Formarea de câini și pisici la domiciliu

Setarea scena pentru un animal de companie, mulți dintre noi visăm să-l învețe câteva trucuri neobișnuite. Și dacă cumpără un câine, te va garanta un temperament de rulare ușor și plăcut, pentru a primi o pisica, va avea, cel mai probabil, pentru a încerca să facă animalele de companie efectua comenzi sau unele activități distractive. Formarea pisici la domiciliu - un proces mult mai laborioasă decât cu câinele și începe koshkovodu, uneori, destul de dificil de realizat în nici un fel rezultate semnificative.

Cum de a instrui o pisică și o pisică? În acest articol vă va învăța cum să antreneze o pisica la domiciliu, în scopul de a obține un beneficiu maxim din acest proces, precum și toate tehnicile de bază, datorită cărora pisica ta va rula toate comenzile in cel mai scurt timp.

Caracterul pisicilor

Côte - crearea intenționată și iubitor de libertate, și, prin urmare, abordarea de formare, care lucrează cu câini, nu este absolut aplicabil. În plus, este de remarcat faptul că nu orice pisica este în măsură să-și îndeplinească orice capriciu al proprietarului. Pentru a obține efectul maxim de îmblânzire, trebuie să urmăriți cu atenție animalele lor pentru a afla ce trucuri îi place.

Formarea de câini și pisici la domiciliu

De exemplu, multe pisici le place să efectueze jucăriile lor preferate în gură, și înseamnă că aceasta pisica este destul de simplu pentru a aduce o varietate de lucruri pe teren. Firește, dimensiunea obiectului la care este planificat să antreneze o pisica pentru a fi comparabil cu dimensiunea Kotofei, și se așteaptă ca animalele de companie vă va aduce papuci - dificil. Ei bine, dacă este, desigur, nu un imens Maine Coon.

Dacă pisica ta iubește jocuri în aer liber, și întotdeauna fericit pentru a rula și să sară, fără să știu oboseală, atunci va fi foarte ușor să învețe să sară ei prin inel, precum și Sărituri oriunde pe teren.

Observarea comportamentului animalului, vei realiza rapid ceea ce este în valoare de a instrui, în scopul de a ajunge la un rezultat rapid. Pentru a afla ce trucuri ca cele mai multe animale de companie, să învețe cum să antreneze o pisica la domiciliu, și că ar putea avea nevoie.

principii de bază

În abordarea problemei pisicilor de formare la domiciliu, trebuie să înțelegem că nu vor face nimic sub constrângere. Dimpotrivă - nu vă puteți întâlni rezistența stalwart, și, prin urmare, problema pregătirii unei pisici ceva nou, trebuie să se bazeze pe bunătate și încurajare.

După finalizarea cu succes a animalului ceea ce vrei să faci, trebuie să-l răsplătească cu ceva gustos. Astăzi, industria grădină zoologică oferă o varietate de delicatese, special concepute pentru pisici, din cauza problemelor cu selecția de bunatati pentru care nu ar trebui să apară dressirovok.

Rezumând, putem spune că principiul de bază al modului de a instrui o pisica este perseverenta si repetate de multe ori instrucțiunile necesare, plus - consolidarea pozitivă rezultatul dorit.

Metode de pisici de formare

Să ne uităm la unele dintre cele mai cunoscute echipe ale cursului de formare pentru pisici începători, care sunt predate animale de companie baleen de multe ori. Acesta este de obicei:

Dacă aspiră la pisica ta efectua cel puțin una dintre aceste comenzi, aveți nevoie de bucăți mici de o tratează pisica favorit, și răbdare.

Formarea unei echipe de pisica „pentru mine!“

Cel mai simplu curs de formare o echipa de pisici - „pentru mine“ Dacă nu știi cum să tren un pisoi pentru a efectua această comandă simplu, atunci trebuie să acorde o atenție pentru a stabili dacă pisoi acordă o atenție atunci când îl suni pe nume. De obicei, animalul este ghidat rapid și aduce aminte ceea ce numim numele lui. În cazul în care numele animalului pentru a adăuga comanda „mine“, și de fiecare dată succes gustări pisica de finalizare recompensa, după un timp pisica ta este pe echipa să recurgă la picioarele tale.

Formarea unei comenzi pisica „Fetch!“

„Adu“ comanda este un pic mai greu, și pentru a asigura că este necesar să se știe care dintre toate jucăriile preferate pisicii tale. Prin definirea un astfel de lucru, puteți să-l arunci în joc, iar când pisica se va trage înapoi pronunță clar comanda „fetch“.

Și nu uita de promovare - în cazul în care pisica dupa ce echipa a adus o jucărie pentru tine, aceasta ar trebui să mulțumesc cu siguranță băuturi răcoritoare delicioase. În curând, pisicuta ta va aduce orice lucru, vă costă da doar comanda ei!

Formarea unei comenzi pisica „Stai!“

Formarea unei pisici sărind printr-un cerc

Sari prin colacul - foarte spectaculos truc, și să educe pisica domestică nu este atât de simplu. În cazul în care pisica ta îi place să sară, atunci, cel mai probabil, va stăpâni și sărind printr-un cerc. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a pune colacul în fața pisica, devenind cealaltă parte a inelului, numesc animale de companie. Când pisica merge la tine, și să treacă printr-un cerc, tu spui, „Up!“. Acest lucru va fi cuvântul, pe care pisica ar trebui să sară prin inel.

Formarea de câini și pisici la domiciliu

În cazul în care animalul a decis să trișeze, și în loc să treacă prin cercuri care încearcă să se în jurul ei, atunci trebuie să mutați inelul, astfel încât pisica a avut nici o alegere, ci să treacă prin bariera imaginară. Într-un timp scurt, cu pregătire corespunzătoare unei pisici, animalele de companie va fi capabil sa sara prin cercuri pe comandă, situate chiar pe metru înălțime, ca o pisică adevărată circ!

Încercați, încercați, tren - si tu si animalul tau de companie va reuși!

Formarea de câini și pisici la domiciliu

Metis - un caine unic sau corcitură?
 • Formarea de câini și pisici la domiciliu

  pisici ghearelor
 • Formarea de câini și pisici la domiciliu

  Cele mai rare rase de câini: Top 10
 • Formarea de câini și pisici la domiciliu

  acarienilor subcutanat la pisici: simptome și tratament
 • Formarea de câini și pisici la domiciliu

  Formarea de câini și pisici la domiciliu

  Pecingine la câini: cum să trateze
 • Formarea de câini și pisici la domiciliu

  Incontinența urinară la câini: cauze si tratament
 • Formarea de câini și pisici la domiciliu

  furaje medicamentate pentru câini în diferite boli

 • <

  ?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>