fotografii Ragdoll pisica, pret, descriere rasa, caracter, video, pepiniere - murkote despre pisici și pisici

Istoria originii rasei

fotografii Ragdoll pisica, pret, descriere rasa, caracter, video, pepiniere - murkote despre pisici și pisici

Ragdoll atât de leneș încât chiar analele propriei sale rasa nu sa deranjat să plece urmași. Istoricul de origine rasa acoperita cu par întuneric, prin care este posibil pentru a vedea doar câteva fapte de încredere.Rodina „păpuși de cârpă“ (aceasta este tradus literalmente numele rasei) - America. crescătorii California la începutul anilor 60-e ai secolului trecut dat la întâmplare pe o mină de aur, sau mai degrabă, pisica de origine Josephine, care este faimos pentru temperamentul său excepțional de dulce. Deci, acomodarea că Josephine nu a obiectat la căsătoria cu un anumit reprezentant al rasei birmanez.

Ca rezultat al efortului - este deja înregistrat în 1965 rasa ragdoll cu standardul și fanii săi. Pe Internet, de altfel, puteți găsi o fotografie de Josephine. Ele arată că roca pro-mama a fost în mod clar de tip Angora.

Astăzi, cel mai popular ragdoll bucurat în Anglia, Germania, Italia, Franța și, desigur, Statele Unite ale Americii. Aceasta rasa este foarte similar cu perșii.

Descriere rasa Ragdoll

fotografii Ragdoll pisica, pret, descriere rasa, caracter, video, pepiniere - murkote despre pisici și pisici

„Acești ochi în fața unui caleidoscop de lumini.“ Primul lucru pe care îl observi atunci când întâlnirea cu un reprezentant al rasei ragdoll - este ochi albaștri și foarte inteligent luminoase care par să se uite în esența lucrurilor. Felina Buddha - este, probabil, cea mai bună descriere a Ragdoll. Dar standardul rasei insista pe detalii.

 1. Pisica lui cap rasa pană ragdoll. Între urechi suprafață plană evidentă. Obrajii sunt bine dezvoltate, se mișcă lin în maxilarului și bărbia sunt de dimensiune medie:
 • nas „păpuși“ are o pauză de ușor - de tranziție. IMPORTANT! Lungimea nasului de 2 ori mai mare decât lățimea;
 • la baza urechilor sunt largi, dar vârfurile periei pot avea. Dimensiunile urechii medii, există o ușoară înclinare urechi înainte. Pe partea interioară a lungimii părului urechii medii;
 • Ochii - fără ochi, și ochii! Și acești ochi pot fi albastru extrem de luminos. Permise diferite surdina. Ochii sunt mari, ovale, set departe unul de altul. Apropo, un efect ragdoll tonusului muscular special și faptul că ochii acestei rase pisoi deschide doar două săptămâni după naștere, în timp, ca un pisoi normal pe al 10-lea sau al 12-lea zi;
 • mustață albă de lux - una dintre caracteristicile definitorii ale rasei;
 • Gatul este musculos si puternic.
 1. De fapt, se pare ca o pisica ragdoll, unele cu birmanezi comun. există similarități, dar diferențele au fost mai mici. Spre deosebire de Birman, Ragdoll - sunt pisici mari și grele. Dimensiunea lor depinde puternic pe podea. Fetele miniaturizat în mod semnificativ. Dar, la pisici și la pisici piept este bine dezvoltat, larg, corpul în sine este lung, musculos. La depozitele de grasime abdominala poate fi (dar numai pe stomac, în alte locuri, aceste rezerve sunt excluse). Dezvoltarea completă a pisicilor ajunge la aproximativ trei ani. În aparență acestea sunt medii, mai degrabă, mai aproape de Maine Coon. cu excepția cazului de colorare este ușor înșelătoare.

fotografii Ragdoll pisica, pret, descriere rasa, caracter, video, pepiniere - murkote despre pisici și pisici

Picioare de lungime de mijloc între degetele de pe picioare pot fi rotunjite fire de păr.

Coada este lunga, a subliniat, foarte stufoasa. Când se conduce de lîna Ragdoll transporta banner-ul cu mândrie și foarte vertical.

Greutate 4-6 kg pisica, pisicile 6-9 kg. Oh, da, printre greii pisoi pisici de rasa!

 1. Blana pisicilor, dacă promonitorit recenzii proprietarii Ragdoll, similar cu blana de iepure. Ea este de lungime medie, cu putin subparul, textura matasoasa (și, prin urmare, aproape nu se încadrează în jos), ușor și fără durere de pieptănat. Pe gat - un guler de lână proeminent, și pe picioarele din spate, „pantaloni“ - acest lucru arata ragdoll ideal de imagine!
 1. Culoare. Ragdoll poate avea trei tipuri de culoare:
 • color-point (tip siamez Un strat de lumină și o mască pe față, plus o coadă întunecată, urechi și labe.);
 • mănuși de culoare «mise» (mănuși albe pe picioare si un strat subtire pe piept și bărbie);
 • bicolor, o combinație de două culori (picioare, piept, abdomen - alb, corp de lumină, masca întuneric pe fata si coada mai inchisa si urechi).


fotografii Ragdoll pisica, pret, descriere rasa, caracter, video, pepiniere - murkote despre pisici și pisici

nuanțe de blană pot fi diferite variante ale cacao sau ciocolata maro precum și întuneric violet sau albastru. combinații de culori standard nu sunt limitate.

Negru, gri, pata rosie ... nu e vorba despre ei. Dacă încercați să ofere un animal de o astfel de culoare, ar putea fi altcineva, dar nu o „păpușă“! Dar sunt toate Ragdoll alb, dar nu pentru mult timp. Iar povestea este încă să vină.

caracter ragdoll

„Tahiti, Tahiti, nu am fost pe oricare din Tahiti, și suntem bine hrăniți!“ Adaptabilitate rare inerente reprezentanților rasei, este pur și simplu uimitor. Ele sunt ușor de adaptat la orice acasă, și aproape orice companie. Principalul lucru pe care a fost liniște! Deoarece zgomote puternice interfera leneș și ragdoll leneș iubește cel mai mult și o face cu maiestrie! Cu ei atât de confortabil sub același acoperiș - Ragdolls sunt calme, blajin și ascultător. De fapt, nu este de mirare atunci când consideră că le-a adus tocmai din cauza naturii.

fotografii Ragdoll pisica, pret, descriere rasa, caracter, video, pepiniere - murkote despre pisici și pisici

Iar personajul sa dovedit nu agresiv și foarte moale. Proprietarii spun că, în orice poziție care nu sunt plantate ragdoll, pisoi ragdoll în astfel de urme. Nu e de mirare că sunt numite jucării!

IMPORTANT! De la apariția de rock din lume este în mod constant încearcă să treacă de pe cineva Ragdoll altcineva. Cum de a stabili că înainte de fals? Exclusiv în natură. ragdoll fals nu este distractiv! Sau, mai degrabă, niciodată nu arată caracterul unic, atât de apreciate de către cunoscători.

Apropo, o altă diferență Ragdoll - voce. El este nevoie foarte rar, numai în cazul și abia audibil. Acest lucru discret Ragdoll manifestat în toate - cum se relaxează în mână, și curățenie, și umilință.

Aceasta rasa este ideala pentru familiile cu copii. pentru că Ragdoll place când au stors, mîngîie și răsfățat.

Mai mult decât atât, în cazul în care de la o vârstă fragedă pentru a învăța copilul să Schlee, atunci va fi posibil să se facă promenade Ragdoll pe îndelete, prezintă pentru fotografii și autografe.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că, dacă aveți deja un animal de companie (pisică sau câine), atunci nu lăsa să se oprească la ideea de a aduce la casa de Ragdoll - se inteleg bine si chiar face prieteni. Dar compania umană încă de preferat pentru el. Pregătiți-vă pentru faptul că „păpușă“ va fi întotdeauna la îndemână. Sau pe jos, sau aproape, în general, așa cum se va!

fotografii Ragdoll pisica, pret, descriere rasa, caracter, video, pepiniere - murkote despre pisici și pisici

În principiu, Ragdoll - baieti cu stare bună de sănătate și că acestea păstrează stare bună de sănătate la o vârstă înaintată. Dar, totuși, nu fără o lingură de gudron.

Prima problemă inerentă rasei special - displazie de sold. inconvenient ușoară specială această boală nu cauzează animalului, iar proprietarul și toate pot trece neobservate. Dar aici e gradul sever de displazie amenință claudicație sau imobilizare pentru animale de companie.

O altă problemă care poate să apară - cardiomiopatie hipertrofică feline (HCM). Aceasta boala de inima este periculoasă, deoarece chiar și la o vârstă fragedă a animalului poate muri destul de brusc. Deoarece boala este moștenită, atunci când achiziționează un ragdoll, lasa crescatori vă va oferi informații exacte cu privire la starea de sănătate a părinților pisoi. Cu toate acestea, HCM poate primi pisicile bolnave și alte specii, dar uneori este mai bine să arunce în aer pe apă și să fie în condiții de siguranță.

fotografii Ragdoll pisica, pret, descriere rasa, caracter, video, pepiniere - murkote despre pisici și pisici

crescătorii cu experiență recomanda Ragdoll pentru a lua copilul de la mama ei la vârsta de aproximativ 16 săptămâni. Acest lucru se datorează o ușoară întârziere în dezvoltarea regdollchikov, comparativ cu copiii din alte rase.

Apropo, aceste reacții întârziate afectează îngrijirea „jucării de pluș“. În orice caz, acestea nu ar trebui să li se permită să meargă numai în stradă, pentru că acestea sunt lovit de o mașină sau nu au timp să se ascundă de la câini agresivi. Ragdoll nu se pot apăra, așa că - doar acasă habitat!

IMPORTANT! Ragdoll nu sunt în măsură să flip doar în aer, trebuie să vă asigurați că acestea nu cad de la o înălțime, chiar și cele mai mici. Deci, steles paie, și este mai bine doar pentru a intarca animalului pentru a urca de mare - pisici Ragdoll sunt inteligente, ei vor înțelege!

nuanțe speciale de îngrijire pentru lenesii nu - nu par ragdoll intr-o parte, dar periaj zilnic nu o va face rău. Utilizați o perie speciala pentru pisici din Siberia și a obține plăcere reciprocă.

Ragdoll flegmatic, dar nu în timpul hrănirii! Mananca „pupa“ dragoste și lipsa poftei de mâncare nu se plânge. Dar Semne (!) Norocoase ale obezității nu sunt văzute.

Dar nevoia urgentă de a aditivi speciali minerale - este. La urma urmei, dezvoltarea completă a rasei atinge doar vârsta de 4 m, toate, creșterea costurilor în timp ce scheletul lor este în creștere de energie și de medicul veterinar dumneavoastră vă va spune ce și cum să le umple, și ce să se hrănească suplimente pentru animale de companie.

Deoarece animalele de companie aparțin greii, și porțiunile de alimente pentru ei mai mari decât pis normale. Astfel, pisoi în fiecare zi pentru a nu mai puțin de 120 de grame de produse alimentare, în timp ce adulții - până la 300 de grame.

hrană uscată adecvată va satisface pe deplin nevoile ragdoll, iar dacă alegeți un tip natural de produse alimentare, amintiți-vă că nu vă puteți hrăni animalele de companie gras, prăjit, lapte, pește dumneavoastră râu și cereale în surplus. Carnea ar trebui să fie 2/3 din dieta totala.

Produse alimentare trebuie să fie nu numai din belșug, dar, de asemenea, frecvent!


fotografii

fotografii Ragdoll pisica, pret, descriere rasa, caracter, video, pepiniere - murkote despre pisici și pisici