Flowing puroi din cauzele urechi, tratament

Pentru tratamentul otitei medii supurativă este cel mai bine să caute ajutorul unui ORL-ist. Chiar dacă aveți o metode tradiționale de încredere de tratament al acestei boli, este mai bine să se consulte un medic, mai ales, că aceste metode sunt cele mai eficiente ca un instrument suplimentar pentru metodele clasice de tratament.ureche de rulare

otitelor acute supurative începe cu pătrunderea infecției în urechea medie.

Apoi, fluxul de boală convențional împărțită în trei faze:

  • Inițial, inflamația urechii medii este doar începutul, și de la început pentru a observa canalul auditiv de curgere;
  • În a doua etapă are loc perforarea timpanului și expirație devin purulente;
  • In a treia faza purulentă otita scade inflamatie si scade cantitatea de puroi, expirare complet terminată și marginile golului în membrana timpanică a intrat treptat.

Durata procesului depinde de starea corpului, astfel încât otite purulente poate continua timp de mai multe luni.

Flowing puroi din cauzele urechi, tratament

Simptomele de otita medie supurativă

Cura de otită medie, în prima fază nu permite să meargă otită purulentă în faza.

Simptomele de otita medie supurativă sunt:

  • o creștere bruscă a temperaturii;
  • durere acută a urechii, cu impact asupra maxilarului;
  • pacientul a pierdut brusc auzul.

Debutul îmbunătățirii caracteristică a doua faze a pacientului, reducerea durerii, secreție auriculară dar devin mai mari ca urechea nu este returnat.

Cum de a trata infectii ale urechii?Acesta ar trebui să adere strict la restul de pat. Pentru a elimina infectia antibiotice Prescrie. Când descărcare nestânjenit de tratament conservator ureche se efectuează.

Adesea, care se suprapune canalul auditiv, atunci tranzacția este atribuit pentru al curăța. Ureche trebuie să fie întotdeauna curățate de puroi, dar practicantul asistenta va face acest proces de calitate mult mai mare decât cel mai bun prieten, să nu mai vorbim fata de auto-afectațiune a unei oglinzi. Mai ales pentru că astfel de exerciții pot provoca daune accidentale la timpan, și pierderea parțială a auzului.

Tratamentul eficient al otită medie supurativă ar trebui să fie sigur de a furniza fluxul de puroi din cavităților urechii medii, pentru a preveni răspândirea infecției.

Cavitatea internă a urechii care urmează să fie curățate cu un tampon de bumbac, iar procedura ar trebui să continue până la curățarea completă a meatului auditiv. Apoi, după care urmează introducerea medicamentului în cavitatea. Cel mai des folosit sulfacetamida, p-sau furatsilina sau alcool salicilică. În unele cazuri, ureche sape Protargolum sau nitrat de argint pentru a închide o rană deschisă în timpan.

Uneori, antibioticele pot înlocui cu succes utilizarea mumia. Este posibil, de exemplu, amestecate într-un raport de unu la zece mumie ulei de trandafir, și să îngroape rezultat substanța inflamat ureche de două ori pe zi. Cu toate acestea, orice urechi de îngropare de droguri ar trebui să verifice în mod necesar lipsa de perforații în timpanului.

Într-o altă rețetă, se recomandă diluarea mumie două grame într-o jumătate de pahar de apă pură, amestecul rezultat pentru a umezi flagellum de bumbac și introduceți-l în canalul urechii. Astfel, este capabil de a calma durerea.

Dacă există un timpan perforat apreciabil cu dispensațiunilor expirare, cavitatea trebuie administrat acid boric sau pulbere de antibiotic.

În condiții severe și la pierderea auzului operație de corecție desemnat semnificativ asupra timpanului.

În tratamentul otitei medii acute și participarea activă a vindecători tradiționali:

  • Recomanda mix miere uniform cu suc de rodie și procesul curativ amestec meatului auditiv;
  • Puteți îngropa o ureche bolnavă de două până la trei ori pe zi, cateva picaturi de suc proaspat de lamaie;
  • Flagele de bumbac îmbibat în 20% alcool tinctura de propolis și injectat în urechea afectată, și, probabil, timp pentru a schimba tampoanele o zi, în mod constant o ține în ureche, timp de trei săptămâni.

Vestea cea mai interesantă