Flori de pe piele și meserii pentru decoratiuni (fotografii, video)

Flori de pe piele și meserii pentru decoratiuni (fotografii, video)
1. meserii fine din piele lucrate manual. TECHNOLOGY flori artificiale

Autentic piele - una dintre cele mai populare materiale pentru fabricarea de diverse flori și alte obiecte de artizanat frumoase. Meșteșugarii face trandafiri frumosi. margarete mari crizantema romantice, stanjenei luminoase și alte flori, cu propriile sale mâini. Mulți artiști fac aranjamentele de flori întregi și buchete de flori artificiale, unele petale sunt realizate din piele naturală, în timp ce altele - de la foamirana. Bandă Satin (pliat în kanzashi artă) hârtie ondulată.Piele naturala si piele intoarsa de flori lucrate manual sunt adesea decorate cu femei pantofi, pălării, genți, curele și curele, accesorii de par. brățări, inele, cercei, broșe, rame foto. Topiara.

Pentru fabricarea de culori cu propriile mâini, puteți utiliza material rezidual improvizat - o geaca de piele vechi, inutile mănuși de piele de căprioară pereche de pantofi din piele.


Vorbind în termeni generali, floare tehnica de fabricare a pielii constă în tăierea eboșe șabloane, obținerea formei dorite prin clei sau cu flacără. pliere petale preparate, frunze, staminele și alte părți ale meșteșugurilor flori artificiale. Dacă ați înțeles corect cum să lucreze cu piele naturală, este ușor să fie în măsură să facă propriile lor mâini o floare absolut orice dificultate.


Ce instrumente vor fi utile în munca ta?

• cuțit de construcții cu lame înlocuibile. Un astfel de instrument pentru a tăia pielea mai convenabil, deoarece bonturi se pot rupe dintr-o dată;

• bara de metal lung și scurt. Alegeți o gamă largă de a nu deteriora lama, a sărit din linia de tăiere;

• baza pe care este convenabil să taie pielea.
Fit nu este prea alunecos de suprafață netedă (lucrări de plastic tăiere bord, panel, linoleum, plexiglass);

• foarfece de croitorie. Ei nu se mesteca bine si se taie lin pielea, în plus - un instrument de auto-ascuțire;

• cuțit franceză. Acest instrument pentru subțierea eboșe tapiterie din piele pentru petale de flori (așa-numita sherfovka piele);

• Bulka. Este recomandabil să cumpere un set cu aceste instrumente de diferite dimensiuni. Cu convenabil Bulekov dau volumul și forma lepeskam face culori margine ondulată frunze;

• silicon mat, care este convenabil să se ocupe de piese individuale ale unei flori. Puteți veni în rogojini la îndemână, cu diferite grade de elasticitate - tare, moale și semi-moi;

• pumni, role și pumni-clești, cu care puteți face găuri de-a lungul marginilor și în centrul piesei de pe piele.Flori de pe piele și meserii pentru decoratiuni (fotografii, video)

metode de tratament frunze si petale de flori:

Există două modalități principale de aplicare pe suprafața venelor din piele cu petale si modele de linii - ambutisare la cald și la rece. Embosare (sau ștanțare) - tratament în relief a suprafeței pielii în cazul în care este important să se ia în considerare grosimea și structura materialului.

Această metodă este potrivită pentru liniile de-a lungul marginilor, pentru aplicarea model complex pe piele, cu o suprafață netedă. Piele grosime embosare la rece - 0,7 mm -1.3 mm.
Pentru o astfel de stantare poate fi folosit un șablon din semifabricate din carton tăiate la dimensiune. În acest model de model pictat de linii și apoi se taie cu atenție de-a lungul liniilor cu un cuțit.

ambutisare la cald pe suprafața pielii aveți nevoie de un set diferit de ștampile din metal (care se poate face manual). Această metodă este ideală pentru prelucrarea de grosime piele naturală de 1,5 până la 4 mm.

de metal încălzit moare și efectuarea de ștanțare, presare pe suprafața de lucru a piesei de prelucrat.

Modele de piese individuale ale unei flori:

Pentru piele de flori sa dovedit frumos și similar cu originalul, este important cât mai exact posibil pentru a taia din piele meserii rag fiecare element. Prin urmare, este de dorit (în special pentru stăpânii începători), pentru a face un șablon din carton pentru fiecare petale sau frunză. Unii meseriași preferă să ia în afară floare naturală, le face un ierbar, de odihnă între paginile cărților, și apoi lipite la o bucată de carton și se taie șabloane.

Dar nu neapărat de a face cu mâinile sale șabloane părți ale florii, în acest fel. Astăzi, se poate găsi orice model de culoare de pe site-urile de Florarii sau gherghef. Aceste modele pot fi imprimate. Trace stilou gel de dorit.

Mai jos veti gasi cursurile de master pe fabricarea de artizanat din piele, precum și modele de petale si frunze de diferite specii de flori.

Pictura meserii piese de piele:

Pentru vopsirea petalele pielii, puteți folosi nitro din cutii de conserve. Dar cel mai bine este să cumpere vopsele speciale de ulei, cu care artistul lucreaza - ele pot fi mai precise pentru a face tranziții, alerga ușor umbra flori asamblate va arata mai vii și realiste.

Pentru a efectua tranziția în tonuri de gri la frumos detaliu piele diy multor maeștri sunt soluții, care pot etch produsul (de exemplu, pentru o cenușă adecvat sodă brun și sulfat de fier poate fi utilizat pentru nuanța gri pe suprafața din piele a piesei). Tranziția a fost nuanțe mai fine, este necesar să se aplice soluția pe pensula veveriță moale al pielii. Floarea colectat poate absorbi în continuare de câteva ori cu gelatină și acoperite cu lac pentru mobilier.

2. INSTRUCȚIUNI Referitor la a face rapid o floare frumoasa de piele pentru broșe decorare

Flori de pe piele și meserii pentru decoratiuni (fotografii, video)

- pentru producția de această floare poate lua o bucată de piele de căprioară;

- Facem o primă soluție în care materialul va prelucra

Într-o jumătate de litru de amestec de apa 2 linguri. lingură de soluție de PVA și se lasa sa stea 50 de minute.
Apoi soluția a fost pusă într-o baie de apă și se amestecă până când până când acesta devine transparent;

- Acum soluția veveriță este aplicată uniform cu o perie pe ambele fețe de piele de căprioară;

- piele de căprioară se usuce de agățat pe clothespins de cablu;

- Rezultă un model tăiate detaliu de flori și să le dea forma mâinilor tale;

- adăuga din piese de flori și decora stamine pe un fir.


Exemple de produse cu o fotografie a florii fiecărei etape a lucrării:


3. masterclass-uri în construcția CULORILOR din piele și piele de căprioară