Foto privind cerințele permisul de conducere în 2019 într-o fotografie pe dreapta

Care este comoditatea acestei opțiuni de înregistrare a unui permis de conducere?

 • Conducătorul auto este eliberat de a avea să-și petreacă timpul merge la un salon de fotografie.
 • Fotografiile realizate de către ofițerii de poliție de trafic, se vor îndeplini toate cerințele necesare. Nu trebuie să se reînscrie la studio și să facă noi imagini din faptul că fotograful a fost familiarizat cu noile standarde stabilite de fotografiile de pe documente.

În cazul în care departamentul de poliție de trafic local nu a furnizat astfel de servicii, viitorii șoferi vor avea un avans de aprovizionare de fotografii de probă necesare. Ce fel de fotografii sunt necesare pentru înregistrarea unui permis de conducere?Fotografii pentru documente: cerințe generale

Foto privind cerințele permisul de conducere în 2017 la o fotografie pe dreapta
În aproape fiecare departament și agențiile guvernamentale există o serie de cerințe la imaginile de pe documentele. Cel mai adesea, parametrii de bază pe care se bazează se referă la:

 • Mărimea totală a fotografiilor.
 • Fața Scale (este de obicei definit ca un procent din suprafața totală a imaginii).
 • dimensiunea câmpului.
 • image crominanță (poate fi un alb-negru sau color).
 • Textura hârtiei (lucioasă sau mată).
 • Culoare de fundal.
 • Cerințe specifice pentru coafura, bijuterii, sau prezența caracteristicilor de costum (de exemplu, pentru un costum care se deschide umerii și gâtul lui).

Lista de cerințe generale la fotografiile de pe documentele

Foto privind cerințele permisul de conducere în 2017 la o fotografie pe dreapta

 1. Locul de amplasare permisă în fața centru numai strict imagine completă în față, fără tigaie și capul de înclinare.
 2. Fotografiat ar trebui să se uite doar la aparatul de fotografiat.
 3. Expresia facială trebuie să fie neutru. Grimase și zâmbete, denaturând caracteristicile sale nu sunt permise.
 4. Ochii trebuie să fie clar vizibile și larg deschisă: este necesar să se asigure că a fost în mod clar de culoare vizibilă a irisului lor.
 5. Nu trebuie să existe nici o pălării și ochelari fumurii.
 6. Dacă fotografiat poartă ochelari optice tot timpul, atunci el ar trebui să fie eliminate în aceleași pahare (cu condiția ca acestea să nu se înnegrească). În acest caz, cerințele prevăzute la al patrulea paragraf se observă în mod clar.
 7. Machiajul trebuie sa fie neutru, nu deformată și nu schimbă caracteristicile faciale.
 8. Claritatea și claritatea imaginii trebuie să fie foarte mare.
 9. De iluminat ar trebui să fie uniformă. Nu este permis zasvetlonnye zone, contraste, umbre ascuțite și scoate în evidență.
 10. Fundalul ar trebui să fie simplu, fără obstacole.

Cerințe pentru fotografii de pe permisul de conducere

Foto privind cerințele permisul de conducere în 2017 la o fotografie pe dreapta
Deci, ai venit la studio pentru a face fotografia de pe dreapta. Cerințe pentru astfel de instantanee, următoarele:

 • Dimensiunea fotografiei de pe dreapta de 3 × 4 cm.
 • În fotografie permis de conducere la momentul zona pentru imprimare nu se face, nici stânga, nici dreapta.
 • Hârtia foto trebuie să fie periat numai, elimină formarea de divorțuri sunt inevitabile atunci când atingeți degetele la document. Acest lucru vă permite să posta o imagine este întotdeauna clară și curată. Un alt motiv pentru utilizarea de hârtie mată este capacitatea sa de a capta sigiliul. Pe cerneala de suprafață mată nu este întins, și nu se răspândească. Grosimea hârtiei nu trebuie să depășească 0,3 mm.
 • Dimensiune fata fullface fotografiat strict ar trebui să fie de 80% din suprafața totală a imaginii (într-o dimensiune valoare, acest lucru va fi de aproximativ 320 mm).
 • Din fotografiile pe care doriți să se confrunte cu deschiderea maximă. Fruntea și urechile trebuie să fie vizibile, astfel încât părul de pe fața pe care doriți să o eliminați, face coafura corespunzătoare.
 • Fotografiat pe dreapta ar trebui să fie în haine de strictă, lipsită de clivaj. Nu este permis să poarte umerii goi.
 • Nu acceptăm fotografii în pălării, ochelari de soare și headbands.
 • Imaginea trebuie să fie clare și clare. imagini și fotografii cu scoate în evidență estompate nu sunt acceptate în departamentele de poliție de trafic.
 • Oamenii care poarta in mod constant ochelari pentru corectarea vederii, se poate retrage și ochelari, și fără ele. Chiar dacă imaginea este luată fără ochelari, drepturile vor fi act obligatoriu ca soferul este permis sa conduca numai în ele. Filmat pe dreapta nu poate în nici un ochelari. rame neacceptate cu lentile fumurii disimularea ochiul uman. Acestea vor fi respinse, si poze cu jante prea masive, acoperă cea mai mare parte feței. Este lentile de orbire inacceptabile în imagine.
 • contrastul imaginii să fie medie. Prea zasvetlonnye sau imagini foarte întunecate pot fi respinse în poliția rutieră. Prezența umbrelor ca inadmisibile.
 • dimensiunea câmpului deasupra capului trebuie sa fie de 2-4 mm.
 • Culoarea de fond privind drepturile vechiul model a fost alb. Pentru licență a noilor exemple de fotografii de conducere se face doar pe un fundal roșu. În conformitate cu această cerință, ar trebui să fie colorate numai imaginile de pe permisul de conducere data.
 • Fotografiile trebuie să aibă o suprafață perfect netedă, care nu sunt permise nici un fisuri sau fracturi sau zgârieturi. S-ar putea să nu prezenta nici un pete.


conducătorii auto începători, pregătește documente, întrebări frecvente întrebare: „cât de mult la fotografiile de pe dreapta“ Pentru a obține un permis de conducere trebuie să fie de două dimensiunea imaginii mată de 3 × 4 cm.

la cerințele instantanee pentru drepturile internaționale

Trebuie să luați o fotografie pe dreptul internațional? să-i sunt aproape identice cu cele care se aplică imaginile de pe documentele românești. Singura diferență este dimensiunea fotografiei. Parametrii săi - 3,5 x 4,5 cm.

Cerințe foto pentru certificatele medicale

Foto privind cerințele permisul de conducere în 2017 la o fotografie pe dreapta
În cazul în care un certificat medical de înregistrare a drepturilor nevoie de o fotografie mat (suprafață mat este necesară pentru a obține o amprentă clară a sigiliului), îndeplinește următoarele cerințe:

 • Dimensiunea fotografiei de pe dreapta într-un certificat medical trebuie să fie de 3 × 4 cm. Dimensiunea fata din imagine ar trebui să fie de cel puțin 280 mm. Dimensiunea maximă a câmpului, la stânga deasupra capului, nu trebuie să depășească 4 mm.
 • Exprimarea persoanei umane descrisă în fotografie trebuie să fie neutru. Smile este inadmisibil, deoarece gura fotografiat ar trebui să rămână închise.
 • Fotografia unui certificat medical poate fi alb-negru sau color: nu contează, dar fetele care preferă imagini alb-negru, înainte de a merge la un magazin, ar trebui să ia în considerare machiajul. Pe fotografii alb-negru pe buze ruj strălucitor va apărea negru, și prea ușoară pentru a face buzele alb strălucitor. Este puțin probabil că va exista o femeie care vrea astfel de fotografii. Ar trebui să evite, de asemenea, utilizarea de nuanțe violet și albastru de umbre, deoarece acestea pot crea un sentiment de fata Haggard totale si echimoze in jurul ochilor. Pentru a feței nu a strălucit, acesta poate fi aplicat la o cantitate mică de fundație sau de matuire pulbere compactă. Ghidat de aceste aceleași considerații trebuie luate în considerare cu atenție și stil de păr pentru fotografii alb-negru. Nu te prea strâns pentru a trage de păr, colectarea acestora într-o coada de cal sau coc. Imagine luată din față, poate da impresia că părul de pe cap nu este acolo.
 • Fotografia unui certificat medical poate fi fără colțul din stânga.
 • Pentru a da fata ta o expresie plăcută și prietenoasă, ar trebui să fie în momentul stabilirii cadrului pentru a aminti un eveniment plăcut sau care evocă emoții pozitive.

Puțini care reușesc să facă fotografii de înaltă calitate, care îndeplinesc toate regulile din casă. Pentru a te salva de la o mulțime de probleme inutile, este mai bine să se facă referire la un magazin foto specializat sau de a face uz de serviciile filialei locale a poliției rutiere, în cazul în care are capacitatea adecvată de a face acest lucru.

Sunteți interesat de:

Foto privind cerințele permisul de conducere în 2017 la o fotografie pe dreapta