flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie

Florile din materialul cu mâinile, puteți folosi nu numai ca bijuterii și accesorii, dar, de asemenea, ca parte a decorului casei. Interiorul se potrivesc perfect buchete luminoase tilda și flori unice în ghivece, care vă va încânta cu flori lor pe tot parcursul anului, cald și inveseli o dimineață sumbru. Pentru a realiza ideile lor creative, puteți utiliza diferite materiale textile - satin si matase, tesatura de bumbac cu un model luminos, simțit sau lână, de la care se pot efectua muguri mici, și chiar blugi, care vă permite să creați bijuterii moderne și elegante pentru fete tinere.flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


flori Fabric cu propriile sale mâini: Master class


Flori de panglici de satin sunt foarte des folosite de masterat pentru a proiecta bijuterii unic pentru păr, dar dacă doriți să faceți un buchet de flori, care au sărbătoare pe tot parcursul anului pentru ochi cu flori sale luxuriante, este de la florile de eliminare din pânză cu mâinile sale, o clasă de master cu pas cu pas descriere noi special pregătit pentru tine.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


În cazul în care mugurii puteți folosi o cârpă multicoloră, pentru petale și tulpini, veți avea nevoie de un mare segment de material verde, acesta poate fi auto-colorate sau cu buline sau cu celule mici, se va adăuga farmec la posies dumneavoastră.

În acest proces, veți avea nevoie de o pereche de foarfece, dacă aveți o mulțime de foarfece speciale croitor în zig-zag, apoi le folosesc pentru a tăia părți. Pentru cei care fac culorile materialul cu mâinile pentru începători. dar serios gândesc cum să continue să se scufunde în fascinanta lume a Tilda, nu neapărat în viitor dobândi astfel de foarfece dantelat, și veți observa modul în care utilizarea lor facilitează procesul de tăiere detaliile.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


Nicky este necesar să se aleagă acele culori care materialul. Chiar și pentru cusut, veți avea nevoie de o mașină de cusut. Pentru a dovedi piese fine reticulați, cum ar fi tulpini, ai nevoie de un creion, el oricum va folosi pentru a umple florile noastre. Material pentru umplutura, puteți alege propria - poate fi poliester umplutură sau hollofayber.

Pentru că trebuie să taie o mulțime de aceleași părți, ar trebui să se pregătească în avans un model pentru petale, frunze și tulpini. Puteți desena un astfel de model sau de a imprima propriile sugestii.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


Cum de a face flori din tesut cu propriile lor mâini


Descriind cum să efectueze florile cu propriile sale mâini din etapele de țesut. să nu mai vorbim de ce dimensiune vom primi elementele pe care le-au fost ghidate, ce dimensiune sunt obținute flori gata făcute. Bud - 9h5,2h5,5 a se vedea, având în vedere înălțimea lui, dimensiunea bazei și mărimea centrului respectiv. Foaia este o lungime de 16,5 cm și o lățime de 5,5 cm în mijloc. Tulpina este 20x2 cm. Când se taie detaliile, nu uitați să lăsați o alocație cusătură de 5 mm, pentru a putea deschide linia mașinii. Unii maeștri sunt sfătuiți să coase piese, nu le tăiere cu material, mai întâi a făcut dublu cusute de-a lungul conturului, și apoi le taie cu foarfeca in zig-zag.

Să începem cu performanța tijei: este necesar să se taie un dreptunghi pliat în jumătate și cusatura pe masina de pe ambele părți. O parte trebuie să fie lăsate să se dezbrace nesostrochennoy te poate transforma. stalk întoarse ar trebui să fie strâns umple padding sintetic, folosind bagheta. Dacă este necesar, cilindrul poate fi consolidată prin introducerea într-un fir subțire sau tijă.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


Apoi, cele două părți ale foii ar trebui să fie cusatura pe părțile laterale, lăsând în partea de jos a gaura prin care se dovedesc a frunzei. Foaia este apoi călcate nevoie de fier, pentru a netezi cusături au fost. Prin foaie fringing poate fi pus linie îngustă pentru a face să arate mai ordonat. Uneori, foaie de interior cusute de sârmă flexibil plat, foaia poate fi îndoit. Dacă faci un buchet mare format din 20 sau mai multe flori individuale, atunci lasă doar cele mai bune pentru a coase pe exterior tulpini.Vom continua să efectueze flori din etapele de țesut cu propriile lor mâini. în etapa finală, vom coase un boboc pe același principiu ca și o foaie. Deșurubați elementul trebuie să fie strâns umple sintetic captusit. Gata bud aveți nevoie pentru a coase la baza tulpinii cu cusături de mână, strângerea firului mai puternic. Apoi mână cusatura și coase frunze la tulpina. Astfel, am făcut cu propriile lor mâini doar un tyulpanchik textil, aveți posibilitatea să le coase trei sau mai multe, și se pune într-un buchet luminos.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


flori Fabric cu propriile sale mâini pentru începători


Veți dori cu siguranță să învețe să coase astfel de buchete le, o dată ce vezi arata cât de luminos și unic, cu mâinile lor flori de tesatura, am luat o fotografie pentru un exemplu de modul în care se poate poziționa astfel de meserii textile în interiorul casei tale, camera special a unui copil.

Nu numai că puteți face buchete de flori textile, de exemplu, puteți aranja un buchet de bujori, făcute cu propriile mâini, dar ele pot fi făcute într-un houseplant, lipirea într-un ghiveci de flori, decorate cu pietre, sisal sau iarbă artificială. O astfel de floare singuratic arata foarte original, iar vasele pot fi plasate pe un pervaz în pepinieră.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


Pentru a face culoarea materialul cu mâinile, sistemul va veni la îndemână, deoarece aceste meserii, avem nevoie pentru a efectua mai multe părți de aceeași dimensiune. Dacă nu aveți o imprimantă la îndemână, nu fi supărat, puteți tăia manual în jurul valorii de model prin aplicarea unei foi de hârtie pe ecranul monitorului și indicând un creion moale linii de slab, atunci ei pot edita și se taie în jurul mânerului.

Pentru o astfel de floare într-un ghiveci, avem nevoie de multe din aceleași materiale ca și în fabricarea de lalele: Material luminos cu un model pentru fabricarea de petale si frunze, umplutura - sintepon. peduncul nostru de flori ar trebui să fie stabil, așa că trebuie să pună într-un băț de lemn, este frigaruile pot fi folosite la gătit. Se prepară un fir, foarfece și ace, și chiar lipici „Moment“ și elemente suplimentare pentru decor.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


Flori cu propriile sale mâini din tesatura: pas cu pas

Dacă vă întrebați cum să facă flori din țesut cu propriile lor mâini. atunci va trebui mai întâi să ia în considerare cât de mult detaliu ar trebui să fie tăiate pentru meserii noastre. Vom avea șase petale, dar sunt tăiate, ele nu sunt singuri, iar cele trei piese așa cum se arată în model. Vor fi detaliu - frunze dublu și stem. Pentru miezul este mai bine să ia o pâslă strălucitoare. Acum trebuie să traducă modelul pe material și să le taie, lăsând o rezervă de coasere.

Patru eboșe lobului trebuie pliat în perechi pe partea inferioară a cusăturii. Când cusatura blank-uri petale pe cusătura nu este necesar să se lase o deschidere pentru a transforma elementul și umple-l cu umplutură sintetică. Slotul ar trebui să fie făcut în mijlocul o parte a piesei. rândul său, ușor și umple padding sintetic preforme, umplutura împingând la cele mai îndepărtate colțuri ale petală prin bagheta. Apoi, slotul ar trebui să fie atent cusatura cusute manual. Astfel de preparate trebuie să facă două - poate fi aceeași culoare sau diferite, la alegerea ta.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


Băț va fi fixată între două piese pot fi forța de tracțiune în produs pur sau adeziv între cele două frigaruile mai întâi tăiate în felii de carton și apoi blocați între două piese seredinku Când coaserea o ascunde cusătură, capturarea toate straturile - inclusiv goale și carton.

Blank pentru frunze necesare pentru a coase pe mașină, lăsând în partea de jos a gaura nereticulat, apoi rândul său, și strâns umple-l cu umplutură sintetică. Petal este necesară pentru a străpunge cu precizie mijloc, astfel încât acesta este fixat în mijlocul tijei. Rămâne doar pentru a coase petalele în mijlocul cercului pâslă, cu cusături de mână.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


Puteți atașa un fluture simțit petale și frunze - mici Ladybird decorative. Gata pentru a fixa floare într-un ghiveci de flori mici.

Tehnica poate fi reticulat textile tilda și grăsuț, cu o sertsevinkoy margaretă luxuriant și petale, care, de asemenea, arata frumos intr-un ghiveci de flori. În acest caz, toate petalele sunt tăiate separat - acestea sunt cercuri, conturul care este necesar să se stabilească cusături de mână, și apoi trageți într-o pungă și umple-l cu umplutură sintetică. Șase dintre aceste petale sunt atașate la mijloc, și veți obține o floare, așa cum se arată în imagine.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie


Flori de denim cu mâinile lor


V-am spus cum să facă decor original, pentru interior, dar dacă doriți să facă florile de pe rochia ei din pânză cu mâinile. apoi utilizați o clasă de master prezentat aici.

Satin flori uite, desigur, elegant, dar fetele moderne care preferă blugi arc poate oferi flori pentru a crea un denim mâini. care poate fi un element decorativ de îmbrăcăminte sau accesorii.

Blugi pot fi folosite pentru a decora pinii și broșe, headbands și bandaje pe cap, ca o brățară pe mână și coliere de pe gâtul lui, gata să înconjoare flori decorative poate fi atașat la un sac sau papuci.

flori Fabric cu propriile sale mâini cursuri de maiestrie