Fimoza în tratamentul băieți acasă și prevenirea

Fimoza în tratamentul băieți acasă și prevenirea

În cazul în care fimoza este mai întâi necesar de toate pentru a afla cauza bolii. Puteți trece apoi la tratament. Medicina moderna ofera multe medicamente care pot duce la recuperare.Experți numit fimoza gaura îngustarea prepuț a penisului. În acest cap masculinitatea boală sau nu se deschide sau se deschide, dar cu mare dificultate, provocând durere. În mai mult de 90% din nou-născut cap băieți al penisului nu se deschide. Acest lucru se datorează lipsei de mobilitate a preputului. De trei ani, capul începe să se deschidă în mod liber. În cazul în care vârsta de cinci sau șase ani este fimoza, sunt utilizate medicamente.

cauzele

Se pare și dezvoltă boala din următoarele motive:

 • Leziuni.
 • Inflamatia.
 • Dezavantajul componentei elastice a țesutului conjunctiv. Este o tulburare genetica.
 • formarea de cicatrice.

Simptome și Diagnostic

Fimoza determina aceste semne:

 • Imposibilitatea sau dificultatea de a deschide glandului.
 • Pruritul, durere în zona genitală.
 • secreție purulentă.
 • Umflarea ganglionilor limfatici din zona inghinală.
 • miros neplăcut.
 • La capul penisului apare albastru.

Diagnostice efectuat de un medic în spital. Se determină boala poate fi vizualizat. Alte metode de cercetare nu sunt utilizate în mod obișnuit.

Cum de a trata, fără o intervenție chirurgicală?

Medicii spun că vindecarea fimoza la copii în diferite moduri. În stadiile incipiente ajuta medicamente, remedii populare. Intervenția chirurgicală este necesară în etapele ulterioare, în cazul în care medicamentele nu ajuta, iar boala continua sa evolueze.

medicamente

Fimoza în tratamentul băieți acasă și prevenirea
Experții recomandă utilizarea unui unguent Clobetasol. Ea nu are contraindicații, ideale pentru pielea delicată a copilului. Medicație elimină inflamația se întinde ușor țesutul capului, ceea ce contribuie la dezvăluirea acestora. Este necesar să se aplice unguentul două ori pe zi. Aplica-l cu un strat subțire pe capul penisului. Durata de utilizare a fondurilor medicului stabilit, de obicei, aceasta nu depășește două săptămâni.

Este utilizat în mod frecvent pentru unguent fimoza betametazona. Ea nu face nici un rău, acționează foarte prudent, eliminând treptat boala. Medicamentul ajută să se întindă țesutul capului penisului, imbunatateste elasticitatea. Utilizați unguent este necesar de două ori pe zi. Aplicați un strat foarte subțire pe capul penisului. Tratamentul de control ar trebui să fie un medic. El numește și durata tratamentului. De obicei, copilul se reface după zece zile.

Se recomandă utilizarea unui medicament Miramistin. Aceasta se face sub forma unei soluții. De droguri este un antiseptic. Cu aceasta fiind distruse microorganismele dăunătoare. Acest medicament va fi optimă în cazul în care fimoza este cauzata de inflamatie. O cantitate mică de droguri manjit capul penisului de două ori pe zi. Miramistin nu poate fi utilizat pentru mai mult de cinci zile. Aceasta va ajuta la ameliorarea mâncărime, senzație de arsură, ajuta copilul recupera.

remedii populare

Aceasta ajută pentru a scăpa de boala de orz. Din ea este pregătită medicament. Este necesar să se conecteze 50 g de boabe de orz și 500 ml de apă. Noaptea, amestecul este lăsat. Dimineata, este necesar să se fierbe soluția timp de zece minute, apoi se îndepărtează de la căldură și insista din nou o oră. Următorul lichid filtrat. Acesta poate fi utilizat pentru spălare o dată pe zi. Recuperarea trebuie să aibă loc în termen de 5-8 zile. Medicamentul va ajuta la ameliorarea inflamației și țesutul pentru a întinde capul penisului.În cazul în care boala este cauzata de inflamatie, utilizați permanganat de potasiu. Baia câștigă o cantitate mică de apă caldă. La aceasta se adaugă permanganat de potasiu, dar ar trebui să fie suficient. Apa ar trebui să fie ușor roz. Copilul ar trebui să ia baie. Durata procedurii - 15 minute. Acesta trebuie să efectueze o dată pe zi sau o dată la două zile. Recuperarea are loc în termen de zece zile.

Utilizat în ulei de fimoza cătină. penis Pre aburit, copilul ar trebui să ia o baie. Apoi, pe capul penisului se scurge o cantitate mică de ulei. Trebuie să fie doar câteva picături. Medicamentul este absorbit instantaneu. uleiul ramas este frecat cu un șervețel. Aceasta ajută să se întindă țesutul, făcându-l mai elastic. Procedura trebuie efectuată o dată pe zi.

Vaselina uns capul penisului. Acest remediu ar trebui să fie într-o cantitate foarte mică. Procedura este efectuată o dată sau de două ori pe zi. La gresare ar trebui să fie întinde ușor tesatura. Acest lucru va îmbunătăți elasticitatea și va ajuta să se deschidă.

Combate fimoza saramură. În 250 ml de apă caldă se adaugă o lingură de sare. Componentele se amestecă. Soluție saturată cu un tampon de bumbac. Cu aceasta glandului usor spălate. Procedura durează timp de cinci minute se efectuează o dată sau de două ori pe zi. Cu el se poate reduce inflamația, senzație de arsură. Acest lucru va ajuta la deschiderea organelor genitale fara durere.

Tratamentul ierburi

Fimoza în tratamentul băieți acasă și prevenirea
remediu excelent este musetel. Este folosit pentru supa. Este necesar să se conecteze 10 g flori de mușețel și un pahar de apă clocotită. Soluția se fierbe la foc mic timp de cincisprezece minute, apoi infuzat cel puțin zece minute. Sale în valoare de un loc răcoros și de scurgere, atunci acesta poate fi folosit ca o compresă.

disc de bumbac este coborât în ​​lichidul înmuiate și aplicat pe capul penisului, timp de zece minute. Se efectuează procedura ar trebui să fie una până la două ori pe zi, timp de zece zile. Musetelul elimina bacteriile daunatoare, inflamatie, duce la recuperare. elasticitatea tesuturilor creste.

Ajuta sa scapati de fimoza si galbenele. Conectat la o linguriță de flori de o plantă cu un pahar de apă clocotită. Soluția trebuie să stea încă o oră tulpina. Medicatie ar trebui să se răcească ușor, să devină cald. Recipientul cu bulion este coborât capul penisului timp de zece minute. Procedura trebuie efectuată de două ori pe zi. Aceasta reduce inflamația, senzație de arsură, ajută la cap deschis.

alte recomandări

In timpul tratamentului, se recomandă să urmeze câteva reguli în dieta:

 • Ar trebui să refuze băuturi carbogazoase.
 • Dulciuri pentru o vreme interzisă.
 • Este recomandat să se hrănească copilul tau fructe si legume proaspete.
 • Fried alimente interzise.
 • De la condimente copil ar trebui să fie abandonate.

Nu pot fi cu fimoza:

 • Frecați capul penisului.
 • Scratch, alege organul sexual.
 • Foarte tesatura întindere. Mișcările trebuie să fie netedă și atent întindere și proces gradual.
 • Ia antibiotice fără a se consulta cu un specialist.
 • SuperCool, rece.
 • Exceed doza de medicamente.

măsuri preventive

Ajuta la prevenirea fimoza anumite reguli:

 • Fimoza în tratamentul băieți acasă și prevenirea
  igienă regulată.
 • Protejat actului sexual.
 • poziții extreme în timpul actului sexual poate duce la un prejudiciu și fimoza. Dintre acestea ar trebui evitate.
 • În sezon ar trebui să se îmbrace cu căldură rece.
 • Mesele trebuie să fie echilibrat.

Opinii de tratament

Serghei, 28 ani: „Am observat la fiul de cinci ani privind inflamarea organelor genitale. Capul era roșu, copilul a fost plâns. Ea a luat pe fiul ei la doctor. Sa dovedit că el a avut fimoza. Specialistul a recomandat utilizarea Betametazonă unguent. Tratamentul a durat aproximativ două săptămâni. Din nou, a fost vizita unui medic, în timpul căreia a devenit clar faptul că copilul a revenit. Unguent eliminat mai întâi inflamația și durerea, în curând a început să deschidă penisul fiului ei. Acest medicament este foarte util. "

Alex, 35 de ani: „opt ani, fiul a început să se plângă de dureri în zona abdomenului. La început, nu am luat în serios plângerile sale, dar fiul lui bine să fie deteriorat. L-am dus la doctor. Sa dovedit că copilul fimoza. Specialistul a recomandat adăugarea de consum de droguri permanganat de potasiu farmaceutic. Fiul a luat o baie cu permanganat de potasiu în fiecare zi. Treptat, starea lui de sănătate sa îmbunătățit, el a încetat să plâng de durere severă. Capul penisului a început să se redeschidă. Din nou, el a luat copilul la medic după zece zile. Doctorul a spus că fiul și-a revenit. Foarte recunoscător pentru utilizarea de droguri. cu potasiu procedura de permanganat a dat rezultate excelente. "

Fimoza în tratamentul băieți acasă și prevenirea
Dmitri, 32 de ani: „Fiul meu este de patru ani. De obicei, nu este capricioasă, nu provoca probleme, dar, recent, comportamentul său sa schimbat. El a fost în mod constant plâns, plangandu-se de dureri in zona abdomenului. Soția mea și am decis să examineze copilul a observat inflamație pe glandul penisului, foarte frică. Ne-am dus la doctor. El a spus că copilul fimoza și sfătuiți să folosească un decoct de mușețel. A efectuat procedura în mod regulat. Câteva zile mai târziu, copilul a oprit să se plângă de dureri, starea lui de sănătate sa îmbunătățit. Mai puțin de două săptămâni, atunci când am vizitat din nou medicul. Se uită la fiul său și a spus băiatul recuperat. Foarte recunoscător pentru droguri de musetel, a ajutat destul de repede. "