Fotografii și tatuaj valoare bufniță

Astăzi vă vom oferi să înțelegem sensul unui tatuaj în formă de bufniță. Această pasăre simbolizează înțelepciunea, întuneric și chiar moartea. Deoarece bufnița - unul dintre atributele cele mai multe din Atena, este de multe ori simbolizează înțelepciunea, cunoașterea. Aceste pasari au o abilitate unică de a vedea chiar și în întuneric total toate și rămân fixe. Un zbor de bufnite și țipetele ei terifiante cauzate pasărea să compare cu moartea și oculte. Pentru vechii egipteni, era pasărea morții. Bufnita maiestuos simbolizează tristețe, durere, chiar și singurătate. Bird este vidul spiritual și chiar mizerie, întuneric, ploaie. În diferite culturi, aceste păsări reprezintă pericol, și chiar în măsură să vraja probleme.Există, de asemenea, o credință, potrivit căreia ei sunt capabili să transforme chiar vrăjitoare, vrăjitoare și spiritele rele. Datorită faptului că pasărea poate vedea chiar și în întuneric, este adesea conferă darul profeției. În plus, bufnița nu este frica de intuneric, si, astfel, capacitatea de a cunoaște secretele ascunse pentru mulți dintre noi. Cu toate acestea, în superstiție medievală a dat semnificația ocultă bufniță. Acum, pasărea este un simbol al erudiție și chiar înțelegere. Pentru egipteni, bufnița simbolizează moartea, noapte, rece și pasivitate.
Pentru locuitorii din India a fost patroana bufnita de noapte și mesager al celeilalte lumi, care trebuie să însoțească sufletele morților în lumea cealaltă.

Pentru indienii această pasăre personificat înțelepciunea și chiar profeția. Sa presupus că bufnița este capabil de a ajuta pe cei în nevoie. Deci, pene de păsări într-o varietate de pălării trebui să fie protejate.

În religia creștină, pasărea simbolizează forțele întunericului și durere, vești proaste. Strigătele de bufnițe sunt considerate a fi cântecul morții. Deoarece bufnița este nocturn și este un foarte misterios, ea simbolizează spiritele rele și oculte.

Fotografii și tatuaj valoare bufniță

O mare parte din valoarea tatuaj cu bufnita va depinde de locul de aplicare. Tatuaj cu o bufniță pe piciorul stâng spune despre faptul că suportul este înclinat spre introspectie. În cazul în care tatuajul este descris pe piciorul drept, atunci cel mai probabil, persoana a ales deja propria cale în viață și gata pentru a merge pentru el. Cum ar fi desen ușor de purtat, vă pot spune despre ce proprietarul tatuaj este înclinat spre misticism și care caută cunoștințe. Tatuaj sub forma unei bufniță pe încheietura mâinii va servi ca un talisman personal pentru proprietarul său.

Pentru femei

Uneori, un tatuaj în formă de bufniță misterioasă face sexul frumos. Cel mai adesea femeile aleg un corp uzat stiluri de imagine New School sau acuarelă. Aceste cifre sunt diferite colorate și spectaculoase. Pentru femeile cu un tatuaj bufniță ar însemna:  • înțelepciune, erudiție
  • o tendință de a introspecție
  • alegerea vieții
  • imposibilitatea de a fi
  • dorința de a se proteja de lumea exterioară

Tatuaj cu imaginea unei bufniță spune despre înțelepciunea și erudiția proprietarului său.

Fotografii și tatuaj valoare bufniță

Femeia cu modelul de botez original, cu siguranță, este predispus la auto-analiză și poate fi ales un mod de viață.
Sexului frumos cu un tatuaj în formă de bufniță înțeleaptă, și de multe ori persoană bine de citit. Uneori, acest tatuaj cu imaginea unei bufniță sugerează mister și dorința de a se proteja de lumea exterioară.

Valoarea pentru bărbați

Adesea, tatuajul original, cu imaginea unei bufniță puternic face sexul mai puternic. Bărbații aleg adesea o imagine în alb-negru pe spate sau piept. Uneori, aceste tatuaje sunt făcute pentru frumusețe, dar se întâmplă că, din cauza sensul simbolic speciale. Pentru barbati, tatuajul sub forma unei bufniță ar însemna:

  • înțelepciune, erudiție
  • alegerea vieții
  • dorința de a se proteja de lumea exterioară
  • imposibilitatea de a fi
  • fascinație cu misticismul

image Lenjerie de corp în formă de bufniță spune despre înțelepciunea și erudiția proprietarului său. În plus, acest tatuaj va depune mărturie despre faptul că omul a decis deja cu calea de viață.

Fotografii și tatuaj valoare bufniță

Din moment ce mulți consideră bufnița o pasăre enigmatic și misterios, proprietarul acest lucru poate fi, de asemenea, numit misterios și se bucură de persoană mister.

Uneori, un tatuaj în formă de bufnite face pe toți cei care doresc să se protejeze de lumea exterioară. Deși se întâmplă, de asemenea, că lenjeria de corp face imagine din cauza desen effektnosti.

Ce imagine pentru tatuaj sub forma unei bufniță aleg?

Există mai multe versiuni diferite ale tatuaj original, sub forma unei bufnițe. Uneori imaginea pectoral este făcută în stilul New School. Acest tatuaj este diferit colorat și convexitate. Mai ales ca imagine lenjerie fete tinere prefera.

Made in acuarela tatuaj arta model diferit încețoșarea și colorfulness. O astfel de imagine este selectată, atât pentru bărbați cât și femei.

Fotografii și tatuaj valoare bufniță

Nu mai puțin un tatuaj original, arată stilul de realism. O astfel de imagine este impresionant pentru realismul ei. Adesea, tatuajul cu o bufniță în realismul arta care amintește de o fotografie cu o pasăre.

O altă opțiune interesantă tatuaj - desen pectoral bufniței de ceas. Imaginea spectaculoasă de lenjerie de corp impresionează prin originalitate și are o simbolistica aparte.

Adesea, bărbații și femeile opta pentru un tatuaj frumos în formă de bufniță cu o coroană. O astfel de imagine va spune despre înțelepciunea și încrederea în sine a proprietarului său. Omul cu tatuaj știe în valoare lui. Desi uneori aceste tatuaje pentru a face o imagine frumoasă.
Lenjerie de corp imagine bufniță cu craniu spune despre tendința de proprietar la misticism. poze similare ușor de purtat, fac atât bărbați cât și femei. Cele mai multe dintre aceste tatuaje făcute pe spate sau piept.

Fotografii și tatuaj valoare bufniță

Tatuaj sub forma unei bufniță se poate face pe umăr, spate, piept, încheietura mâinii, clavicula.