Flutter ca un fluture și intepatura ca o albină la Muhammad Ali 70 de ani! (Foto)

Una dintre cele mai mari sportivi din istoria lumii box sărbătorește aniversarea

Flutter ca un fluture și intepatura ca o albină la Muhammad Ali 70 de ani! (Foto)

Doi ani mai târziu, Cassius Clay a venit la bine cunoscutul profesionist boxeri antrenor Andzhelo Dandi, și deja în 1960 (adică, doi ani mai târziu) tipul rupt cu statutul său amator. Sa întâmplat după Ali pe drumul spre final al Olimpiadei romane bate boxer sovietic Ghenadi Shatkova, iar apoi a pus pe gât o medalie de aur.Prima dată a antrenat Archi Mur. Puțin mai târziu, și anume în 1962, destinul va face o întorsătură interesantă: campion mondial în campion la categoria grea lumină 1952-1959. Archi Mur va fi scos din fostul său elev în runda a patra.

cariera tânărului boxer a continuat să se dezvolte ciclu de doi ani. Doi ani mai târziu, după ce a trimis la etajul al primului său mentor în boxul profesionist, Cassius Clay a devenit campion de necontestat al lumii: în a șasea rundă a echipei au încercat, fără succes, să-și apere centura campionat Sonny Liston a aruncat inelul pe un prosop alb. Apropo, în același an, el a fost cel care a intrat in istorie: prin unirea rândurile „Black musulmani“, Cassius a luat numele musulman de Muhammad Ali.

Flutter ca un fluture și intepatura ca o albină la Muhammad Ali 70 de ani! (Foto)

Liston, cu o pierdere de titlu nu a vrut să pună în sus, și 25 mai 1965 a fost împotriva Ali revanșă. De data aceasta Mohammed avea nevoie de un singur tur pentru a trimite Sonny un knock-out.

Răsfoind cartea vieții marilor luptători pentru doi ani în avans și de a găsi o nouă turnură a sorții Ali. 1967 campion deține lupta 28 de apărare titlu obligatoriu, păstrează cu succes centura de campionat, dar pierde în curând nu numai titlul, dar, de asemenea, box, 10.000 de dolari și libertate. Și toate acestea pentru că nu a vrut să ierte prezența credințelor. Muhammad a refuzat serviciul militar obligatoriu: el nu a vrut să ia parte la războiul din Vietnam, pe care a considerat ca inutil și nedrept. Desigur, cinci ani de închisoare, el nu sta: în 1970 Curtea Supremă a Statelor Unite a anulat verdictul și descalificarea Ali.Și el nu a luat timp pentru a „leagăn“. În același 1970 Mohammed a rupt D.Kvorri mai întâi, și apoi în Kayo runda a 15-Oscar Natalio Bonavenu. Acum am încercat să aranjeze un joc de pre-lupta favorit american profesionist - „încăierare verbală.“ Bonavena Ali a numit un laș, pentru că el a refuzat să servească în armată. Campion a spus mai mult cu greutate.

Flutter ca un fluture și intepatura ca o albină la Muhammad Ali 70 de ani! (Foto)

Flutter ca un fluture și intepatura ca o albină la Muhammad Ali 70 de ani! (Foto)

Apoi Ali, când a fost în vârstă de 39 de ani, încearcă să se întoarcă. În 1980, el a fost asurzitor învins în runda a patra, dar cine! Knockout legendarul Muhammad Ali a trimis propriul fostul partener de sparring Larry Holmes. O altă încercare de un an mai târziu, ia dat o rundă mai mult, dar în cele din urmă l-au convins că era timpul pentru a termina. Apoi, au existat boala Parkinson și lungă luptă cu ea, în care Ali a câștigat următoarea sa victorie. După ce Mohamed nu a gândit la inelul și sa concentrat asupra activităților sociale și religioase.

De-a lungul unei cariere de 20 de ani, Muhammad Ali a suferit doar trei infrangeri. Mișcările lui în ring au fost aproape de un academice, într-adevăr el a fost „fâlfâind ca un fluture.“ Niciodată, în oricare din lupta 61 Ali nu a efectuat atârnă pe adversarul: el este dintr-o altă eră, atunci când pătratul inelului luptat cu înverșunare, sever, în mod deschis și într-un mod serios. Și el a fost cel mai bun în această casetă. Cel mai bun pentru că a forța Ali a fost aplicată matematica de gândire, subtil numărate pe toate tacticile de luptă, toată geometria zonei de inel, toate eșecurile în apărarea adversarului. El a devenit campion de trei ori, a petrecut o luptă pilot cu luptător japonez, a vizitat Uniunea Sovietică și au luptat cu Gorstkovym, Zaev și Visoțki; Prin urmare, viața și cariera Muhammeda Ali și iubit de publicul american, care seamănă cu script-ul luminos al unui blockbuster la Hollywood. Și campion olimpic, „Black fulger“, cel mai mare, Muhhamed Ali, încă nu sunt de nici una dintre ele, și fiind doar un băiat în vârstă de 18 de ani, negricios Cassius Clay în Louisville că, în Kentucky, care rulează în dimineața și toată mormaind sub răsuflarea: „sunt campion mondial, eu sunt campion mondial, eu sunt campion mondial.“

Foto: youfight.info, dnevniki.ykt.ru, ntv.ru, picsbox.biz