Foc descriere furnici și fotografii

Astăzi, „furnicile criminal“ periculoase pentru oameni acolo, dar ele nu sunt un număr foarte mare. După cum se spune, frica are ochii mari. povești de groază despre furnici de foc au dobândit statutul de legendă în persoana care îi place să strice nervii întinși pe canapea.

Foc descriere furnici și fotografiiUnele adevăr în aceste povești sunt încă acolo. furnicile periculoase în lumea noastră sunt de fapt prezente, dar numele ei au destul de diferite. Biologii pe limba sa științifică a început să le numim „furnicile de foc“ pentru capacitatea sa de a provoca o intepatura de ardere dureroasă.

Unele fapte din istoria

Inițial, aceste insecte periculoase au invadat Brazilia, acesta este considerat a fi patria lor. În 1900, când comerțul a început să se îmbunătățească bovine invadatorii periculoase stabilit în Statele Unite. Această sarcină „viu“ de insecte dăunătoare a fost pe navele comerciale care l-au dus peste mare la un nou habitat.

furnicile de foc fulger a început să se înmulțească în nenumărate numere. Dușmanii naturali nu au fost aici, clima este destul de potrivit să se simtă confortabil - un mare succes pentru dăunători, să nu folosească era un păcat. Furnicile mutat în California, ocupând noi teritorii.

Dacă la începutul secolului 20 cele mai periculoase furnicile din lume, au fost limitate la teritoriul Americii de Sud, acestea au în prezent în Mexic, în America de Sud, insulele din Caraibe. Habitat pentru furnici de foc au început să aterizeze în Australia, Malaezia, Filipine, China.

Focul fiind aplicat mușcăturilor nemiloase agricultori, sălbatice și animale domestice. Ei au asediat de terenuri agricole și clădiri, au distrus rezervele de cereale. cuiburile lor ridicat pe drumuri, care ar trebui să aibă loc masina de tuns. Toate acestea subminează imaginea țărilor capitaliste.

Red importate furnica de foc: Descriere

Cine sunt ei, ei arata ca cei mici „monstri“? Exteriorul arata ca o diferenta de furnici obișnuită între ele este doar de culoare. furnicile de foc, a căror fotografie în fața ta, au o culoare roșiatică, prin urmare, nu a fost numele. Numele Lui, ei au, de asemenea, capacitatea de a arde în timpul unei muscatura.

Foc descriere furnici și fotografii
Acestea sunt insecte mici. Lungimea corpului depinde de condițiile externe și datele sunt 2-6mm. Corpul este împărțit în trei părți principale: cap, torace, abdomen. Cap și piept este mai ușor decât abdomen. Ca și ceilalți membri ai acestei familii, agresorii de foc roșu au șase picioare puternice.

Furnicile sunt clasificate la clasa de insecte cu metamorfoză completă. Dezvoltarea lor este împărțit în patru etape:

1. Ouăle.
2. Larva.
3. O dolly.
4. Insecta adult.

Larva seamănă cu o creatură neajutorat, ca un vierme. Ea nu se poate mișca în mod independent și să mănânce. Serviciul ei pentru lucrătorii individuali, atâta timp cât larva, după ce trece mai multe etape de molting, atinge masa dorită pentru a transforma într-o crisalidă.

În ultima zi, înainte de transformare să se întâmple, larva încetează utilizarea alimentelor și eliberează intestinului. persoanele care lucrează să aibă grijă de păpușă, și la momentul potrivit pentru a ajuta sa paraseasca cocon.

Stil de viata cele mai periculoase insecte

Furnicile sunt considerate dăunători care pot provoca o surpriză considerabilă. Puteți începe cu faptul că aceste creaturi nu au o dezvoltare a creierului, protejând în același timp familia și producția de alimente sunt destul de clare și ordonată. Surpriza, ei structura și comunitatea lor. Cele mai periculoase insecte, furnicile de foc trăiesc într-un furnicar construit propria lor, acolo se duce reproducerea lor. indivizii de reproducere au capacitatea de a se reproduce prin clonare, împerechere numai pentru producția de lucrători sterile. Peste o viață, regina dă numeroase urmași (aproximativ un sfert de milion de furnici).

Foc descriere furnici și fotografii
Dieta acestor furnici constă în hrană vegetală și animală, acestea nu fac distincție între ea și fericit să mănânce ambele tipuri. În principal, insecte cu un gust rostochku mânca plante erbacee, arbuști mici muguri. Dieta este format din diferite tipuri de insecte, larve, omizi. fiori de foc atac de multe ori chiar și pe șoareci, broaște și șerpi, nu ignora organele de animale mari.În timpul atacului asupra victimei unui grup mare de furnici urca picioarele la corpul ei. Sape în trompa pielii și injectați intepatura. Astfel intră în corpul animalului o doză considerabilă de otravă, care este toxic. La locul muscaturii pielii începe să ardă, există dureri insuportabile.

Structura de foc de familie de furnici

Formic familie - o comunitate organizată. În structura sa sunt:

1. Brood.
2. Adulți.
3. femele sterile (muncitori).

Familia Formic poate consta din mai multe zeci de indivizi, dar uneori se dezvoltă într-o colonie adevărată, constând din milioane de persoane care trăiesc în zone mari. familii mari - este cea mai mare parte femei sterile fără aripi, dintre care au format o castă de muncitori, soldați, și diverse alte grupuri.

În aproape fiecare familie există bărbați și una, uneori mai multe femele de reproducere, care au un nume foarte frumos - Regina, Regina. furnicile de foc sunt de lucru ca o unitate, astfel încât familia super-numita - organism. Aceste paralele cu societatea umană, diviziunea muncii, auto-organizare în situații complexe și comunicarea între membrii familiei, au atras de mult atenția oamenilor de știință.

Sursa de furnici de foc

Furnicile traiesc cu familiile lor în cuiburi, care sunt movile de pamant si dealuri de furnici sunt numite. Această sursă de insecte construct în sol, sub pietre sau din lemn. Unele specifice pentru dispozitivele de furnici folosesc plante mici particule.

Foc descriere furnici și fotografii

Între cuiburi stabilite furnicile de foc tunel prin care ei sunt liberi să se deplaseze în direcții diferite. În căutare de alimente poate rătăci mult timp, de multe ori ele apar în timpul unor astfel de întâlniri, excursii cu reprezentanții celorlalte colonii. În timpul acestor conexiuni nedorite între lupte crawl legat militante.

Opriți-vă pentru o odihnă, în cazul în care furnica furnicile de foc, un pericol pentru oameni, care sunt alergic. După ce toate furnicile au nu numai un minunat vedere, atacul lor poate duce la procese ireversibile în corpul unei ființe vii.

Pericolul reprezentat de furnici de foc

Aceste gâscă minuscul capabile de a distruge fauna, provoca o mare pierdere de păsări de curte și animale domestice, ele ucid furnici mai slab. Putem spune că toate ființele vii sunt îngroziți de aceste insecte și fugi de ei.

Oamenii arată ostilitate față de mici „monștrii“ pentru capacitatea lor de a distruge toate stocurile de produse. În apartamente urbane furnici dota cuibul în aparate electrice, ceea ce duce la închiderea acestuia, iar în cazuri rare - la foc.

Un alt motiv pentru riscul ridicat al acestui tip de furnici la om se află în venin de toxice, pe care le posedă. Statisticile confirmă că focul furnica mușcăturile sunt fatale pentru aproximativ 30-35 de oameni în fiecare an. Acest lucru se datorează faptului că otrava și are un efect neurotoxic și necrotică cuprinde alcaloid solenopsin.

Primul ajutor pentru muscatura de „monstru“

La prima suspiciune de muscatura insecte periculoase ar trebui să se deplaseze rapid departe de locul în care sursa de furnici de foc. Ar trebui să fie făcut cu atenție, astfel încât să nu provoace neliniște în „familie“. De obicei, primul început pentru a face mușcături păsări de ceas.

Foc descriere furnici și fotografii
Scuture insectele nu vor, prin urmare, trebuie să fie îndepărtate cu grijă de haine și părți ale corpului. Pentru a presa nu poate fi, deoarece furnicile zdrobite emană un miros prin care alți membri ai familiei primesc semnalul de pericol, și imediat începe un nou atac.

Apoi, aveți nevoie pentru a elibera victima din zona de îmbrăcăminte a pielii pentru a reduce umflarea. La același nivel cu acest loc, și a pus apoi o compresa rece pe ea. Asigurați-vă că pentru a lua un antihistaminic. Apoi, caută ajutor de la unitatea medicală. Amanarea poate fi costisitoare, deoarece otrava - un alergen puternic, care este adesea cauza edem pulmonar.

Moduri de a face cu „monstrii de foc“

În Statele Unite pentru a lupta cu focul „teroriști“ mici cheltuiesc miliarde de dolari in fiecare an, dar rezultatele concrete sunt încă acolo. În această țară, având în vedere furnica numele de foc - insecte importate. Pentru a combate le aplica pesticide prin pulverizarea lor cu elicoptere. încercați manual pentru a elimina sursa de furnici de foc, săpat și distruge cuib, turna apă fiartă în ele. Dar rezultatele tuturor acestor acțiuni - zero.

Așa cum se spune, pentru fiecare „personaj negativ“ are propria sa bord, inclusiv pe agresori mici mușcătoare. Modul cel mai eficient și neobișnuit de a ucide date insecte a devenit o muscă care ucide furnici de foc. Faceți cunoștință - acest luptător curajos numit musca-Gorbatko.

Foc descriere furnici și fotografii
Se depune ouă în insecte vii, din care ulterior se dezvolta in larve, care, cu ajutorul unei enzime speciale care gnaws cap formic. Acest cap este un incubator de muscă vie.

furnica de foc în România

În România, tropicale „barbari“ sunt foarte rare. Pentru ei, condițiile climatice aspre ale țării nu sunt adecvate. Dar, într-un spital din Moscova s-au găsit furnici de foc o zi. În general, deși există insecte de date, această mică colonie, care se depun cu oamenii din casele calde.

Foc descriere furnici și fotografii
Pe teritoriul România locuite de furnici roșii și roșii. Deși acestea sunt numite foc, dar nu sunt la fel de agresive ca omologii lor tropicale. Aceste insecte sunt cuiburi - echipeze cuiburi în păduri de conifere și foioase. Frisoane de acest tip distruge insectele dăunătoare, care este considerată importantă pentru oameni.

Foc descriere furnici și fotografii