fiica mama, plus o familie fără tată, womie

fiica mama, plus o familie fără tată, womie

Potrivit statisticilor, fiecare a doua familie se dezintegrează în țara noastră. Acest lucru înseamnă că tot mai mulți copii sunt crescuți în familii monoparentale. Desigur, acest lucru nu poate decât să provoace îngrijorare în rândul mamelor care trebuie să ridice un copil fără sprijinul soțului ei. Se crede că această situație este o problemă mai mult pentru mamele de băieți, dar psihologii spun că fata și tata este la fel de necesară pentru dezvoltarea completă. Deci, astăzi editorii Womie a decis să acorde o atenție la aspectele psihologice ale acestei probleme, deoarece educația fiicei sale, fără tată.fete psihologie educaționale: crearea unei imagini pozitive a bărbaților

O femeie poate fi ofensat de fostul soț, dar, în cazul în care una, funcționează cel mai important criteriu: fiica si tata se iubesc - ei ar trebui să petreacă timp împreună. Fiica ta are nevoie de sale jocuri, povesti, sfaturi, cadouri. Să tata ia fiica lui de la grădiniță sau la școală, chiar dacă ei vor sta împreună în cafenea, juca pe terenul de joacă. Apoi, fetița ta va fi fericit că Papa își petrece timpul cu ea. Vei vedea cât de mândru ar spune prietenilor și prietenele. Uneori, copiii cere să-și petreacă timpul cu ambii părinți. Cineva conceput pentru a reconcilia mama și tata, și mulți au nevoie de un astfel de model, se uită de multe ori - este important să se plimbe pe stradă, și că mama și tata erau în mână. Iluzia fericirii? Poate. Dar aceste vise și fantezii suntem capabili de a aduce la viață, drept un simplu pentru copii? Părinții moderni sunt separate într-o civilizat, pot petrece timp, astfel încât, cel puțin, uneori, pentru a dubla copilul se simt sprijinit și îngrijit. Dacă tata nu vrea să ia parte la viața fiicei sale, atunci ar trebui să încercați să-l încurajeze să o facă sau să găsească o altă figură pozitivă de sex masculin în mediul lor. Acesta poate fi un bunic, un unchi, oamenii favorit mamei mele.

fiica educație fără tată: nu este necesar să dramatizeze

Se crede că relația lui cu fiica tatăl ei - un model de relații cu bărbați în viitor. Și atunci se pune întrebarea: dacă modelul - nu este ideal, dacă aceasta înseamnă că fata de așteptare pentru aceleași relații non-ideale în viața de adult? Acest lucru nu trebuie să fie teamă. Familia mamă în care o fată este în creștere - nu este un model al viitorului său, și nu să-și piardă programul său de fericire de sex feminin. Dar este important să se un copil fiica ta să nu dramatizeze problema că flăcările nu se toarnă mama însăși. Da, să crească o fiică fără soț, și este dificil, dar nu este o pedeapsă, nu karma. Este un stil de viață. Un fel de stil forțată a familiei moderne, dacă doriți. Nu ar trebui să fie, dar este. Este necesar să se stabilească în mintea fiicei sale, că nici ea, nici nu sunt de vina pentru faptul că aveți o astfel de familie. Esti cel mai bun, și aveți o astfel de familie! Este norocul tău. Și ea va fi ca ea vrea. Cu o astfel de fiica de instalare nu va repeta nici un model eșuat de părinți la vârsta adultă. Mai vorbesc cu fata ta. Ne-am spus de multe ori povestea eroică a Papei, care nu au trăit împreună cu familia sa. Nu-l trimite în spațiu, nu-i un pompier eroică face. Nu este necesar ca idealul halo. Este mai bine să spun adevărul, adaptat la mintea copilului, iar răspunsul la întrebarea ei ca de ce tatăl fiicei sale nu locuiește cu tine. Mamă vă poate spune cum s-au întâlnit, cum să iubim unii pe alții, așa cum Papa a dat flori pentru a face surprize, amuzat ei, cât de frumoasă era o mireasă. O mulțime de bun poate fi găsit în orice relații din trecut. Și chiar dacă o femeie este acum nu vreau să vorbesc despre fostul ei soț este bun, pentru că era o persoană complet diferită și a provocat o mulțime de durere, ar trebui să ne amintim întotdeauna că el a fost tatăl fiicei tale, fericirea ta. Și cel mai important lucru.Recomandări mame psihologi, o fiică fără tată:

Pentru un copil, în creștere în familie cu un singur părinte, armonios dezvoltat psihologic, trebuie să respecte următoarele reguli:

  • Este necesar să se facă o distincție clară între relația cu fostul tău soț și relația și fiicele sale. Psihologii recomandă să uite expresia: „! Tata - rău“. Copilul trebuie să înțeleagă el însuși, care este tatăl său, și ce loc îl ocupă în viața lui. Soțul Frustrat pentru tine - nu înseamnă tată rău pentru fiica sa.
  • Nu ar trebui să-i opriți să vadă, poți provoca doar că fata va fi dor de Papa, ca un adolescent, în general, te face vinovat.
  • Nu scoateți tatăl din viața fiicei sale. Multe femei, în special atunci când există un al doilea soț, convenabil pentru a dispărut mai întâi din viața și a rămas în trecut. Fiica poate iubi această persoană, dar ea are un tată. Radieze din viața tatălui său fiica posibil. Dar este în valoare de? Dacă ea îl iubește și este dor de el, pe care le va afecta doar fiica mea.

Deoarece natura intrinsecă pe care copilul ar trebui să crească și mama și tata. Apoi, el devine oportunitatea pentru dezvoltarea deplină și armonioasă. În cazul unei femei aduce o fiică, ea, de unele reguli nescrise, concentrându-se în caracterul său și unele trăsături masculine. Este posibil să nu fie întotdeauna o femeie moale, pentru că ea însăși trebuie să fie atât de ei înșiși și copiii lor „zid de piatră“. Undeva trebuie să fie mai rigide, solide, cum ar fi un tată. Femeia modernă poate face mult fără un bărbat. (Cu toate acestea, am adăuga: din păcate.) Și pentru a ridica o fiică, de asemenea, poate fi fără tată. Cât de multe exemple fine! În familie cu un singur părinte poate fi fericit, și mama și fiica. Și sa dovedit a fi.

fiica mama, plus o familie fără tată, womie

Și aici ne-am pregătit pentru tine, chiar mai multe lucruri interesante!

fiica mama, plus o familie fără tată, womie

fiica mama, plus o familie fără tată, womie

fiica mama, plus o familie fără tată, womie

fiica mama, plus o familie fără tată, womie