Freeroll (Freeroll-ul) - ce este

Freeroll (Freeroll) - este un turneu în care să participe, nu trebuie să plătească o taxă de intrare. Fondul de premii sponsorizat de camera de poker online, în sine. Există două grupuri de freeroll-uri / freeroll-uri - complet gratuit sau Freeroll-uri / freeroll-uri fără restricții, care pot lua absolut oricine, și Freeroll-uri / freeroll-uri cu cerințe suplimentare. De exemplu, multe camere de poker se desfășoară la sfârșitul lunii Freeroll-urile / freeroll-uri cu premii de $ 1'000, $ 5.000 de noi jucători care au făcut un depozit în această lună.Pe PartyPoker. în plus față de freeroll-uri pentru noii jucatori (fondul de premii „New Player Freeroll“ de 5.000 $), există, zilnic freeroll-uri / freeroll-uri, fondul de premiere (500 $), mult mai puțin principalele freeroll-uri suplimentare pentru începători, dar un jucător nou poate primi participare 90 de zile de la data depozita.Oni se numesc - „Rookie Freeroll“. Multe camere de poker, există freeroll-uri / freeroll-uri, în cazul în care puteți lua parte prin plata de mai multe puncte de joc. Puncte, la rândul său, vă sunt acordate atunci când jucați pentru bani reali în jocurile cash sau în turnee plătite. Separat, există freeroll-uri / freeroll-uri-sateliți. Ei, pentru victoria jucătorului este dat nici un premiu, și a plătit în concurență plătite. Una dintre cele mai mari freeroll-uri / freeroll-uri obișnuite, fără restricții este o cameră de poker online, freeroll-ul Bet365 Poker. fond de premii de 10.000 $.

Pentru mulți oameni, jucând poker, modul de a acumula un bankroll este prin bonusuri sau direct prin ele însele jocuri pentru bani, și varianta prin turnee gratuite (freeroll). Fiecare cameră de poker online, oferă freeroll-uri / freeroll-uri cu diferite fonduri de premii, dar cel mai interesant lucru este că acestea pot fi comparate cu câmpuri miniere care trec nu este atât de ușor. Jucătorii de diferite niveluri, de la verde începător la veteran, trebuie să fie mai devreme sau mai târziu restaurat. Freeroll-urile / freeroll-uri sunt o bună oportunitate de a practica jocul, petrece un minim de efort pentru a reuși.

Prin înregistrarea la freeroll, trebuie să fii pregătit să-și petreacă destul de un pic de timp și efort, cu posibilitate extraordinară ca orice recompensă, dacă vei câștiga turneul, va fi minim. Impactul acestor turnee vor fi experiența de joc, care este condiția ca faci totul bine, să fie în măsură să continue să utilizeze turnee deja plătite și, parțial, în tabelele de jocuri cash.Cei mai mulți dintre jucătorii care participă la freeroll-urile au una din cele trei tipuri de gândire:

Mad Men - tipul de jucători care vor juca orice două cărți în orice moment, și ar trebui să fie gata pentru ei. Ei - jucătorii, sau repara împreună un stive gigant la începutul jocului, pe care le puteți vedea în primele 15-30 de minute, permițând apeluri la orice set de cărți pe care le puteți reduce la partea de jos, sau sunt ele însele deja în partea de jos a listei de faliment prea devreme .

Stagiarii - tipul de jucători care desăvârși stilul lor de joc la turneul. Ei - sunt singurii care lucrează la jocul meu, să înțeleagă neajunsurile lor în joc poate fi încercarea de a experimenta diferite strategii, care sunt apoi posibilitatea de a utiliza turnee bazate pe taxe. Ei - jucătorii care vor construi treptat stive, atac atunci când este necesar, și sunt de obicei prezente, cel puțin în prima oră de joc, dar în cazul în care nu se confruntă cu primul tip de jucător.

Merry - tipul de jucători care au luat parte la turneul pentru distracție. Niciodată nu poți ști exact cum să citească mâinile lor, stilul lor sau de alte lucruri. Singurul lucru pe care îl pot spune despre ei este faptul că acestea sunt în turneu pentru plăcerea și ei sunt, de obicei, foarte vorbăreț, și cu toată lumea. Cele mai multe dintre ele pe simplul fapt poate fi distracție oameni situate cu tine la masă în timpul turneului, dar, de asemenea, ele pot fi cel mai periculos dintre adversarii tăi, care sunt implicați în ea pentru un motiv, și care pot, atunci când cărțile sunt bune, te bat din turneu.

pericolul freeroll de este că puteți dobândi obiceiuri proaste pe care nu le-ar face într-un joc normal. Înțelegeți că potrivit A-5 nu este carduri, care este în valoare de joc, dar la naiba, ai avea o bucată de bomboane, vin trei cărți de aceeași culoare. Înțelegeți, de asemenea, că nu ar trebui să se străduiască să ia prea multe vase. E totul elementar, dar veți vedea că mulți vor juca o mână foarte rău, ca orice cărți de aceeași culoare, ligamente mici datorită găurilor și a altor. Numai cu o disciplină de fier, va fi capabil de a evita repetarea acestor „jucători“. Acesta va fi un test bun pentru răbdare și abilitățile în acest domeniu.

Joacă în freeroll-uri, cel mai bine este de a folosi acest timp ca un antrenament al jocului lor. Jocul este de fapt foarte similar cu jocul pe un turneu plătit, dar fondul de premiere este mic și mai puțin stres. Dacă doriți să experimentați - acesta este locul și timpul pentru tine. Acesta este jocul tău; nu există nici un motiv să risipești eforturile prin joc mâini pe care niciodată nu ar fi mers pentru a vedea flop-ul.

turnee freeroll - o modalitate bună de a obține experiența de a juca la mesele de joc, în plus față de acest lucru, dacă este posibil, pentru a reface bankroll-ul. Turneul se va da lecții în alte aspecte ale jocului, cum ar fi prelate, cacealma, jocul în anumite situații. În funcție de modul în care gestionați jocul, ori ești cineva care a jucat poker sau jucător de poker.