fotografii de palmier domestice și numele de specii și varietăți

  • Areca Areca
  • Chamaedorea elegans elegans Chamaedorea
  • Hamerops hamerops ghemuit ghemuit
  • Nucă de cocos copac copac de nucă de cocos
  • Tamarind Tamarind canarian canariană

Palmieri sunt plante populare printre cele mai iubitorii de flori, datorită faptului că acestea sunt extrem de eficiente, decorative, si, cel mai important, pe termen lung, și nu foarte dificil să crească la domiciliu. Până de curând, aproape în fiecare salon sau birou a fost un mare asupra lui palmier, deoarece aceste plante au predominat în timpul său, un fel de moda. În prezent, cele mai multe cazuri sunt mai puțin frecvente, mulți dintre noi dragoste încă aceste plante neobișnuite. Pentru a alege de acolo sunt multe feluri, chiar și în creștere de până la câțiva metri în înălțime, astfel încât atunci când aleg o anumită plantă ar trebui să fie ghidate, în special, dimensiunea camerei în care să crească de palmier.Cum de a crea condiții optime pentru palmier?

Palmieri - nu flori exotice exigente de îngrijire, dar dacă doriți să de mai mulți ani, ei, te rog, cu aspectul lor, ar trebui să aibă grijă de ele, în conformitate cu cerințele. Aproape toți copacii iubesc lumina, dar este de dorit ca acesta să fie difuzate, mai degrabă decât o linie dreaptă. Dacă vorbim despre anumite tipuri, cum ar fi palmele de nucă de cocos și data, ele pot fi din când în când pentru a expune la lumina directă a soarelui. cerințe ușor diferite de la Hovei. care va crește bine în soare și la umbră. Deoarece palma este plante tropicale, ei preferă temperatura ridicată a aerului, care, în timpul iernii, nu ar trebui să scadă sub 10 de grade Celsius. Trebuie avut grijă ca aceste plante au avut o mulțime de aer proaspăt, ar trebui să le plaseze în zonele în care există o circulație constantă și aer curat. În timpul iernii, nu permit aerisirea intensivă a spațiilor.

fotografii de palmier domestice și numele de specii și varietăți

Palmieri ca solul acid. Unele dintre speciile lor au cerințe ușor diferite pentru sol, astfel încât înainte de a vă decide să achiziționeze un palmier specific, un aspect bun la informațiile privind îngrijirea la domiciliu pentru un anumit tip. Este demn de a folosi un amestec special, care pot fi cumpărate în magazinele de grădinărit, ca teren pentru palmieri. Apoi, va avea încredere în faptul că substratul este bine pregătit și planta suficiente elemente nutritive.

Pe parcursul întregii palma sezonului de creștere ar trebui să fie fertilizat destul de intens. Îngrășămintele sunt aplicate la fiecare două săptămâni. Îngrășăminte pentru palmieri pot fi, de asemenea, achiziționate în magazinele de grădinărit. În timpul aplicării îngrășămintelor ar trebui să urmeze cu atenție recomandările de pe ambalaj în ceea ce privește proporția și cantitatea de fertilizator utilizată. În caz contrar, nu te va ajuta planta, și mult rău, care poate duce la moartea sa.

fotografii de palmier domestice și numele de specii și varietăți

Trebuie amintit despre irigare intensivă în timpul verii, precum și pulverizarea frunzelor lor. În timpul iernii, udarea trebuie redus, dar solul din oala nu trebuie sa fie complet uscat. Evitați pulverizarea frunzelor la momentul luminii solare intense, care este, în după-amiaza, deoarece acest lucru poate provoca arsuri. Este necesar să se pulveriza numai în dimineața. Frunze de aspect frumos ar trebui să fie curățate cu o cârpă umedă, apoi lucesc frumos. Nu este recomandat să folosiți polishuri. Apa ar trebui să fie fiert pentru a face mai moale și ofertă, pentru că este o astfel de apă dedurizată pentru palmieri.Dacă doriți să transplant floare ar trebui să o facă mai devreme în primăvară. Aceasta planta este transplantat numai atunci când rădăcinile umple întregul pot, pentru că palmierii se simt bine in ghivece strâmte, cu excepția cazului în care sunt adânci. În cazul în care o instalație de mare, în loc de grefare este necesară înlocuirea numai stratul superior al solului.

Boli și dăunători

Unele dintre aceste simptome pot indica faptul că palma este ceva rău. Ce să acorde atenție? Unul dintre simptomele tulburatoare de uscare îngălbenire și frunzelor. În acest caz, este necesar să se ia în considerare trei motive posibile. Unul dintre motivele, prea mult udarea plantelor sau invers. îngălbenirea frunze poate fi o cauza de hipotermie. Dacă au existat pete maro pe frunze. acesta poate fi un simptom al arsurilor solare sau a excesului de calciu. Pentru a evita această problemă, înlocuiți solul din oala, apoi se toarnă planta de apă clocotită.

fotografii de palmier domestice și numele de specii și varietăți

Nu expuneți planta la lumina directă a soarelui. Palmieri sunt, de asemenea, sensibile la boli fungice. ceea ce duce la maculara maro la exterior și pe partea inferioară a frunzelor. Din păcate, frunzele cele mai grav afectate ar trebui să fie eliminate pentru a reduce răspândirea bolii. Flower nevoie prin pulverizare cu preparatul acțiunii fungicide pentru protecția plantelor. pete de argint pe frunze și firul de sub ele înseamnă că floarea ta dăunătorilor, căpușa păianjen plăgilor. O puteți elimina cu un medicament special care este disponibil în magazine houseplants. Un alt dăunătorilor care atacă această mealybug de palmier. Prezența sa prezinta „lână“ între frunze. În acest caz, trebuie să utilizați, de asemenea, un medicament special concepute. Cel mai bun dintre toate, fiecare simptom alarmant pentru a descrie profesioniștii care lucrează în magazinele din plante de grădină. Puteți aduce, de asemenea fotografii. Pe baza acestui expert va selecta instrumentul care ajută planta ta.

palmieri populare cultivate în casa

Există mai multe specii ale acestei plante, care sunt foarte populare în rândul fanilor de plante de interior. Fotografii și nume de palmieri de acasă populare:

curmal

fotografii de palmier domestice și numele de specii și varietăți

Locuinta cultivate versiune ușor mai mică de ea, genul numit Fenicia canarian. Planta, desigur, are o calitate fină sub formă de frunze greu penate. În sălbăticie, care trăiesc în pădurile tropicale, și astfel de condiții, prefera la domiciliu. Planta are nevoie de suficient de locație însorită și sol fertil, dar, în general, nu este prea dificil să crească. Propagate prin semințe, dar pentru a realiza apariția nevoie de o mulțime de răbdare, pentru că piatra poate da germenele unei luni.

nucă de cocos copac

fotografii de palmier domestice și numele de specii și varietăți

Caracterizat, mai presus de toate, frunze decorative lungi. Se poate crește până la 25 de metri în înălțime. Deși această plantă și pe termen lung, este rareori posibil să supraviețuiască la domiciliu timp de mai mulți ani. În ciuda acestui fapt, mulți iubitori de plante preferă reproducatoare să o admire cel puțin câțiva ani.

fotografii de palmier domestice și numele de specii și varietăți

Floarea care iubește umezeala în sol și în aer. Acesta trebuie să fie udat de multe ori și să aibă grijă de faptul că, în camera unde a trăit, a fost suficient de umiditate în aer. Acesta este crescut în casa din cauza sale frunze frumoase, decorative, cum, de altfel, și fiecare palmier. Se poate crește până la 2 metri în înălțime, cu toate că în natură ajunge la o dimensiune mult mai mare.

Washingtonia

fotografii de palmier domestice și numele de specii și varietăți

Aceasta floare a fost numit în onoarea primului președinte al Statelor Unite, are frunze caracteristice și trunchi. Ceea ce este interesant, lasă ofilirea după ce nu cad și atârnând în jos la pământ, se pare destul de interesant, deși mulți recunosc că floarea nu arata foarte elegant. planta originara din regiunile relativ uscate și stâncoase. Acest palmier este dificil să crească, de multe ori nu supraviețuiesc acasă.

fotografii de palmier domestice și numele de specii și varietăți

Originar din Europa, planta este format de obicei din mai multe trunchiuri. Este un palmier scăzută și stufoasă. Locuinta poate crește până la 2 metri, dar este de obicei mult mai mici.

Palm copac în casă, desigur, un element decorativ minunat și luminos. Este demn de adăugarea a cel puțin un fel în colecție. Palmieri sunt foarte frumoase si decorative, precum și timpul petrecut pe ingrijirea lor, cu siguranta merita.