floare Gerbera - îngrijire la domiciliu, fotografii și tipuri de gerbera, Gerbera acasă - cultivarea

Gerber - Descriere

floare Gerbera - îngrijire la domiciliu, fotografii și tipuri de gerbera, Gerbera acasă - cultivarea
Locul de nastere al flori gerbera (. Lat Gerbera) sunt tropicale și subtropicale centura Africa; el un fel de aparține familiei Asteraceae și include aproximativ 70 de specii.floare Gerbera - o planta, în creștere de mai mulți ani. Peduncul acestei plante nu are frunze si creste la 60 cm în înălțime. Frunzele de gerbera merge în soclu la rădăcină, lungime - 35 cm Coșuri de flori vin în diferite culori, flori mari cresc pe una și să ajungă la un diametru de 15 cm .; unele soiuri de flori sunt semi-dublu.

Gerber în condiții ambiante, de obicei, cultivate doar un singur - gerbera Jameson (Gerbera jamesonii).

Gerber - fotografie

A se vedea gerbera fotografie mare cu numele genului și speciei. Se deschide într-o fereastră nouă!

floare Gerbera - îngrijire la domiciliu, fotografii și tipuri de gerbera, Gerbera acasă - cultivarea

Gerber - îngrijire la domiciliu

De iluminat.

Gerber la domiciliu are nevoie de o mulțime de lumină, și poate crește chiar și cu o cantitate mică de lumina directă a soarelui, dar pe planta ferestre sudice încă mai bine pritenyat în timpul verii. Pe ferestrele de nord a plantei poate să nu fie suficientă lumină, astfel încât cea mai bună opțiune sunt ferestrele la vest si est. camera gerbera de vară pot fi luate în grădină sau într-o curte privată, dar trebuie să acopere planta de la soare la amiază, iar pentru acest nivel de iluminare necesar pentru a obișnui planta treptat, pentru a evita arsurile. În toamna și iarna nu este de prisos pentru a ilumina plantele lămpile fluorescente.

Temperatura.

Auto gerbera place caldura, deci primăvara și vara temperatura trebuie menținută la un nivel nu mai mic de 20 ° C, optim - 24 ° C. După bud gerbera, iar în timpul iernii condițiile optime de temperatură din încăpere este considerată 14 ° C - 12 ° C sub temperatura nu trebuie să scadă. Când Gerbera înflorire, diferența de temperatură dintre zi și noapte nu ar trebui să fie semnificative, deoarece acest lucru poate reduce valoarea decorativă a florii.

Udarea gerbera.

gerbera de udare nevoie de apă caldă în timpul sezonului de creștere - cu moderație. Din nou, diferența dintre temperatura solului și a apei nu ar trebui să fie foarte mare, astfel încât planta să nu se imbolnavesc. Udarea apă supernatant pre moale după uscarea stratului de sol turnat, cu atenție, nu permite apei să intre în rozeta, ca acest lucru va duce la putrezire plante. În timpul perioadei de odihnă, gerbera udat astfel încât solul nu împiedică uscarea excesivă și a plantelor de la supra-udare poate fi bolnav.

Pulverizarea gerbera.

În ciuda faptului că gerbera cameră îi place umiditate ridicată, aceasta nu poate fi pulverizat. Puteți pulveriza aerul din jurul plantelor, împiedicând pătrunderea apei pe frunze, sau puteți pune oala cu gerbera planta pe tava cu turba umezit sau argilă expandată.floare Gerbera.

O caracteristică interesantă a plantelor gerbera este faptul că înflorire depinde de durata de lumina zilei. Planta infloreste de la sfarsitul verii la inceputul toamnei, atunci când lumina zilei este redusă.

Fertilizarea gerbera.

Gerbera hrănite îngrășăminte complexe în timpul sezonului de creștere activă. Nu fi rău pentru a fertiliza sulfat de magneziu. Dacă temperatura este scăzută, puteți adăuga, opțional, fosfor. Gerbera iarna la domiciliu este mai bine să nu se hrănească.

Transplantarea gerbera.

transplant de gerbera efectuate în primăvară, dacă este necesar. Este necesar să se asigure că calitatea drenajului, iar substratul trebuie să fie la nivelul de aciditate pH 5-6. Când transplantare sol nu trebuie să li se permită să intre în rozeta de frunze, și nu poate, în picături ea însăși priză.

Diviziunea gerbera Reproducerea.

În timpul multiplicarea prin divizarea principalul avantaj este capacitatea de a menține simptomele plantei mamă. flori Spune-le prietenilor gerbera poate fi, în cazul în cel puțin 3 ani, optim - 4 ani; împărțiți în primăvară. Atunci când împărțit de fiecare parte, trebuie să lăsați cel puțin 2 puncte de creștere, atunci planta poate inflori anul următor.

Gerber din semințe.

Seminte gerbera semănate în primăvară nutritive din sol, în vrac. Substratul este format din două bucăți de gazon, o parte a foii și un sol parte humus, cu adaos de nisip. Când gerbera la domiciliu apar 2-3 acest prospect, ar trebui să faci primul murături. În al doilea rând alege să facă în faza de 5 frunze, dar o dată în ghivece individuale. Ai nevoie să se hrănească doar o lună după ce plantele au fost plantate în ghivece individuale.

Gerber - Boli si daunatori

frunze rândul său, Gerbera pal. Datorită turnare lumină excesivă poate deveni pală. Pentru a evita acest lucru, gerbere nevoie de pritenyat la amiază de razele directe ale primăvara și toamna.

Gerber bolnav. În cazul în care umiditatea este prea mare și nu oferă ventilație de înaltă calitate, planta poate imbolnavi de boli fungice.

frunze Gerbera lumina. Dacă, după achiziționarea planta dispare și își pierde aspectul inițial, aceasta înseamnă fie că planta se adaptează la un nou loc, sau - nu este suficient de ușor.

Gerbera frunze după cumpărare de luminozitate pierde. Este informații folositoare: plante cu efect de seră sunt cultivate de vânzare, și se adaugă substanțe speciale care fac frunze luminoase.

Withers și moare Gerber. Gerber ar trebui să fie udat foarte atent, deoarece umiditate excesivă a solului poate distruge planta, mai ales în cazul în care planta se găsește în condiții de vreme rece într-o perioadă de repaus vegetativ.

Gerber - Tipuri de

Jameson Gerbera / Gerbera jamesonii

Jameson gerbera (Gerbera jamesonii). Aceasta specie este strămoșul tuturor soiurilor cultivate în condiții ambientale. Aceasta planta, care creste mai mult de un an, o tulpină groasă. Frunzele colectate în priză și se află chiar deasupra solului; frunze mari cresc pana la 20 cm, penate, uneori - pubescente; la baza frunzelor se gasesc uneori muguri axilari. Inflorescenta ca o margaretă de flori, coș - până la 10 cm în diametru - apare pe marginea pedunculul și neexperimentați cultivatorii sunt adesea considerate o singură floare, dar în realitate aceste „petale“, nu este altceva decât un flori auto-ligulate de diferite culori - galben, roșu, alb și etc. - aproximativ 30 de nuanțe. Acestea sunt situate într-una, două sau trei rânduri; există largi și înguste. „Core“ este compus din flori tubulare și vin în culori diferite.


Gardenia (Gardenia) - îngrijire, fotografii, specii

Vă rugăm să evaluați site-ul nostru. Am încercat atât de greu;)

floare Gerbera - îngrijire la domiciliu, fotografii și tipuri de gerbera, Gerbera acasă - cultivarea

Gardenia - Gardenia descriere (. Lat Gardenia) face parte din familia Rubiaceae și include aproape 250 de specii. Ea populează pădurile de plante subtropicale.

floare Gerbera - îngrijire la domiciliu, fotografii și tipuri de gerbera, Gerbera acasă - cultivarea

Yucca flori (lat. Yucca) face parte din genul de familie vesnic verde agave plante copac, deși nu atât de mult timp în urmă, a constat dintr-o subfamilie de Liliaceae.

floare Gerbera - îngrijire la domiciliu, fotografii și tipuri de gerbera, Gerbera acasă - cultivarea

Vitis vinifera (lat speciei Vitis vinifera.) - reprezentantul de tip viță de vie perene tufăriș de tipul familiei de struguri de struguri care cresc în zone.