Foot Tremor - Simptome, cauze, lecheniek

Foot Tremor - Simptome, cauze, lecheniek

Simptomele picioarelor tremor

tremor la nivelul membrelor - cele mai frecvente tulburari de circulatie la pacienti. În unele cazuri, există un tremor, nu numai mâinile, ci și picioarele. Aceste mișcări involuntare cauzate de contracția alternativă ritmică și relaxarea mușchilor. Jitter poate fi invizibil pentru alții, dar este omul însuși.Acest tremor fiziologic al picioarelor se produce în timp ce în stare de ebrietate, cu mare emoție, frică, atunci când răcirea bruscă. slăbiciune generală. Acesta poate fi agravată de oboseală fizică. De exemplu, după operație prelungită într-o poziție în picioare poate să apară în continuare așa-numitele picioare tremor ortostatice care dispare atunci când culcat, șezând sau mersul pe jos.

Respectă și picioare tremor patologice. El a observat în jurul valorii de oameni. Este o caracteristică a unui număr de boli (a se vedea. Motive).

picioare tremor poate aparea la orice varsta: si la sugari si adolescenti, si adulti, precum și persoanele în vârstă.

tremor fiziologic la nivelul picioarelor pot apărea atunci când toate situațiile care conduc la overexcitation sistemului nervos (oboseală, anxietate, utilizarea excesivă de ceai sau cafea tare, consumul de alcool, droguri, și altele.). În toate aceste cazuri, în organism în cantități mari produce norepinefrina hormon. Noradrenalina si duce la hiperstimularea sistemului nervos, care se manifestă sub forma unui shake.

La nou-născuți picioare tremorul este legat imaturității sistemul endocrin si nervos. Orice stimul (colici intestinale. Plâns, hrănire, dentiție) poate fi cauza tremorului nou-născut manere, picioare, maxilarului. În cazul în care tremorul este stocat în, poate fi vârsta de 3 luni de peste este asociata cu hipoxie cerebrală în dezvoltarea fetală, insuficienta placentara, etc. În aceste cazuri, ar trebui să consulte un neurolog. Foarte des, tremurul unuia sau a ambelor picioare (pen) este observat la copiii prematuri.picioare tremor adesea incepe la copii în timpul adolescenței. cauza este schimbarile hormonale din organism. De multe ori cauza tremor la nivelul picioarelor se datorează musculare sportive undosed surmenajului. Mai mult decât atât, cu atât mai puțin organismul este instruit, cu atât mai probabil apariția de tremor.

Cauzele tremor patologice ale extremităților (superioare și inferioare) pot fi astfel de boli și condiții:
 • Boala Parkinson (modificari degenerative celulele creierului motorului);
 • Konovalov, boala Wilson (o boală ereditară cu acumularea de cupru în organe și țesuturi;
 • boli tiroidiene;
 • scleroză multiplă;
 • hepatică și insuficiență renală;
 • otrăvire chimică (de exemplu, mercur);
 • Unele supradoze de medicamente (tranchilizante amfetamină și antidepresive, etc ....);
 • otrăvirii cu săruri ale metalelor grele;
 • tumoare pe creier;
 • leziuni traumatice ale creierului;
 • predispoziție genetică.

Tratamentul tremor picior

Tratamentul tremor la nivelul membrelor depinde de cauza. apariția ocazională a tremurând nici un pericol și nu necesită tratament. În astfel de cazuri, pentru a ajuta la etapele cele mai simple: Nu mai bea ceai și cafea, cu excepția consumului de droguri și alcool, a absolvit exerciții fizice și odihnă adecvată, mediu psihologic liniștit acasă și la locul de muncă etc.

Dacă tremor a apărut în mod repetat, după ce sarcina emoțională, iar problema este dificil de a elimina, numit sedative.

Pentru tratamentul sugarilor, copiilor medicul poate prescrie un mijloc de îmbunătățire a ofertei de oxigen în țesuturi.

Din cauza medicamente pot fi utilizate astfel de medicamente ca Korgard, primidonă, clonazepam. Propranolol, Xanax, și altele.

Selectați medicamente nu poate fi tu însuți, trebuie să urmați cu strictețe recomandările medicului în materie de dozare și durata tratamentului.

Medicamente pot completa medicamente tradiționale. recomandate ceaiuri calmante, tinctura de valeriană și Leonurus. Când tremurul mâinilor și picioarelor recomandate, de asemenea, tinctura de ginseng. se iau 20 de picături de 3 ori pe zi.

Înainte de utilizare, se consulte cu un specialist.