Fospasim descriere pisica, scop, aplicarea

Toate proprietarului pisica stie cat de greu se întâmplă uneori cu animale de companie neliniștite. La expoziții, cum ar fi pisici și toate - un adevarat cosmar. Desigur, produse farmaceutice moderne produce multe varietăți de sedative în mod specific pentru astfel de cazuri, dar multe dintre ele sunt scumpe ... și dreptul intern nu permite libera circulație a acestora. Real mântuirea ar putea fi Fospasim.Fospasim descriere pisica, scop, aplicarea

caracteristicile produsului

Deci, numit remediu homeopatic inițial conceput pentru liniștitor animale în special, excitabile nervoase în timpul sau în anticiparea stresului. De exemplu, crescătorii de experiență încep să-l folosească cu o săptămână înainte de a expoziției că, în timpul spectacolelor pisica relaxat nu a condus îngrijorat.

Producătorul spune că medicamentul crește proprietățile adaptive, reduce în mod semnificativ gradul de animale timide. În practică, de asemenea, sa dovedit că medicamentul poate reduce gradul de agresiune. De asemenea, sa constatat că instalația este foarte bun pentru animalele de formare care, datorită unor particularități ale psihicului sunt dificil de studiat în condiții normale. Desigur, pisicile sunt instruiți foarte des, dar încă să participe la expoziții la anumite „artistice“ ar trebui să aibă un animal de companie.

Pisicile devin mai „maleabil“, mai puțin nervos, ele sunt mult mai rapid consolidarea reflexelor condiționate. Aici este o listă de indicații standard pentru utilizare:

  • Cand o pisica are ceva obsesie fobie nevrotic. el a fost frică de tunete, ploaie, masina de spalat, etc. Și nu este vorba atunci când un animal speriat doar stă sub pat, și despre situațiile în care vârtejul pisica purtat prin strigând vocea nu este al lui, sau cade, tremura în convulsii.
  • Când călduri care trece prea repede. Dacă te temi că pitomitsy ta fiind în „căutarea activă“, decide să parașuta de la etajul al nouălea, acest medicament - o soluție bună pentru a preveni astfel de situații.
  • Înainte de mult timp transportul de animale. Acesta arată atribuirea sculei atunci când pisica transportate în transportul aerian sau cu autobuzul, în cazul în care acesta se află în compartimentul vehiculului (de exemplu, o stare de șoc, la animalele de companie să fie sigur).
  • Când pisica se confruntă cu o singură constatare inadecvată în apartament, separarea de la gazdă. Acest lucru implică nu numai starea de depresie a animalului, dar, de asemenea, pasiunea lui de a rupe totul în bucăți, la un moment în care proprietarii nu sunt acasă. Aceasta include situații când sunt lăsate nesupravegheate pisica „pune cinci“ pe toate suprafețele orizontale din casă.
  • Foarte recomandat decupată Fospasimom pisoi înainte de înțărcare de la mama, urmată de „mutare“ lor la noii proprietari.
  • În alte cazuri, atunci când este necesar pentru a corecta comportament necorespunzător al animalului. cauzate de diverși factori din mediul extern și intern.

Fospasim descriere pisica, scop, aplicarea

Acesta este disponibil sub formă de soluție injectabilă, dar pentru uz casnic este mult mai convenabil fospasim picături pentru pisici.

Care este efectul componentelor de droguri?

Instrumentul se bazează pe extracte din diferite plante. Primul este Aconitum napellus, el este Aconitum napellus (albastru Aconit). Planta este otrăvitoare, aparține familiei Buttercup. „The King-poțiune“ Nu e de mirare sa numit Rusia.

Toate părțile plantei conțin o mare cantitate de varietate de alcaloizi. aproape nu sunt folosite și nu sunt utilizate în medicina națională, ci o anumită aplicație de Aconite în medicii sale de timp au găsit în Europa de Est. Au fost preparate din acestea lustruirea, radiculite eficiente.Dar homeopati au pentru Fighter napellus mult mai multă încredere: pentru o lungă perioadă de timp pe care o folosesc o doza microscopica de extract din planta pentru tratarea neurasteniei și anxietate. De medicina tradițională, această practică a „migrat“ în medicina veterinară.

Fospasim descriere pisica, scop, aplicarea

A doua componentă - măselariță negru notoriu, ea Hyoscyamus niger. O plantă foarte otrăvitoare, care, cu toate acestea, a fost utilizat pe scară largă încă din cele mai vechi timpuri în medicina populară. Acesta conține trei alcaloizi principale - hiosciamină, scopolaminei atropină. Este cunoscut faptul că acesta din urmă este capabil de a elimina contracția spastică a musculaturii netede. Primii doi alcaloizi - antagoniști.

Hyoscyamine crește excitabilitatea sistemului nervos, deoarece reduce scopolamină. Există un „efect balansoar“, cu rezultatul că CNS este echilibrat.

A treia componentă - Moschus moschiferus. De fapt, la fel ca în latină numit cerb Musk (mosc cerb siberian). Acest animal mic este intermediar între cerb și Olga. Calmează-te: pentru producerea de pregătire cerb la moara nu se macina, si faina nu sunt permise. Compoziția medicamentului vine cu proprietati unice de cerb mosc mosc.

Lui aproape preistoric a fost utilizat pe scară largă în medicina populară, intervalul de utilizare este incredibil de largă: de la tratamentul cancerului pentru a restabili potenta. Dar, în mod specific, în acest caz, homeopati sunt interesați de capacitatea de mosc stabiliza sistemul nervos, liniștitor ei.

componente suplimentare

O componentă suplimentară este extractul de Passionflower (Passion). Numele latin - Passiflora incarnata. Printre fanii de plante plante de interior cunoscut sub numele de „porecla“ Star Cavalerie, care este cauzată de un anumit tip de floare.

Fospasim descriere pisica, scop, aplicarea

Spre deosebire de componentele anterioare, Passionflower este recunoscut oficial de medicina oficială. În special, extractul pe baza stabilit droguri sale bine-cunoscut „New Pass“, care este un sedativ puternic. Homeopații în acest caz, sunt, de asemenea, interesat în efectul său sedativ.

Componenta următoare, Fosfor, Passiflora comestibile. „Lumea“ este cunoscut sub numele de fructul pasiunii. Medicina Oficial al proprietăților sale nu au fost studiate, dar se presupune că este capabil să normalizeze metabolismul și, la fel ca în cazul precedent, are un efect calmant asupra sistemului nervos.

Bijuteria reală în fiecare sens este o triturare Platinum Metallicum D4. Pur și simplu pune, un compus de platină. Este cunoscut faptul că această formă de metal prețios este capabil de a inhiba (adică, lentă) Forma patologică a diviziunii celulare, ceea ce face utilizarea sa în tratamentul cancerului. Homeopații cred că materialul contribuie la refacerea tesutului nervos deteriorate.

Ultima parte a medicamentului - Strychnos Ignatia, alias Strychnos. Deci, este un gen de viță de vie, care conțin stricnină. otravă mortală care cauzează contracția tetanică a mușchilor scheletici. Dar, în doze homeopatice contrar substanța „relaxează“ organism, actioneaza ca un sedativ puternic.

În plus față de toate componentele de mai sus, medicamentul conține anumiți excipienți incluzând apă purificată și glicerol. Rețineți că produsul fabricat în flacoane de 10 ml. Este foarte convenabil, deoarece această sumă este suficientă doar pentru un curs de tratament, rămâne excedent nerevendicat. Pentru proprietarii de pepinierelor au sticle de 100 ml. Deoarece medicamentul poate fi administrat la câini și o puteți cumpăra pentru toate animalele lor.

metoda de utilizare

Deci, cum se aplică exact fospasim pentru pisici? Totul depinde de forma de eliberare. În primul rând, determinăm ce să facă cu picături pentru administrare orală. Deci, pentru un adult pisica necesită 10-15 picături. Administrat la pui de la 5 la 10 picături (în cazuri rare - 15 ani).

Fospasim descriere pisica, scop, aplicarea

Soluția de dozare pentru administrare parenterală este oarecum diferită - 0,1 ml per kilogram greutate corporală, dar nu mai mult de 4,0 ml per aplicare. De droguri este introdus subcutanat sau intramuscular. Are acest medicament are efecte secundare? La doza normală nu. În orice caz, au fost identificate pentru toate studiile clinice de astfel de cazuri. Durata tratamentului - până la două săptămâni. Conform mărturiei unui medic veterinar, această perioadă poate fi prelungită.

Producătorul susține, de asemenea, că produsele sale sunt complet sigure pentru viața și sănătatea animalelor, dar încă nu merită riscul. Printre componentele medicamentului, o mulțime de alcaloizi periculoase, care, în sine, poate ucide cu ușurință un animal. Deci, ascultă doza, nu introduceți droguri de două ori pe zi, nu depășește durata tratamentului de către un medic veterinar! O supradoză de aceste medicamente este foarte de dorit, așa că nu merită riscul.