fotografie pisică Serval, prețul, natura rasei, descriere, videoclip

Având în vedere natura diversă a omenirii se poate vedea frumusețea unică a fiecărui tip nou de animale. Un exemplu frapant de minunile sale sunt considerate pisici Serval. Este un prădător al familiei pisica. Toată lumea care vede acest miracol minunat, doresc să aibă animale de companie originale.Aceasta rasa este simuleaza nu numai culoarea unui ghepard, dar, de asemenea, admira grația și eleganța mersului. Înainte de a cumpăra un animal Bloods tropicale ar trebui să fie un studiu aprofundat al normelor pentru îngrijirea și educarea acestuia. Despre aceasta rasa neobișnuit de pisici, puțini oameni știu, dar ajunge să știu în valoare de ea. Este numit un arbust sau o pisică Serval și este o raritate.

La originea Serval

Pisicile din aceasta rasa a aparut in Africa si dragoste cea mai mare parte libertate. În est, Republica Unită Tanzania veți găsi cele mai multe dintre aceste mici „Cheetah-pisici.“ Pentru fiecare 100 km 2 extins aproximativ 40 de subspecii. Mai multe specii înregistrate în Cartea Roșie.

fotografie pisică Serval, prețul, natura rasei, descriere, videoclip
Cheamă-i pisici a devenit Bush pentru că habitatele lor au fost mai întâi în tufișuri lângă apă. Pisicile place să vâneze chiar înainte de zori sau seara târziu, când soarele a mers în jos în spatele orizontului. Ei mănâncă iepuri, păsări, rozătoare, antilope mici.

Din păcate, braconierii au redus foarte mult numărul de Serval, distruge-le din cauza frumos lână. Dar, în timp, mulți cunoscători de frumusete a inceput sa domesticeasca pisicile, așa că acum servals pot trăi în case, apartamente. Și cel mai important, departe de dăunători naturii.

Durata de viață a pisicilor la arbust mare de la 10 la 12 ani, și domesticit de la 15 la 20 de ani.

Rasă Descriere Serval

Serval - considerat rasa de ruinare, având un nivel ridicat de apariție. Colorarea care amintește de originea pisicilor, că acestea sunt proiectate pentru a merge de vânătoare, atac. Înălțimea de salt este egal cu mai mare de 3,5 m. Activitatea mare de 5 la 9 dimineața și de la 22 pm la miezul nopții.

Parametrii fiziologici sunt: ​​greabăn este de 60 cm în înălțime și în lungime de la 120 la 130 cm, fără a socoti coada. Printre felinelor acestei rase și toate picioarele sunt mai lungi decât urechile lungi corespunzătoare. Corp, ochii și orice altceva în proporție, indicând faptul că osul corect pliat. greutate Serval de aproximativ 18 kg.

Dupa ce cauta cu atentie la aceasta rasa, este posibil să observați următoarele:

 • Head. Dimensiunea mică ei, spre deosebire de corp și un gât lung. Urechile sunt largi și alungite, scoate în afară ca un rasi. Particularitatea faptul că pisica poate auzi prada de la distanță.
 • Forma nasului și nasul prea mare, mai mult ca nasul unui ghepard, nu pisicile. Culoarea sa este negru.
 • Migdalati ochi cu un ochi de culoare deschisă vânătorului.
 • Corpul are o dimensiune medie în comparație cu alte tipuri de pisici în Africa. Un corp foarte ușor alungit. Dar servals se par giganți, spre deosebire de pisici obișnuite. Lungimea corpului poate ajunge la 1 m.
 • dimensiunea cozii de la 25 la 40 cm. În aparență, este un pic mai scurt și îndesat.
 • Blana este vopsit în nuanțe deschise cu lapte mici pete de culoare de ciocolată. De asemenea, există linie haotic cu un fundal de culoare gălbuie. Culoarea face ca pisicile în animale maiestuoase cu mersul regal și aspectul pupa. Datorită profesionalismului crescatorilor a fost realizat un nou tip de serval cu culorile originale: umflaturilor argintii pe un fundal alb.
 • Pe fata, abdomen și piept de culoare albă, cu doar câteva pete. Pe urechile de pe partea din spate a spotului luminos la vârful care perie negru. Aceasta sugerează o relație genetică la trap.

fotografie Serval

 • o priveliște incredibilă;
  fotografie pisică Serval, prețul, natura rasei, descriere, videoclip
 • rânjet;
  fotografie pisică Serval, prețul, natura rasei, descriere, videoclip
 • pisoi Serval joaca;
  fotografie pisică Serval, prețul, natura rasei, descriere, videoclip
 • Milas;
  fotografie pisică Serval, prețul, natura rasei, descriere, videoclip
 • cu Caracals;
  fotografie pisică Serval, prețul, natura rasei, descriere, videoclip
 • frumos;
  fotografie pisică Serval, prețul, natura rasei, descriere, videoclip


Caracter și intelectul Serval

Serval poate ajunge rapid mai departe cu noul proprietar datorită dispoziției sale liniștită și sociabilitate. Este de remarcat faptul ca aceasta rasa este întotdeauna devine răsfățatul familiei, din cauza naturii și ludic. Cu toate acestea, crescătorii sfătuiți să achiziționeze Serval chiar și în vârstă mică, care în timpul șederii a existat o încredere și iubire proprietarului. Dar dacă proprietarul va avea grijă grijă de pisoi, satura mâncărurile sale delicioase încă din pruncie, „respectul pisicii“ pentru el va crește! Și cel mai important, animalul se va simți în siguranță în mâinile unei persoane grijulii.

fotografie pisică Serval, prețul, natura rasei, descriere, videoclip

Rasa de pisici fotografie Serval

Serval-pisică compatibil, nu respinge educația. În plus, inteligent, percepe informațiile și reacționează la ea în mod corespunzător. În cazul în care proprietarul simpatic Serval, îi place să freca pe ele, arătând bucurie în cadrul reuniunii. În acest caz, miau nu le place vocile de pisici obișnuite, și mai mult pe ciripitul păsărilor.

Serval îi place să se agațe de orice coarda, cablu, sârmă, astfel încât trebuie respectate măsuri de precauție. De asemenea, este dragostea de jucării moi care Mesteca. Acest lucru va ajuta la salvarea de lucruri prețioase de la rău. În cazul în care animalul a început deja să încerce lucruri pe cerul gurii, cu ajutorul spray de mere poate fi evitata privirea de la razgryzaniya ceva. Jucăriile de dorit să cumpere o pentru a preveni ingerarea de dimensiuni medii.

De asemenea, aceste animale posedă calități, cum ar fi viclean și încăpățânat, astfel încât jocul ar trebui să arate limitele a ceea ce este permis.

Datorită rădăcini africane, Serval are mai multe calități, cum ar fi agilitate si ingeniozitate. De aceea, bănuind pericol, el se va eschiva. Dar lucrul cel mai atractiv despre el este credincios și iubitor serval la gazdă.

Particularitatea în Serval natura în faptul că îi place să se prostească, în competiție, selectarea unui obiect ca un câine. Funny pisică în căutarea aduce mingea aruncată de către proprietar. Se vorbește despre dragoste pentru jocuri, curiozitate, pisică rătăcită. Conviețuiește cu câini de pacient, prietenos cu semenii lor.

Îngrijire Serval

fotografie pisică Serval, prețul, natura rasei, descriere, videoclip

fotografie Serval pisică

Serval nu să se simtă abandonat și mai obișnuiți cu proprietarul, ar trebui să acorde o atenție în măsura în care este posibil: să se joace împreună pe covorul care au văzut ochii pisoiului aproape. Acesta va aminti caracteristicile faciale și animalul se va simți confortul și liniștea. Pentru plimbări, mulți proprietari bogați devin lesa sau guler. Dar este important să ne amintim că a lăsa animalele de companie nesupravegheat se pot pierde în guler.

Pentru a nu pierde prietenia cu un Serval, ar trebui să fie reținut și să nu-l lovească atunci când el e enervant. Este mai bine pentru a crea un stres mic cu un pistol cu ​​apă. Dar, mai des decât simpla observație este suficientă.

Înot (1 pe saptamana) nu va tortura, ca servals sunt foarte mândru de apă. În plus, acestea au capacitatea de a răspunde rapid și de pește, astfel încât să puteți înota în corpurile mari de apă la o bună utilizare.

Hrana animalelor de companie ar trebui să oase de pui, aripi, și suplimente speciale de calciu cu vitamine. Cantitatea consumate pe pisici adulte zi este egal cu 45 g până la 1,4 kg de carne.

Obișnuiți la toaletă doar Serval. Trebuie doar să arate și spune o mulțime de timp în cazul în care pentru a merge. Crestei și perie urechile este recomandat ca standard - 1 dată pe săptămână.

Este important să nu uităm despre vaccin pentru a proteja impotriva bolilor infectioase si a altor. Dar ar trebui să ne asigurăm că vaccinul nu este un virus periculos, care poate duce la deces. Este necesar să se observe comportamentul animalului, mers pe jos. Observând că ceva a fost greșit, de exemplu, diaree, imediat pentru a merge la medicul veterinar.

Serval cost cu o schimbare

Serval este o raritate și este popular pentru aspectul său unic, astfel încât costul este foarte mare: de la 2 la 7 000 000 de dolari.