Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie

Astăzi este un foarte popular figurine de grădină. Cu aceste elemente decorative, intriga este complet transformată. Acesta poate fi, de exemplu, figurine gnomi basm care păzesc pacea ta. În plus, puteți plasa câteva personaje de poveste, cum ar fi păsări care sa așezat pe gazon, gusenichka și broaște, frumos aranjate în iaz. Dacă se dorește, puteți crea o poveste adevărată zână, care va transforma teren agricol dumneavoastră. Un exemplu de realizare a unui astfel de decor pe fotografie.Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie

Sculpture din ghips pentru grădină

Alegerea piese pentru gradina

Orice sculptura, forma sau compoziția trebuie să fie în armonie cu peisajul și conectați-vă stilul de grădină. Iată câteva reguli de bază care vor ajuta găsi locul potrivit și tipul de compoziție decorativă de grădină:

elaboreze un plan

Uneori, vom vedea un lucru frumos costisitoare, tezaur monetar lung bani să-l cumpere, dar atunci când vine momentul de montarea achiziției, se dovedește că acest lucru nu ne convine deloc. Acest lucru se întâmplă cu cifrele de teren agricol. De aceea, înainte de a cumpăra o figură decorativă pentru a depune mărturie, este necesar să se elaboreze o parte a planului de aspect cu amplasarea viitoarelor elemente de decor.

Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie

Garden Decor Sculpture din ghips

alege un fundal

Un alt punct important - de fundal bine alese și de combinarea cu cifrele. O sculptură mică este cel mai bine plasat în locuri publice importante din zonă. Se pare figurine de grădină mare în fundal de garduri decorative, paturi de flori. din apropierea liniilor, precum și grădini din față. de culoare albă sau bronz, sculpturi de grădină mare sunt foarte potrivite pentru verdeață de copaci mari, fântâni de piatră și arbuști tăiate. Rezultatul se poate uita la fotografia de mai jos.

Selectați sculpturi gradina, pe baza stilului său

Un punct important - este păstrarea de potrivire gradina stil cu figuri în ea. Grădina romantică plantată cu trandafiri și mandrinele uite sculpturi monocrome mari care descriu oameni, flori sau compoziții frumoase cu linii subțiri. Parcela într-un stil rustic poate fi completat din bucăți de lemn, figurine de animale domestice și a diferitelor discipline naționale. Stilul „modern“ poate rezista la orice compoziții expresive din marmura, metal, lut, și chiar beton.

este necesar cifre Garden pentru a selecta un loc adecvat

sculpturi de asociere cu Worthless zona de grădină poate strica aspectul chiar peisajului mai atentă. Astfel, Amanita ceramica va arata ridicol de lângă fântână cu textură de marmură dragon chinezesc este puțin probabil să completeze gard de răchită, ca o figură de Apollo nu va apărea curtea din fata frumos decorat de grădiniță.

Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie

În cazul în spațiu, stil, și de fundal pentru cifrele de pe parcela alese cu înțelepciune, ar trebui să simți un design mare și confort.

Producția de cifre gradina gips

După cum se știe, gipsul este folosit pentru a face meserii cu mâinile lor, inclusiv în timpul creării de sculpturi de grădină. Acest material este foarte popular deoarece vă permite să facă orice formă de cifre. Amintiți-vă, totuși, că statuia ipsos - o foarte fragil, fiind aproape de un astfel de decor, să nu-l deteriora.

In acest proces, ca fabricarea ingerilor din gips folosesc formă specială. Deși statueta oarbă avea succes fără ele. De exemplu, produsele cele mai simple - o omidă. Pentru a face acest lucru, putem sculpta o duzină de cercuri aplatizate, este mai bine, dacă acestea sunt de diferite diametre, și se combină cu unul pe altul. cap Caterpillar de a face o formă rotundă. Pune pe partea de sus a acesteia ca o minge mică de 2 ochi, care trebuie să decorează atunci. Materialul cel mai optim pentru a crea propriile sale mâini figurine pentru grădină. este gips. Este destul de stabil. Figurile vor lua o bună și umiditate ridicată, și apă, fie că este vorba de ploaie sau zăpadă, căldură și frig.Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie

Noi creăm baza pentru sculptura

Dar, de asemenea, trebuie să ne amintim că acesta este un material fragil, și statui de el nu poate scădea. Să ne aflăm cum să facă o figurină grădină de ipsos cu mâinile:

 • Cel mai important lucru în această lucrare este considerată gips, care pot fi cumpărate în orice stroymagazine. În urma achiziției nu arunca instrucțiunile, pentru că este util să vă pentru a se conforma în mod adecvat toate proporțiile în timpul amestecării soluției.
 • Pentru reproducție ustensile de gips necesare. În acest caz, este mai bine să folosiți ustensile din plastic.
 • Așa cum este diluat deja ipsos în funcție de proporțiile adăuga PVA lipici. Este necesar să se procedeze pe baza - 1% din compoziția adezivă din volumul total al amestecului.
 • Figura dimensiuni mici pe care le poate mucegai, prin urmare, nu va trebui să arunce de bază. mucegai silicon foarte confortabil. Ele sunt mai ușor de a cumpăra, cu toate că poți să faci cu mâinile și, dacă nu se tem de un proces laborios. Dar, amintiți-vă că producerea formei cu mâinile tale are sens doar atunci când aveți nevoie de două cifre identice.

Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie

Înger Figurină din ghips

 • Dar pentru fabricarea unei sculpturi mare de mâinile cu picioarele, brațele, coadă - aveți nevoie de un cadru armat. Pentru a face acest lucru, se taie în bucăți de armături metalice sunt grupate în cadru. El ar trebui să repete scheletul produse viitoare. Lângă poalele sculpturii face părțile proeminente, care va servi pentru fixarea pieselor.
 • În această etapă, soluția de umplere ipsos. În primul rând, trebuie să completați în materialul jumătățile de matriță. Apoi, va trebui să-i se agită puternic, bate pe pereți. Uită-te la situația - probabil, trebuie doar să facă un timp foarte lung. Asigurați-vă că tot aerul a ieșit din soluție. Pentru că dacă el rămâne, atunci bulele vor fi găuri. Și ei sunt ceva destul strica aspectul finit sculpturi din ipsos, pe lângă reducerea puterii sale.
 • Apoi, trebuie să se toarnă tencuiala. Asigurați-vă că pentru a repeta zguduire și de transvazare. Când tot aerul este plecat, lăsând o soluție de gips pentru un timp, până se intareste.
 • Apoi nivela suprafața cu o spatulă și se lasă să se usuce figura viitoare. Pentru a afla cum timp, este necesar de a părăsi propria figurină grădină, studiind cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj.

Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie

 • În cazul în care tencuiala se usuca, scoate figura. Acoperiți pentru această formă de coperti cartonate, apasă cu atenție. Apoi ne întoarcem un mod elegant și să livreze produsul.
 • În acest stadiu, este vorba de cel mai interesant - poate fi vopsit figurina pe gustul tau. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a face vopsea acrilica. De asemenea, pe tencuiala va cădea perfect guașă, dar materialul nu este potrivit pentru cifrele de grădină, ca frică de apă.
 • Înainte de vopsire cu siguranță, se recomandă acoperirea produsului, aplicarea grundului. Deoarece această compoziție ia PVA lipici.
 • Artizanat pentru a decora, puteți utiliza mozaic colorat cu mâinile lor, care pot fi realizate din fragmente de sticlă colorată și plăci ceramice. Sculpture Garden, decorate la gust, va emite un (literalmente) Shining și luciu, precum și căldură. Ea nu poate ajuta, dar ca gospodărie și toți oaspeții dumneavoastră.

Luați în considerare exemplul fabricării angel gips. Ia capul de cauciuc de la o păpușă veche. Acesta este turnat în ipsos. Vechea minge de cauciuc tăiat partea de sus și umple casa cu ipsos și lipiți capul, care este deja fixat pe sârmă groasă. Ne rezervăm toate atomizare.

Apoi, trece la pregătirea mâinile sârmă. Apoi producem aripile pieselor mici ale grilei. În această etapă, de pornire aruncă tencuiala, ajutându-se astfel, folosind toate netezirea perie umedă. Acum vom da un pic de ipsos să se întărească și din nou am pus un nou strat, creând o cifră. Acum este necesar să se completeze cap. Așteptați până când se întărește și se usucă bine. La capătul de șlefuire necesar cu hârtie abrazivă, și se aplică adeziv vodoemulsionku PVA și se acoperă cu un lac transparent. În această etapă, cifra noastră este pregătită.

Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie
Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie
Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie
Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie
Figurine din ghips, fabricație îngeri gradina cu mâinile lor fotografie
(5 Voturi 3.80 din 5)