Fimoza la baieti tratate popular la domiciliu

Fimoza la baieti tratate popular la domiciliu
Fimoza numit redus la deschiderea preputului, în care există dificultăți în deschiderea glandului penisului sau fără deschidere. Băieți sub vârsta de un an, acest fenomen este normal, ca pielea, care acoperă bine penisul și protejează copilul de infecții. Este apărarea naturală a organismului. La vârsta de un an la trei ani, această caracteristică dispare treptat si capul penisului este ușor de expus. Timp de șapte ani fimoza este deținut pentru nouăzeci la sută din băieți. Gradul mic de fimoză pot fi observate până la treisprezece-paisprezece. După această vârstă, păstrând în același timp structura necorespunzătoare a membrilor și probleme cu deschiderea capului necesar un tratament medical. Bazați-vă pe auto-stingere a fimoză este lipsită de sens. Să presupunem că fimoza, băiatul sa mutat la o boală, este posibilă numai în prezența anumitor simptome (ele indică, de asemenea, că este necesar un tratament).Cauzele fimozei patologice

În cazul în care fimoza naturale pentru sugari rezolva de la sine, adică, fimoza, care are o formă a bolii. Aceasta a provocat câteva motive:

 • tulburări genetice în dezvoltarea tesutului pielii penisului;
 • boli infecțioase (sistem special urogenital);
 • inflamație a penisului;
 • prejudiciu a penisului (apar cel mai des de către copil de spălare lipsit de griji sau de control);
 • nerespectarea normelor de igienă.

Toate aceste motive sunt provocatori în dezvoltarea bolii, care este însoțită de complicații grave (de exemplu, retenție urinară acută).

tipuri de fimoză

Fimoza boala se manifestă, de obicei, într-una din cele două forme: sau cicatrice hipertrofice. Formularul Cicatrice se caracterizează printr-o scădere în deschiderea prepuțului din cauza cicatrici din cauza overgrowth diferitelor leziuni minore si ulcere. Această formă a bolii apare cel mai frecvent în urma leziunii mecanice a penisului. Uneori se dezvoltă din cauza leziunilor infecțioase. forma hipertrofica este cauzata de un defect congenital al preputului. Aceasta se caracterizează prin alungire și marcată îngustarea pielii a penisului. Cel mai adesea, acest tip de boala apare la barbati cu greutate crescută.

Simptomele de fimoză

De obicei, copiii Fimoza nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare, așa cum este starea naturală pentru preșcolari. Cu toate acestea, în cazul în care copilul dumneavoastră are anumite simptome ale bolii care necesita interventie medicala. Ajuta medicul dumneavoastră este necesară pentru următoarele simptome de fimoză:

 • dureri severe în timpul urinării (copii mici plâng după mult timp acest proces);
 • febră;
 • incapacitatea de a deschide complet glandul penisului la copii mai mari de șapte ani;
 • umflarea ganglionilor limfatici din regiunea inghinala;
 • aparitia de puroi chiar și atunci când ușor apăsat pe capul penisului;
 • insuficientă jet în timpul urinării;
 • umflarea capului penisului;
 • inflamație a glandul penisului;
 • cap albăstruie a penisului;
 • picătură de urină de ieșire (la foarte severă).

Apariția a cel puțin una dintre aceste simptome indică faptul că fimoza dintr-un seif, auto care trece cu varsta, sa mutat la patologic, care necesită tratament de urgență. Lăsați în cazul unui copil, fara tratament si se asteapta ca va avea loc fimoza agravare în sine, nu este necesar. Acest lucru se poate agrava în mod semnificativ starea copilului și să conducă la un tratament mult mai complex. Pentru acele mame care nu doresc sau nu să încerce să se adreseze la medic pentru a veni în ajutorul medicamentelor tradiționale, care sunt ușor de utilizat la domiciliu.complicații de fimoză

În acest caz, în cazul în care nu prompt pentru a efectua un tratament al bolii, mai multe sanse de a dezvolta complicații grave. Cele mai frecvente sunt:

 • infecție cronică a glandul penisului;
 • balanoposthitis;
 • cistita;
 • pielonefrită;
 • trauma (apare în adolescență);
 • retenție urinară;
 • dezvoltarea de cancer a sistemului genito-urinar.

Având în vedere toate acestea, nu ar trebui să întârzie tratamentul. Cel mai eficient mod de a scapa de boala este o intervenție chirurgicală.

remedii populare pentru a scăpa de fimoză

Forced întindere a prepuțului

masaj special stretching este prescris atunci când există o probabilitate ca fimoza nu va trece pe cont propriu. Procedura este efectuată de patru ori pe săptămână în timpul scăldat copilul. Pentru a face acest lucru într-o baie de apă caldă se adaugă mușețel maxim bulion sau succesiv, preparat conform instrucțiunilor de pe ambalaj cu materiile prime uscate. După aceea, a pus copilul în apă și atunci când pânza este suficient pentru abur (este nevoie de cinci până la zece minute), începe să masaj. Esența ei este de a împinge ușor înapoi preputului, atâta timp cât băiatul nu este ușor apare senzație dureroasă. În urma procedurii în deschiderea preputului injectati o cantitate mică de parafină lichidă (steril). Acest tratament dă rezultate atunci când fimoza grad nesemnificativ, care nu provoacă tulburări de micțiune și provoacă inflamații purulente.

Tratamentul tăvilor fimozei

Băile sunt în general bine tolerate la copii de orice varsta si au un efect terapeutic pronunțat deja după câteva tratamente. În unele cazuri, suficiente tăvi pentru a ameliora simptomele bolii, ceea ce face posibilă amânarea intervenției chirurgicale și permite organismului de a dezvolta această structură caracteristică.

Pentru a elimina inflamatia cauzate de boala, ar trebui să facă baie cu galbenele. O linguriță de flori uscate de galbenele se toarna un pahar de doar apa care fierbe si se lasa la infuzat cu capacul pe timp de șaizeci de minute. După aceea, medicamentul este filtrat. medicamente derivate preîncălzit, dacă este necesar - pentru baie ar trebui să fie mult mai cald. Infuzia de gălbenele lăsă capul penisului, timp de zece - cincisprezece minute. Procedura poate fi efectuată până la de trei ori pe zi. În acest caz, în cazul în care copilul dumneavoastră are o reacție alergică la tratamentul local de droguri este oprit.

ameliorează eficient inflamația și catifelează baia de țesut cu succesiune. Pentru prepararea medicamentelor se iau zece grame de uscat. tocat succesiune iarbă și turnat un pahar de apă clocotită. Medicamentul este acoperit cu un capac și se lasă la infuzat într-un loc cald până atunci, până când se răcește. Acesta a fost apoi filtrat și încălzit la temperatura corpului (sau ușor mai cald). Picior în sfertul de oră de durată face de două ori pe zi. În cazul în care copilul devine obosit de o astfel de procedură lungă, tava poate fi efectuată de trei ori pe zi, timp de zece minute.

Este util să se folosească pentru a lupta inflamatia si durerea unei margarete. Cu decoctul de a face, de asemenea, baie. Zece grame de flori de mușețel uscate turnat un pahar de zdrobit și doar o apă de fierbere. După acest fel de mâncare cu un medicament este pus pe foc și se amestecă tantalized sfert de oră la foc mic, nu permite o evaporare puternică. droguri apoi îndepărtează de la căldură și să insiste până la răcire. Compoziția răcită este filtrată. Pentru că face baie timp de zece minute, de două ori pe zi și loțiuni pentru noapte.

El a arătat bun medicament în sine și orz. Cincizeci de grame de fasole se toarnă o jumătate de litru de apă fiartă rece și se lasă peste noapte. În dimineața medicamentul este pus pe un foc mic, și aduce la fierbere, se fierbe timp de zece minute. După aceea insista bulion timp de șaizeci de minute și se filtrează. Acest preparat a fost spalat preput si glandul penisului. Medicamentul ajută cu inflamație moale.

Puteți utiliza trifoi dulce. Lingura de planta uscata se toarna o cana de apa foarte fierbinte și pus pe un foc mic. După fierbere, se fierbe de droguri în cinci minute. Apoi, răcit filtru de medicament. Utilizați supa pentru băi de zi cu zi.

Prevenirea fimoza la baieti

În prevenirea bolii nu e mare - pur și simplu să adere la un set de reguli. Pentru a evita fimoza ar trebui:

 • igienă;
 • Utilizați numai săpun pentru copii atunci când spălarea organelor genitale;
 • tratamentul imediat competent al leziunilor traumatice;
 • vizita planificată la un urolog (copii).

Respectarea acestor reguli va preveni boala sau de a detecta aceasta într-un stadiu incipient, atunci când o intervenție chirurgicală nu este încă necesară.