Free coroana divinație on-line de dragoste

Free coroana divinație on-line de dragoste

Se concentrează pe ceea ce vă interesează în acest moment. Încercați să nu aibă nimic de a distrage atenția de la subiectul divinație.

Tuned?
Apoi faceți clic pe „Continue ghicitul“ buton!Coroana de dragoste este o ghicire virtuala, ajutând determina cum să aplice un iubit-o pentru tine. Acest lucru ghicitul adevărul vă dezvăluie despre ce crede partenerul tau de tine. Cere Coroana ca la adevarata ta persoana iubita. Pentru a începe o Crown divinație on-line de dragoste, se concentreze pe favoritul său, apăsați pe coroana și pentru a obține răspunsul mult-așteptat!

crește în mod semnificativ titularul său recurs a unei Crown pentru fete. La răsăritul soarelui se face, și durează până la prânz. În acest timp, trebuie să luați trei pași.

Pasul unu:

Se măsoară circumferința capului său, tăiat dintr-o foaie de hârtie bandă de lățime de trei centimetri lungime diametru capului, plus un centimetru, și vopsea-l de ambele părți într-o culoare galben.

Pe partea interioară a lungimii de necesitatea de a scrie lizibil:
(Numele lui) pentru tandrețe și iubire se naște. Acest lucru voi rămâne!

Pe lungimea exterioară a doua parte scrie:


(Numele lui) este cel mai fermecător și minunat. M-am născut numai pentru dragoste și tandrețe.

Pasul doi:

lumânare roșu deschis stânga și alipesc sa îngrijit pe flacarii o parte a benzii, spunând:
Immolation presupun, ca de azi, mâine, arde pentru totdeauna inimile Cavalerilor. Să fie astfel!

Recita de șapte ori. Și trebuie să aveți timp pentru a efectua un pic de manipulare în acest timp. În cazul în care lampa de hârtie, nu sa întâmplat nimic, uita-te apoi pentru o altă metodă de ghicire. Apoi, sub forma unui clei cerc această bandă, observați locația textului.

Este necesar să se facă semnul crucii de două ori.

Pasul trei:

Pune inelul și imaginați-vă cum flăcările care apar din carbonizate sale laterale astfel lungimea și culoarea ca flacăra în sine. Închide ochii. Dacă în mintea ta va fi capabil să păstreze aceste limbi o flacără, sunteți pe drumul cel bun. de câteva ori să repete exercițiul, atâta timp cât acesta poate fi clar în capul meu coroana iubirii. Scoateți inelul arde în flacăra lumânării te aprins, iar cenușa se va risipi în vânt. Rularea de apă ar trebui să se spele pe mâini.

Toate aceste etape trebuie să se termine în după-amiaza. Dacă totul a fost făcut în mod corect, și ai primit, nu ezitati sa: crește clasament și nu vei mai avea probleme cu domnii.

Cum de a utiliza Coroana Iubirii?

Toate foarte ușor și simplu. Dacă sunteți într-o societate cu un om care vă interesează, asigurați-vă că pentru a trage de la nas la partea din spate a capului, cu degetele de la ambele mâini și imaginați-vă că-cap montat în flăcări Coroana de dragoste, care în mod clar de argint afișate cuvinte: (Nume) este cel mai fermecător și dulce, numai M-am născut pentru dragoste și tandrețe. Dacă doriți să ia de pe coroana iubirii, este, de asemenea glisează de la occipital la degetele de la nas ambele mâini și ridicați coroana. Te simti imediat ca falangelor aprinde, înseamnă că coroana Iubirii începe să acționeze.

Mult noroc în dragoste cu domnii!