Fitness Yoga (un set de exerciții, comentarii)

Fitness Yoga (un set de exerciții, comentarii)
Sinteza celor două sisteme - un yoga și de fitness. astăzi atrage interesul în creștere. Fitness Yoga - una dintre cele mai populare și căutate zone de fitness. Astfel de exerciții oferă un rezultat mare - acestea fac posibilă nu numai pentru a corecta cifra, dar, de asemenea, îmbunătățirea sănătății.informații utile

Ce este yoga de fitness pentru pierderea in greutate? Acest sistem combină avantajele celor două tehnici și elimină neajunsurile lor. În versiunea originală, nu toate de fitness disponibile. Cu o mare greutate mai mare de astfel de activități pot duce la un prejudiciu - este prea mare accent pe articulații. Plus de fitness este abilitatea de a forma un corp frumos și de a îmbunătăți postura.

Yoga este potrivit pentru persoanele care doresc o slabă și foarte complet. Acest sistem este de lucru pe articulații și ligamente, întărește musculatura, echilibrul trenurilor, învață să respire în mod corespunzător. Yoga nu este fără unele dezavantaje - nu toată lumea poate lua timp pentru a medita, exercitarea are asupra tesutului adipos doar un efect indirect.

Clase de yoga de fitness se bazează pe ipostazele figura cea mai folositoare. Ei merg în grupuri, însoțite de nivelul de pregătire. Sistemul se concentrează pe ipostazele statice (care promovează arderea rapidă a țesutului gras). zonele problematice ale corpului care au lucrat separat (fiecare dintre posturi oferă un impact). Ca urmare, ocuparea forței de muncă se reduce mobilitatea articulară, acesta revine la normal și elasticitatea contractilității mușchilor, îmbunătățește postura, lăsând excesul de grăsime metabolismul. Poate fi implicat în sala de sport sau la domiciliu, dar prima opțiune este preferată - sub îndrumarea unui instructor, puteți obține rapid rezultate pozitive. Instructorul va avertiza cu privire la prezența unor contraindicații pentru anumite poziții, se va verifica corectitudinea implementării. Formarea se recomandă să aloce 2-3 ore pe săptămână.exemple de exerciții

Ca de fitness, antrenament ar trebui să înceapă cu un warm up. Stai cu picioarele paralele între ele. Palm conecta în fața pieptului, coate trage înapoi (ciune). Se transferă greutatea corpului cu piciorul drept. Piciorul stâng îndoiți, extinde lateral genunchi, poziția piciorului la partea superioară a suprafeței interioare a femurul drept, degetele trimite în jos. bazin maxim deschis, introducerea genunchi înapoi. Coborâți coccisul jos, trageți coloanei vertebrale, trage stomacul și de a face cele 6 respirații. Apoi schimba poziția, se deplasează greutatea corpului pe celălalt picior.

Pentru solduri, ABS și înapoi

Picioare - latimea soldurilor. Pe expiratie, ridică-ți mâinile sus, întinde coloanei vertebrale, prelate de locuințe, zoom în piept la șolduri, coborâți brațele pe podea. Pe inhaleaza îndoiți genunchii și ghemuiește, mai mici soldurile la paralela cu podeaua, picioarele pe podea. Ridicați piept de la șold, întinde brațele înainte (acestea trebuie să fie poziționate paralel cu podeaua). Nu coborâți capul, așteaptă cu nerăbdare, pelvisul înclină spre spate (ar trebui să fie simțit tulpina coapsei). Pe expiratie, ridica bratele deasupra capului, chiar mai mult, ridicați partea superioară a corpului, aducându-l într-o poziție verticală. pelvis gratuite înainte, coborâți coccisul. Trageți coloanei vertebrale în sus și îndesat adâncească (asigurându-vă că genunchii nu vin prea puternic pentru linia de glezna). Palm se poate conecta deasupra capului. Efectuați 3-4 respirații și du-te. Se repetă de 4-6 ori.

Pentru presă și gluteus

Stai pe podea, pe spate corp la un unghi de 45 de grade, ridicați piciorul drept. Mâinile se extind de-a lungul corpului și strângeți abdomen la nivelul coloanei vertebrale. Efectuați 3-5 respirații. Coborâți piciorul la podea. Se repetă de 4-6 ori.

Fitness Yoga - o modalitate foarte bună de a atinge forma perfectă. Opinii vorbesc despre eficiența acestei tehnici în termeni de pierdere în greutate. Este demn de remarcat faptul că, în loc de mușchi de țesut adipos vin, astfel încât soldul slab afișat diferența de greutate.