Forță a naturii farmece iarbă pentru familie și acasă

Forță a naturii farmece iarbă pentru familie și acasă

Proprietăți medicinale de plante cunoscute oamenilor mult timp în urmă. Plantele recoltate pe cont propriu, în vara, sau să cumpere în farmacii pentru a fi utilizate în medicina pe bază de plante. Dar puțini știu că plantele sunt folosite ca amulete, pentru că au puteri de vindecare, care pot îmbunătăți calitatea vieții și de a alunga energia negativa de la ea.farmece iarba de invidie și rău

Utilizați ienupăr ca tutore, dacă la locul de muncă ești înconjurat de oameni negativi sau în fața ta energie invidios și rău de multe ori îndreptate. Aceasta planta te va proteja de invidios și detractori. Transporta cu tine un obiect de ienupăr sau pune-l pe masă - aceasta vă va da o aroma minunata si curata energia din jurul vostru.

Forță a naturii farmece iarbă pentru familie și acasă

Ierburi Charm succesul în carieră

Este necesar la nord de camera a pus 3 frunze de dafin destul de mari. Laurel este o plantă a câștigătorilor. Nu este doar în eroii greci antici cap de împodobit cu ghirlande de laur. O casă în partea de nord este zona, care este responsabil pentru dezvoltarea carierei. Foi de calcul pentru a alege frumos, mare și netedă.

Forță a naturii farmece iarbă pentru familie și acasă
Yuliy Tsezar cu o cununa de lauri pe cap

Ierburi bani Charm

Pentru a vă asigura că portofelul nu este golit, a pus-o flori uscate de lavanda sau muscata. Acestea sunt printre cele mai plante de numerar. Sau să păstreze economiile lor de lângă pachete de lavanda sau oală muscata.farmece iarba pentru a lua decizii importante

Alegerea corectă va contribui la uleiuri aromatice și lemongassa de pin. Pentru a ascuți intuiție și inteligență a pus mai aproape de stofa lui cu picurat pe ea 2 picaturi de ulei de lemongrass și 1 picătură de ulei de pin.

farmece iarba de eșec și de stres

După cum știți, toate conifere efect benefic asupra sănătății umane. Cedar nu este o excepție. El a fost mult timp cunoscut pentru calitatile sale de vindecare, este adesea menționată ca „planta-chirurg“, deoarece „taie“ totul de prisos și inutile. Pregătiți-vă de baie aromatice: se adaugă apă 7 linguri sare de mare si 5 picaturi de ulei esential de cedru.

Forță a naturii farmece iarbă pentru familie și acasă

Ierburi amulete pentru case si apartamente

Dacă cazul casa de evenimente negative, adesea în mod abuziv sau a fost la o petrecere și invidios detractorii - camera avea nevoie de putere de curățare. În caz contrar, energia negativă de locuințe se acumulează pe pereți. Un semn sigur al prezenței „economii“ negative în casa va fi faptul că este dificil de a găsi (dureri de cap, pierderea de putere, o scădere accentuată a starea de spirit, etc.). Cu recoltarea de energie a face față pelinul: Okura fuma toate zidurile, și toate lucrurile rele dispar. Există un alt mod: adăugați o găleată de apă 1 cana de bulion de pelin (3 linguri pe cană) și se spală podeaua, curățați casa.

Ierburi amulete pentru a alunga vecini răi

O mascota bun pentru animale de companie va fi o grămadă de scaieți. Agata pe ușa din față. Sau se taie la miezul nopții la 2 jumătate bec normal. O jumătate pune afară (ușa din față), celălalt - latura exterioară (în tocul ușii). Ceapa ar trebui să se întindă ca o zi. El va atrage tot negativ din casă.

Ierburi pentru starea de spirit

Dar, din Aspens și plopi, mai ales în cazul în care copacii sunt vechi, este mai bine să stai departe, deoarece acestea sunt considerate a fi un vampir - ia energie si fericire.

Forță a naturii farmece iarbă pentru familie și acasă

Ierburi farmece pe căsătorie

Găsiți un fericit și ajutor de cireșe dragoste reciprocă. Hang fotografia casa unui copac înflorește, sau pus într-o vază nuiele, și este necesar să se aibă pe Lună în creștere.

Ierburi pentru tineri și frumusețe

Pe luna în creștere, mânca 1 piersica, și oasele lui nu se arunca în a treia zi lunar. Pune geanta de legare și transporta, ca mascota. De asemenea, este recomandat să ia o fotografie pe fundalul florilor de măr (în luna mai, nu-l ratați!), Și atârnă-l în colțul din extrema dreaptă al camerei foarte mare. Și atunci vei fi prețuit și înfloritoare timp de mai mulți ani.

Dacă găsiți o greșeală, vă rugăm să selectați o bucată de text și apăsați pe Ctrl + Enter.