibahar) potul acoperit și fierte la pereche pana cand se inmoaie. La sfârșitul gătit ceapa eliminate. Utilizați orez înăbușită ca garnitura, umplutura si ca un fel de mancare separat.A treia metodă (Fig balama). cereale de orez Preparată se toarnă în apă clocotită sărată (6 litri per 1 kg de orez), și se fierbe la fierbe mic timp de 25-30 minute. Când granulele se umflă și devin moi, le aruncă pe o sită, se spală cu apă caldă, se lasă să se scurgă și plasat într-un cuptor de cabinet baie de apă timp de 30-40 minute. Se serveste terci cu unt. Atunci când spălarea boabelor a pierdut o mulțime de nutrienți.

Metoda Millet kasha.Pervy. În apă clocotită sărată, luată la o rată a turnat cereale PREPARA-tovlennuyu si fierte pana se ingroasa, amestecand ocazional. Apoi, gatiti un pic mai mult în vasul de terci cu capac închis în cuptoare timp de 1,5 ore.

A doua metodă (de scurgere terci). La fierbere, cu punct de fierbere apă sărată (6 litri per 1 kg de boabe, și 50 g de sare) turnat cereale preparate, fierte timp de 5-7 minute, apoi apa este drenată, a adăugat grăsime și ajustat până cereale fierte în cuptoare 30- 40 min. Se serveste terci cu unt. Terci răcit poate fi alimentat cu lapte rece.

terci de orz. În apă clocotită sărată turnat cereale preparate (înainte de preparare, este posibil să se usuce) și încălzite până la fierbere. După fierbere pentru îmbunătățirea aspectului apei terci este drenat, iar apoi faina aburit depune o oală preformate cu apă sărată și se continuă fierberea până terci gros, cu agitare ocazională. Se închide vasul cu un capac și a pus în broiler timp de 2-3 ore. Se serveste terci cu unt.

cereale Crisp din concentrate. Brichetă concentra (hrișcă sau mei sau orz sau orz sau terci de orez) se malaxează până la dispariția bulgărilor cu apă rece (1 kg concentra 2 litri de apă) și se încălzește până la fierbere. Apoi, fierte la fierbere scăzut într-un recipient etanș bine, atâta timp cât dealerul nu se umfla complet. Se serveste budinca stropite cu grăsimi sau zahăr.