Fier de mână cu propriile sale mâini

Când oamenii vorbesc despre o mână de fier, adică de obicei, sau pur și simplu aspectul, sau o proteză bionică. Ca parte a articolului va explica modul de a face primul eșantion, și modul în care este convertit în al doilea. Dar, înainte de a examina modul de a face mâna de fier cu propriile mâini, să ne uităm la ceea ce știința a ajuns astăzi.Statul de afaceri

Fier de mână cu propriile sale mâini
în urmă cu 50 de ani, un om care a pierdut picioarele sau mâinile, pot doar să viseze că, odată ce el poate face pentru pierderea lor din cauza evoluțiilor științifice. Și nu doar pentru a obține ceva, și să fie capabil să funcționeze ca și în cazul în care organismul în loc. Acum, crearea de mână de fier are un număr destul de mare de companii și pasionații de tehnologie. dispozitive simple, care nu se poate efectua acțiunea degetelor, numit proteză. In timp ce cei care pot capta semnale de la creierul uman, și reacționează la ele - arme bionic. Din cauza costurilor ridicate permite un astfel de dispozitiv nu poate toată lumea, dar o puteți face singur. Fier de mână cu mâinile lor nu poate ieși perfect, ca desene sau modele industriale, dar chiar și această opțiune este mai bună decât nimic. Acum, vă invităm să citiți, cum să construiască un astfel de dispozitiv și cum se face.

dispozitiv

Fier de mână cu propriile sale mâini
Normal mână „cosmetice“ de fier repetă aparent conturul unui om. Acesta poate fi realizat din material plastic și trebuie să fie ca o normală, sau metal - în astfel de cazuri, este de obicei acoperit cu mai mult piele sintetica. mână Bionic de fier aranjate astfel încât atunci când o persoană dorește să se miște un deget, creierul trimite un impuls corespunzător pentru mușchii. Senzorii prinde aceste semnale prin reducerea mușchilor supraviețuitori. Fiecare senzor este responsabil pentru „domeniul de activitate“ ei, așa că, dacă el a fixat impuls, apoi un anumit deget este redusă. Posibile aplicatii ale acestei tehnologii sunt largi, și chiar dacă brațul deasupra cotului a fost deteriorat, funcționarea normală a protezei se face fara probleme.

Procesul de instalare

Pentru a conecta și a înființat o mână de fier, poate fi nevoie de 5-30 zile. Timpul depinde de componente înlocuibile ale corpului, boli și probleme ale pacientului, precum și vârsta lui. Apoi, trebuie să vină la termeni cu un nou membru și să înțeleagă cum ei de a gestiona. Acest proces durează, de obicei, la persoanele tinere de o săptămână, pensionarii poate dura o lună. Dar, din păcate, utilizarea de o mână de fier nu este întotdeauna posibil. Faptul este că, dacă după amputare a avut timp să treacă prea mult timp, muschii se atrofiaza, iar apoi controlul dispozitivului se realizează cu dificultăți considerabile, sau chiar și semnalele sunt prea slabe. mână de fier, a făcut propriile mâini, are caracteristicile care vor fi necesare pentru a examina structura mai anatomică a afacerii pentru a stabili, și apoi pentru a regla plasarea acestui dispozitiv.oportunități

Fier de mână cu propriile sale mâini
Mâna mai complexe și mai scumpe de fier, cu atât mai mult se pare ca un om. Deci, dacă ignorăm dispozitivul de cosmetice și să se angajeze în mod exclusiv bionica, putem spune că cele mai simple modele, de obicei, se poate face doar o singură mișcare de apucare. Mai complex poate transporta zeci de mișcări, dar, de asemenea, costul de a stabili o astfel de tehnică va fi semnificativ mai mare. mână de fier, a făcut propriile mâini, se poate efectua mai multe mișcări, sau doar unul. Dar, chiar și la domiciliu, puteți crea o tehnica care este în măsură să îndeplinească gama de bază de aplicații.

reducere de preț

Costul de proteze convenționale fluctuează în cadrul 500 000 - 5 000 000, și având în vedere dependența lor de ratele de schimb (pentru marea majoritate a echipamentelor - import), acest preț ar putea crește în mod semnificativ. Dar există o posibilă reducere a prețului - imprimante 3D. Cele mai multe dintre probele străine, imprimate în acest fel, se poate lăuda prețul de 100 000-150 000 de ruble. Cel mai mare succes a fost capabil de a realiza un ucrainean Viktor Cormoran, care a fost capabil de a crea o proteză bioelectric pentru deținerea lucruri costa doar 1500 grivna (4.500 din banii noștri). Această soluție este un răspuns foarte eficient la întrebarea: „Cum sa faci 3D o mână de fier cu propriile sale mâini“ De asemenea, arată că tehnologia are aici mari perspective.

Cum de a crea un „cosmetic“ mână de fier?

Fier de mână cu propriile sale mâini
În cazul în care pentru a începe? Să presupunem că doriți să faceți un astfel de lucru ca un om de fier mână. Pentru a crea un set minimal - un fișier, un fier de lipit și dorința de a lucra. Toate acest lucru este necesar în cazul în care este creat din metal. Atunci când se lucrează cu alte materiale set schimbare. Deci, mai întâi ar trebui să definească parametrii propriile mâini și să facă designul inițial. Și în continuare pe ea deja va pune componente suplimentare. Cea mai importantă parte de aici - un schelet. Puteți urmări anumite cifre, dezvoltarea conceptului deja dezvoltat, sau de a începe propria creativitate. Dacă nu există nici o dorință sau capacitatea de a da acest lucru o mulțime de timp, un om de fier mână de hârtie - cea mai ușoară opțiune. Cu toate acestea, este atât cel mai mult și cel mai puțin durabil.

Cum de a crea propriul braț bionic?

Acest produs este deja mai dificil. Trebuie remarcat faptul că, dacă nu aveți suficientă experiență în crearea unor astfel de dispozitive, există o abordare creativă este puțin probabil să reușească. Prin urmare, va fi necesar pentru a se conforma pe deplin cu designul subiect. Pentru a pune în aplicare mecanismul de mișcare, puteți utiliza motoare servo ca cele mai potrivite de raportul dintre volumul / putere. La locul de muncă va fi necesar întotdeauna să fie atent și de a face totul cu atenție. Un pas important este acela de a configura senzorii în așa fel încât să primesc semnale ale acestor degete, care ar trebui să fie (acest lucru va ajuta să vă rezervați pe anatomia mâinii). Desigur, prima dată nu e de lucru, astfel încât, în plus, va trebui să îmbunătățească și să aducă în minte tehnica, dar rezultatul va foarte mult te rog.

concluzie

Fier de mână cu propriile sale mâini
Vi se bazează pe design prezentate aici, pot dezvolta propria lor mână de fier. Acestea pot fi diferite în aparență, iar caracteristicile și funcționalitatea. Desigur, va fi dificil la început, dar atunci va fi capabil de a crea diferite structuri „pentru toate ocaziile.“ În plus, în cazul în care obiectivul a fost stabilit și a început căutarea pentru modul de a face mână de fier - este deja parte a drumului a trecut. Este doar necesar să nu se oprească.

Fier de mână cu propriile sale mâini