Fotografii și valoarea tatuaj eco

Crucea este unul dintre simbolul cel mai ușor de recunoscut și universală a lumii, în orice țară, indiferent de religie. Acest simbol a fost cunoscut pentru omenire pentru mai mult timp înainte de apariția creștinismului. Pentru prima dată, crucea a fost folosit ca un tablou de rock în peșterile oamenilor primitivi. În fiecare cultură, sensul său, interpretat în felul lor, dar esența a rămas aproximativ aceeași.Inițial, crucea a fost un simbol al celor patru puncte cardinale, elemente, cele patru anotimpuri. Cel mai adesea este înscris în cercul de imagine, simbolizând unirea contrariilor, părțile și elementele. La Roma, crucea a fost privită ca un instrument de tortură și suferință. Ceea ce înseamnă că a fost tradus din limba latină ca „esență.“ Ulterior, după moartea dureroasă a lui Isus Hristos pe ea, simbolul crucii a dobândit chin și suferință. Uniți în semnul destinului, cerul și pământul în pomul vieții într-un mod care va trebui să meargă la om.

În cultura chineză, sensul a fost drumul, scara spre cer, descris în piață ca un simbol al pământului. cruci celtice celebre. Ea simboliza natura ciclică a unității lumii și este închis. Acesta combină toate elementele naturii, într-o frânghie răsucită și legat de nod căi de viață. La fel a avut o valoare ca un simbol al perfecțiunii și a dezvoltării spirituale.

Crucea poate fi privit ca un semn universal, astfel încât este utilizat pe scară largă în arta tatuajului. Dar, după ce a decis să facă un tatuaj în formă de cruce, este necesar să se studieze cu atenție imaginea selectată, astfel încât să nu poarte o insignă cu o valoare negativă sau o promisiune. De exemplu, o imagine frumoasă, provocatoare și strălucitoare de cruce cu cranii, împreună, aceste imagini reprezintă un pericol, moarte și anxietate. Acesta este adesea ales caii fani de fier și Knight Rider. Cu imaginea unei persoane este expus la un pericol constant și adesea în tensiune. Adolescenții, în virtutea extremismului tineresc, și-a exprimat cu tatuaje cu cruci de pe fata, cap. Nu realizând în același timp, că, după 10 ani regreta puternic. În diferite culturi, locația, imaginea o cruce inversata și direcția acesteia poate însemna creșterea sufletului, și pierderea de valori și priorități. Este demn de remarcat faptul că aceeași imagine poate avea semnificații diferite pentru bărbați și femei și transporta un sens diferit. De exemplu: o imagine a bărbaților cruce poate consolida și de a îmbunătăți calitatea, cât și pentru femei, același model poate fi inadecvată.

Fotografii și valoarea tatuaj eco

Valoarea principală a tatuaje

În sine, valoarea tatuaj în formă de cruce, - credința în Dumnezeu, devotament, pace și pocăință, dar este ideal. Acum, acest personaj este mai mult de natura bijuterii corpului, cum ar fi fetele într-un tatuaj cruce pe deget inelul, și bărbați (cu o cruce pe sternului). Valoarea depinde de ce fel de cruce este prezentată, se poate presupune pe om apartenența la o anumită cultură, direcția gândurilor sale, religia sau pur și simplu interes. Pentru a înțelege sensul tatuaj cu o cruce, este necesar să se înțeleagă originile sale, cultura și caracteristicile fiecărui caracter. Cele mai frecvente tipuri de imagini tatuaje:

 • latin
 • celtic
 • egiptean
 • catolic
 • armean
 • Sf. Gheorghe
 • germană
 • slavon
 • gotic

În cele mai populare, parte a imaginii crucii celtice. Se crede că această cifră întărește masculinitatea subliniază apartenența sa ca salariat cuceritor. Aceasta indică o legătură puternică cu natura și forța ei. Fiecare religie vede valoarea ei, de exemplu, druizii în general, considerat un simbol falic. Și destul de ciudat, această interpretare este locul de a fi - în comun cu alte interpretări. Discreet catolicii văd că aparține numai lui Dumnezeu, și acest lucru limitat. Pentru imaginea de fete cu cruce servesc în primul rând ca decor corpului. Dar, în orice caz, acțiunea caracter nu este anulat. Aceasta va ajuta să găsească un echilibru în viață și să câștige echilibrul spiritual. Într-o mare măsură, un tatuaj cruce celtica, poartă informații pozitive. Pe partea negativă, puteți include doar faptul că, în ultimul timp, acest simbol a devenit popular în rândul neo-naziști și skinheads. A fost mai degrabă din cauza lipsei de auto-suficiență a acestei direcții, încercând să atragă energia puternica a mărcii.

Fotografii și valoarea tatuaj eco

Imagine cruce latină este mai frecventă în Occident, în religia creștină. Se crede că este răstignit Hristos, și el este personificarea renaștere și mântuire. Rar este văzută ca un semn al morții. Pentru un om, un tatuaj cruce latina poate însemna pocăință, depășirea obstacolelor și calea de recuperare. Pentru fete simbol latin are același înțeles. Nu există definiții semnificative el nu este responsabil. Ca o regulă, o piesă de teatru în imaginea de ansamblu a sensului și imagini mai puternice.

catolic

catolică transversală, precum și latină, este valorile și înțelegerea tatuaj caractere cu o cruce catolica este destul de rezervat și arată laconice numai foarte similare. De regulă, se aplică celorlalte desene.

Fotografii și valoarea tatuaj eco

egiptean

Image Crucea egipteană a venit la noi sub numele Ankh. Se crede că simbolizează înțelepciunea și este cheia vieții. Însăși imaginea unei cruci cu un cerc este eternitatea. Unii subculturi văd ca un semn al adevărului și a păcii. În Egiptul antic, această amuletă a fost considerat cel mai puternic și puternic. El nu a fost eliberat din mâinile faraonilor la viață într-un alt tărâm. Omul cu tatuaj, în primul rând, atrage cunoștințe comprehends înțelepciune, puternică în științele. Pentru fetele devin un simbol al extinderii tineretului, frumusețe, înțelepciune feminină. Crucea egipteană amplifică dorința de a îmbunătăți calitatea vieții, căutarea de obiective și valori noi.Fotografii și valoarea tatuaj eco

eco armeană este mai puțin frecvente printre tatuaje. Pentru că are o formă foarte asemănătoare cu o cruce celtică. Spre deosebire de ei doar o largă și încrustate detalii. Tatuaj cu cruce armean pe corpul unui om arata impresionant și frumos. Creștinismul a fost considerat un simbol al vechilor armeni reprezintă forța dătătoare de viață, care provine din măruntaiele pământului și munților. Dă încredere, protejează împotriva actelor indecente, acesta oferă un echilibru în viață. Aceasta ajută la consolidarea unui sentiment de datorie și responsabilitate. Este mai potrivit pentru bărbați, datorită saturării de ornamente pe el, ani îngemănate, modele. Se pare bine pe o scară largă. Pentru fete atât de plin de desen, într-o versiune in miniatura, pur și simplu își pierd semnificația sa, nu dau frumusețea completă. Opțiunea poate fi - imaginea crucii de pe degetul mijlociu, ca un ornament perpetuu.

Fotografii și valoarea tatuaj eco

Sf. Gheorghe

George Cross a fost aprobat în 1807. împăratului Alexandru, a acordat armatei, s-au remarcat în serviciul patriei. Baza a fost luată crucea malteză cu opt capete, personificată castitate și virtute. În momentul de față, tatuaj cu crucea Sf. George este un simbol de onoare, curaj și răbdare. Potrivit pentru bărbați, a căror profesie este de a salva oameni din riscul vieții sale: focul, ofițerii de salvare, etc. Pentru fete este necesar să se poarte imaginea sa, în cazul în care domeniul de activitate asociate cu caritate și de restabilire a păcii. Pe partea negativă a acestui caracter poate fi atribuită aparțin lumii criminale, în mediul lor înseamnă de evacuare. De multe ori, o astfel de lucru pe degetul transversală sub forma unui inel și sunt o caracteristică memento. Este necesar, având în vedere acest fapt neplăcut atunci când aleg un astfel de simbol.

Fotografii și valoarea tatuaj eco

imaginea germană a crucii este întotdeauna un pic asociații neplăcute. Acesta a fost aprobat după începutul al doilea război mondial pentru serviciul în cucerirea Valiant lumii. Cu toate acestea, tatuaje germane luate încă rădăcini în unele organizații din timpul nostru. De fapt, nu înseamnă nimic, nu are nici un sens, cu excepția ca un simbol atractiv sau aparținând oricărei organizații.

slavon

transversală slavă (cruce slavilor vechi) este una dintre cele mai puternice amulete slave. În istorie, el este listat ca un talisman pentru casa, familia, tutorele clan. Tatuaj slav cruce, pentru bărbați servește ca un talisman puternic al puterii sale de sex masculin și demnitate. Pentru fete - fertilitate și stare bună de sănătate.

imagine gotica a crucii, este foarte frecvente în iubitorii de tatuaj. Forma în sine a fost împrumutat de la celti, cu adăugarea de forme stricte și sumbru. Cele mai populare imagini ale crucii gotice, găsite în subculturi, care se închină întunericului, durerea și suferința. Deși, dacă nu ia în considerare o astfel de origine „întunecată“ a acestui simbol ca un tatuaj această cruce pare destul de interesant: un clar linii, drepte, laconică și eleganță. Negativ special această cruce nu poate avea loc, dar inspiră nici de bucurie și de distracție.

Fotografii și valoarea tatuaj eco

Stiluri și tehnici de imagine cu cruce

Prin ea însăși, o cruce, sau cu privire la oricare dintre speciile are propriile sale caracteristici stilistice. În orice caz, puteți alege mai multe opțiuni pentru o natură mai individuală a tatuaj de transfer în sine.

 • Minimalism - un stil potrivit pentru orice imagini, foarte concis, fără adaosuri inutile. Se arată bine în dimensiuni mici și mici,
 • Biomecanica - texturi de transmisie inteligente, efecte 3D, rupt o parte a imaginii,
 • Tribal - imagine destul de limitată, negru și gri, dar pronunțat desene,
 • New School - un stil nou și interesant de transmitere a oricărei imagini,
 • Tradițional - vechi, dar încă popular stil de transfer toate împreună într-o grămadă,
 • Acuarelă - bogat și o imagine vie,
 • Grafica - una dintre stilul cel mai potrivit pentru „cruce“ de subiecți,
 • Alb-negru - un clasic, perfect pentru orice imagine.

Executarea tatuaj cruce cu desene suplimentare și semnificația lor

Figura aripi cu cruce - înseamnă libertate în alegerea dorințelor, calea credinței, ușurința de mișcare prin viață, protecția (dacă este aripi de înger). Doar tatuaj cruce cu aripi poate vorbi despre măreția și puterea proprietarului, ca spiritual și material.

tatuaj lanț pe cruce - în sine un singur circuit închis, înseamnă lanțuri, rigiditate și limitată în ceva. Luate împreună, acest lucru va fi o restricție clară a dorințelor lor, certitudine în alegerea valorilor. Acesta poate fi interpretat ca sarcina asupra inimii, care nu a scăpa de unele povară grea.

Rozariu pe cruce - tatuajul este închinarea completă a lui Dumnezeu, devotament față de credință și iubire fără margini. Te în mod clar pe cruce ca măsură a iubirii umane pentru Atotputernic.

Fotografii și valoarea tatuaj eco

Pe ce parte a corpului este mai bine să facă?

Fiecare tatuaj trebuie să se potrivească și du-te la corp, fără a denatura imaginea, nu iasă în evidență și să nu se piardă, nu este corp. Mulți oameni încearcă să găsească un loc pentru a spăla imaginea. Dar, de regulă, nu există nici un sens ascuns în figură pe încheietura mâinii, indiferent de ce încearcă să-l citească, exact ca pe cruce glezna tatuaj - arata doar minunat și nimic mai mult.

„Mă întreb dacă asta ar putea însemna un capăt la gât?“ Oh, nimic special, doar omul, nu depinde de opiniile altora, și nu face nici o diferență pentru el. La fel ca imaginea și totul. imagini mici plasate necorespunzător pe parcele mari. Ar trebui să fie prezent (5x5cm), model de cruce pe coapsa! Va arata ca un semn din naștere, cel mai bun caz. Exemple similare de pe Internet, set, cu imagini fotografice nefericite de cruci, și în cazul în care fac o figură mare, cu o cruce pe abdomen, cel mai probabil, ar fi absurd și inadecvat. Mari cruci de lucru pe sâni, în special aripile, va arata avantajos, dacă le puneți în mijloc. Acesta va arata, de asemenea, frumos imagine mare de cruce de pe spate. Dimensiune medie (15-20 cm), lucru pe umăr, are sens să continue la cot, mai ales în cazul în care este înconjurat de un șarpe sau flori. Un astfel a continuat să încolăci modelul de cruce pe picior, nu va fi din loc. Tatuaj, care probabil nu există sau unitățile sale peste tot în lume - această imagine în poală (o raritate).

Fotografii și valoarea tatuaj eco

În cazul în care nu este recomandat să facă tatuaje

În general, acesta poate fi împușcat peste tot, dar există nuanțe care ar trebui să fie luate în considerare.

 • Nu toate locurile pot fi aplicate cu desenul de precizie ca o schiță. În unele, pielea este mai aspră, linii de potrivire exactă nu va funcționa.
 • Degetele și mâinile sunt întotdeauna în domeniul public pentru apa, soarele. Vindecarea va fi dureros și lung. Același lucru este valabil și pentru tatuaje pe fata, cap si genunchi.
 • De obicei, aceste site-uri sunt subțiri-jupuite și cât mai aproape de os, ceea ce face ca procesul de a obține dvs. insuportabil de dureros.
 • desene foarte mari. Pe lângă faptul că trebuie să plăti o sumă considerabilă. Chiar și o vizită la salon de tatuaj va fi mai multe „abordări“. În plus, vindecarea pe termen lung. Dacă este spate sau piept, sentimentul aproximativ la fel ca și prost ars în soare.